Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

tamam canım sağ ol.

bu sabah peynirli 2 yumurtalı omlet yedim.
1 avuç yer fıstığı yedim

burada ne meyve var.
elma çok var. portakal vardı ama artık baya baya zamanı geçti.
kivi , muz var bolca. çilek yeni çıktı ama ben almıyorum pek . çok şekerli ve kocamanlar içleri boş . hormonlu diyorlar .
bunlar var canımcım.
ben ekşi elma yiyorum. şekeri az . o yüzden onu seviyorum.
avakado da var . onu da aldım geçen . nasıl yapsam bilemedim .ve unuttum dolapta bozuldu attım çöpe.
ben pankek çok yaparım. eşim sever . çocuklar da kahvaltıda seviyor.
bi kaç gündür waffle yapıyorum. onu yeni keşfettim.
bu sabah sade krep istediler onu yaptım. içine çikolata sürüyorlar bizimkiler de. eşim de çok seviyor . ama ben hiç yemem. ben klasik kahvaltı severim.
klasik kahvaltıyı eşimle sadece pazar günleri yapabiliyoruz. vaktimiz ancak uygun oluyor . diğer günler hızlıca yaptığımız için oturup yemiyor bile eşim ayak üstü yiyor .

Tam gaz devam ilk önce 56 yı görmeliyim 3 hafta sonunda anca görürüm sonra da 54:) :)
canım tebrik ederim harikasın .ama bebişine de dikkat et. sütün de bi azalma olmasın .
bol bol süt olsun inşallah canım .çok iyi gidiyorsun harika . sevindim .

ben bu sabah 56.5 dim.

Büyük ihtimalle. Leblebi hırma falan ye bari.

Aman ha bir avuç fındık 300-400 kalori. Kalorisi en yüksek çerez. Badem yada leblebiden şaşma.
Kavrulmamis fındık.. 30 kiloyu da Karatay diyeti ile verdim. Hergün 1 avuç fındık tükettim ama bünyem buna da alıştı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…