Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

mesmeser beni unutmadığın teşekkürler

aşırı aşırı yoğunum bugün, öğleden sonra da böyle giderse foruma hiç giremeyeceğim. hemen bildirimimi yapayım:

rumuz: izole
geçen cuma: 65 kg
bu cuma: 63,25 kg
fark: 1,75 kg
yüzde: % 2,692

Ayy hiç unuturmuyuz sizi canım tebrikler iyi vermissin

Balım benim verecek kilom yok şuanda bende mi gireyim sıralamaya

Öğlen

12:30
Tavuk şiş , yanına sadece salata koydurdum ve açık ayran 3 gündür hiç ekmek yemediğim için küçük bir ince dilim pide yedim.

Afiyet olsun canım gün içinde başka karb tüketmezsen gayet güzel bir menü olmuş akşama da protein ağırlıklı gidebilirsin ya da salata çorba vs.

Kızlar günaydın herkese. 2 günlük iş yoğunluğundan ötürü giremedim kusuruma bakmayın. PC başında da çok değildim çünkü. Bugün yine eskisi gibi devaaam.

Herkese kolay gelsin yaz yaklaştıkça stres artıyor inceler dolaplardan çıkacak ona göre hazırlayın kendinizi.

merhaba kızlar. ayy dün çok feci ekildim beyfendi yazmadı bütün gün ben kordonda iken de görüşelim vs demedi. bende eve gidince direk sildim falan bugün de ben asla yazmam oda yazmaz. gerizekalı geleceğini söylediği gün sadece iyi yolculuklar dedim başka birşey demedim beklediği tepkiyi alamayınca aklında triplere girdi. ee napsaydım zil takıp oynasa mıydım sanki. başak erkeği değil mi uyuz garip yaratık. aşktan yana şansım yok bunu fark ederek aşk sahalarını terk ediyorum artık

kendi kaybetti. ben yine dün çok güzel vakit geçirdim kitap arkadaşım ile denk geldik oturduk çay içtik kardeşim ile yemek yedik burger gömdük ama 2.5 saat kordonda deniz kenarında yürüdüm kendimi o kadar iyi hissettim ki batan güneş deniz mis gibi hava günler sonra çıkmış oldum.

bugün dikişlerim de alındı. kan birikmiş şıranga ile onu çekti doktor. ama onun dışında sorun yok iyiymiş ameliyat yerlerim ilaçları kullanmaya devam. 3 saat bekledim sıra veren danışmadaki kızın yüzünden doktor önce azarlamış kızı. sonra ben randevu aldım. başkasının randevusunu iptal edeceğine benimkisini etmiş. dktora olan sinirini benden çıkartmış oldu. doktor sabah 1 kere kalay yedi sorarım ben ona dedi.

sabah 1 su böreği yedim hastane de iken. akşama da zeytinyağlı garnitürlü enginarım var

öğlen

1 fincan sade türk kahvesi
1 şişe sade soda

rumuz:sabahvesen
başlangıç tarihi:17.03.2017
başlangıç kg:63
güncel kilo:60
hedef:58
fark:-3000 ( geçen hafta ameliyattan dolayı ödem vardı vücudumda ameliyat olduğumun 2. günü cuma tartıldım.)
yüzde: %4.761

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…