Doğru yapmışsın canım % 0.50 yazsan daha doğru olur bak biraz dikkat edince ne güzel verdin yavaş yavaş vermek daha saglikli
Zezecim senin boy kactiTam gaz devam ilk önce 56 yı görmeliyim 3 hafta sonunda anca görürüm sonra da 54:) :)
Bende bildirimi yapayım
Rumuz : mesmeser
Geçen haftaki kilo : 69.8
Bu haftaki kilo : 69.9
Fark : +100 gr
Spor iki gün yaptım bu hafta
Tam gaz devam ilk önce 56 yı görmeliyim 3 hafta sonunda anca görürüm sonra da 54:) :)
Kızlarr sonunda 57 li rakamları gördüm 57.8 hem de çok mutluyum :) :) akşamki gözlemelere rağmen hem de
Evde tartin yokmu canım ac karnına tartılmak icinBirde Kızlar ya gün içinde tartılıyorum 61 61 küsür çıkıyor moralim bozuluyor
162 cm canımZezecim senin boy kacti
tamam canım sağ ol.Canim gunluk aslinda 1000 kalori altinda almiyodum ama dun biraz abartmistim esim sagolsun hemen mudahele etti. evde doktor olmasinin faydalari.
tatlinin adi Papaya Mousse
Ama papaya orda cok olmayan bir meyve onun yerine baska kilo aldirmayan bir meyve kullanabilirsin. sen bana su anda orda hangi meyveler var ismini yaz ben sana tarif yazayim. ben ordaki meyveleri tam olarak bilmiyorum cunku. sadece yazlari gittigim icin yaz meyvelerini biliyorum.
Aynen ben cok SIK yapiyorum az bulgur cok yesillik az zeytinyagi kullaniyorum ve haslanmis lahanayla yiyorum. bagirsaklari cok guzel calistiriyor.
hurma, leblebi, musli yiyebilirsin canim. besin degerleride cok yuksek bunlarin.
Hosgeldin canim insallah hep birlikte.
Boyoz nedir yaw? Izmire ait bisey mi?
ben pankek çok yaparım. eşim sever . çocuklar da kahvaltıda seviyor.Cocuklarda seviyolar ama ara sira yerler. sabahlari babalari onlara pancake yapiyor. her sabah nutellayla onu yiyorlar ben hic yemem sevmemde ama onlar bayiliyolar. hatta yazin Turkiyeye giderken yanimizda pancake mix goturuyoruz ara sira ozlediklerinde yapiyorum artani kardesime veriyorum kardesim ve onun cocuklarida bayiliyolar. pancake mixle pancake mukemmel oluyo cunku.
Evde tartin yokmu canım ac karnına tartılmak icin
Ben gunduz tok karnina asla tartilmam ister istemez fazla çıkıyor canimvar canım işte evde gündüz tartılıyorum öyle çıkıyor
canım tebrik ederim harikasın .ama bebişine de dikkat et. sütün de bi azalma olmasın .Tam gaz devam ilk önce 56 yı görmeliyim 3 hafta sonunda anca görürüm sonra da 54:) :)
canım gün içinde içtiğin su , çay ,yediklerin . ödem. bunlar sebebiyle sabah aç karnına tartılman gerekiyorBirde Kızlar ya gün içinde tartılıyorum 61 61 küsür çıkıyor moralim bozuluyor
acele etme ama bebek büyüsün . emzirme işi bitince 50 olabilirsin bence. ama acele etme. bebek büyüsün.162 cm canım
Kavrulmamis fındık.. 30 kiloyu da Karatay diyeti ile verdim. Hergün 1 avuç fındık tükettim ama bünyem buna da alıştı galibaBüyük ihtimalle. Leblebi hırma falan ye bari.
Aman ha bir avuç fındık 300-400 kalori. Kalorisi en yüksek çerez. Badem yada leblebiden şaşma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?