mesmeser beni unutmadığın teşekkürler
aşırı aşırı yoğunum bugün, öğleden sonra da böyle giderse foruma hiç giremeyeceğim. hemen bildirimimi yapayım:
rumuz: izole
geçen cuma: 65 kg
bu cuma: 63,25 kg
fark: 1,75 kg
yüzde: % 2,692
mesmeser beni unutmadığın teşekkürler
aşırı aşırı yoğunum bugün, öğleden sonra da böyle giderse foruma hiç giremeyeceğim. hemen bildirimimi yapayım:
Kızlar günaydın herkese. 2 günlük iş yoğunluğundan ötürü giremedim kusuruma bakmayın. PC başında da çok değildim çünkü. Bugün yine eskisi gibi devaaam.
Herkese kolay gelsin yaz yaklaştıkça stres artıyor inceler dolaplardan çıkacak ona göre hazırlayın kendinizi.
şekercim başarılarının devamını dilerim. kendim için . hepimiz için . çok istiyorum. yaz geliyor nasipseteşekkür ederimmmm
ilk haftalar olunca hızlı gitti galiba. Ben de sıkı tutuyorum şuan. kıyafetlerimin içine biran önce tekrardan girmem lazımmm
teşekkür ederim. hep birlikte olmamız sayesinde
AY KKORKUMDA O YA GİREMESSEM YA DA ŞİŞMAN DURURSAM
hey maaaşallah . nasıl oldu bu . çok çok iyi. ayda verilen kiloyu haftada vermişsin beemesmeser beni unutmadığın teşekkürler
Sebzeli prinç noodle çorba. Herkül çorbası 276 kalori
1 parça kuru ekmek 39 kalori
Bitki çayı 0 kalori
3 kilo mu verdin . ne diyorsunnmerhaba kızlar. ayy dün çok feci ekildim beyfendi yazmadı bütün gün ben kordonda iken de görüşelim vs demedi. bende eve gidince direk sildim falan bugün de ben asla yazmam oda yazmaz. gerizekalı geleceğini söylediği gün sadece iyi yolculuklar dedim başka birşey demedim beklediği tepkiyi alamayınca aklında triplere girdi. ee napsaydım zil takıp oynasa mıydım sanki. başak erkeği değil mi uyuz garip yaratık. aşktan yana şansım yok bunu fark ederek aşk sahalarını terk ediyorum artık
kendi kaybetti. ben yine dün çok güzel vakit geçirdim kitap arkadaşım ile denk geldik oturduk çay içtik kardeşim ile yemek yedik burger gömdükama 2.5 saat kordonda deniz kenarında yürüdüm kendimi o kadar iyi hissettim ki batan güneş deniz mis gibi hava günler sonra çıkmış oldum.
bugün dikişlerim de alındı. kan birikmiş şıranga ile onu çekti doktor. ama onun dışında sorun yok iyiymiş ameliyat yerlerim ilaçları kullanmaya devam. 3 saat bekledim sıra veren danışmadaki kızın yüzünden doktor önce azarlamış kızı. sonra ben randevu aldım. başkasının randevusunu iptal edeceğine benimkisini etmiş. dktora olan sinirini benden çıkartmış oldu. doktor sabah 1 kere kalay yedi sorarım ben ona dedi.
sabah 1 su böreği yedim hastane de iken. akşama da zeytinyağlı garnitürlü enginarım var
öğlen
1 fincan sade türk kahvesi
1 şişe sade soda
rumuz:sabahvesen
başlangıç tarihi:17.03.2017
başlangıç kg:63
güncel kilo:60
hedef:58
fark:-3000 ( geçen hafta ameliyattan dolayı ödem vardı vücudumda ameliyat olduğumun 2. günü cuma tartıldım.)
yüzde: %4.761
ben de acele etmiyorum kilo verirken. çünkü zaten öyle hızlı kilo verecek yapım yok. şok şeyler yapamıyorum . az az veririm . napayım. zaten aşırı bi kilom da yok .sen de resim atsan ya . ne durumda fucudunGünaydın
Çocuklar uyanmadan bende kilo bildirimimi yapayım
Rumuz:Seylanın günlüğü
Başlama tarihi: 15 ekim
Başlangıç kilom: 60.400
Geçen hafta: 52.800
Bu hafta : 52.350
Fark: -450
Yüzde: -0.85
Herkese bravo kizlar soyle bi baktim kilolara da cok iyi gdiosunuz tebrisk
Benim hedefim ayda 1 kilo vermek bu hafta 450 gr vermişim ama normalde haftada 250 gr vermeye çalışıyorum. Ayda 1 kilo verirsem 1 Temmuz'a kadar yani Türkiye tatilime kadar 49 olurum inşallah.
anormalleri beni buluyor canım hani derler ya zıt kutuplar çeker diye o hesap. ben onun 1.5 kilosunun ödem olduğunu düşünüyorum ameliyat oldum ameliyat olduğumun ertesi gnü regl oldum derken şiştim. çnkü ameliyattan 1 önceki hafta 61.5 idim ama geçen hafta 63 çıktım tartıda3 kilo mu verdin . ne diyorsunn
ekmiş terbiyesiz .
çok ilginç arkadaşların var canım . nereden buluyorsun bunları. hepsi toplasan 1 adam etmiyor .
bırak uzak dur şunlardan . senin gibi akıllı kızın ne işi olur bırak Allah aşkına
anormalleri beni buluyor canım hani derler ya zıt kutuplar çeker diye o hesap. ben onun 1.5 kilosunun ödem olduğunu düşünüyorum ameliyat oldum ameliyat olduğumun ertesi gnü regl oldum derken şiştim. çnkü ameliyattan 1 önceki hafta 61.5 idim ama geçen hafta 63 çıktım tartıda
şimdilik hedefim 5'leri görmek cnm ondan sonra 58 ardından 55 yada en azından bir 54 :)Olsun yine de çok az bir şeyin kalmış sende benim gibi sonlara oynuyorsun.Yeme sistemin gayet güzel böyle devam edersen maks 2 haftaya hedefine ulaşırsın diye düşünüyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?