Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

acele etme ama bebek büyüsün . emzirme işi bitince 50 olabilirsin bence. ama acele etme. bebek büyüsün.

benim kız 19 aylık oldu. bak zaman çabuk geçiyor. o yüzden acele etme.
Canım bi 56 olayım sonra yavaş yavaş vermeyi düşünüyorum yaz geliyor azıcık vereyim 50 olursam çok kötü durur yüzüm çöküyor küçülüyor 54 iyi bende

Günaydın kızlar

Sabah 6 km yürüyüş yaptım geldim kahvaltı birazdan

Kilo bildirimim

Rumuz ficans

Geçen hafta 73.4

Bu hafta 71.9

Fark 1500 gr

% 2.044

Tartı hepinizin yüzünü güldürsün
Canım tebrikler çok güzel vermişsin sana şey diyecektim yoğurt otu diye bi ot varmış tiroide iyi geliyormuş ben aldım bi bak dene istersen yardımcı kür niyetine

Günaydın kızlar

Sabah 6 km yürüyüş yaptım geldim kahvaltı birazdan

Kilo bildirimim

Rumuz ficans

Geçen hafta 73.4

Bu hafta 71.9

Fark 1500 gr

% 2.044

Tartı hepinizin yüzünü güldürsün
oooooo. atağa geçtin canım benim . harikasın. 6 km yürüyüş mü dedin sen...

Canım tebrikler çok güzel vermişsin sana şey diyecektim yoğurt otu diye bi ot varmış tiroide iyi geliyormuş ben aldım bi bak dene istersen yardımcı kür niyetine

Sağol canım hiç duymamıştım bi bakayım

Bir de dereotu iyi geliyormuş duymuşsundur belki

oooooo. atağa geçtin canım benim . harikasın. 6 km yürüyüş mü dedin sen...

Havalar güzelleşti bu hafta hergün yürüdüm çok şükür günlük 6 km en az

Dereotunun da biliyorum bu Saraçoğlunun tarifi ondan izledim 3 ay kullanıyormuşsun iyi geliyormuş tiroidle arkadaşlara duyurulur :)

Günaydın :)

Dün akşam spora grip olduğum için gidemedim tonbalıklı salata yedim sonrasında 1 portakal yatarken soda içtim.

Sabah
08:00

Beyaz peynir, 5 adet yeşil zeytin, domates,salatalık,maydanoz,biber,marul 1 adet wasa ve şekersiz yeşil çay
bu arada ben yeşil çayı sallama içmiyorum arkadaşlar sizede tavsiyem aktardan yaprak alın birde frenchpress olsun elinizde demleyip için daha iyi bence..

ara: 2 adet çiğden ceviz,badem ve kaju yedim.

bu hafta başladığım için kilom hala aynı regl olacağım bi kaç gün sonra vücudum çok şiş ondan sonrası umarım kolay olur benim için:)

sizde durumlar ne

afiyet olsun
ben de demliyorum. kardeşimin eşi çin e gitmişti. oradan getirmişti.

Günaydın kızlar

Kilo bildirimim
Rumuz : ozlemm1990
Baş tarihi: 14 kasım 2016
Baş kilo: 84 kg
Geçen hafta: 70.5
Bu hafta: 70
Fark : - 500
% : 0. 709
Diyet : karışık
Spor: yürüyüş 15 gündür hiç yapmadım ama artık tam gaz ileri bu hafta çok çok çok daha iyi olacağım buna da şükür

Tebrikler canım daha çok verirsin diye düşünmüştüm haftaya daha çok verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…