Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

AY KKORKUMDA O YA GİREMESSEM YA DA ŞİŞMAN DURURSAM

teşekkür ederimmmm

ilk haftalar olunca hızlı gitti galiba. Ben de sıkı tutuyorum şuan. kıyafetlerimin içine biran önce tekrardan girmem lazımmm
şekercim başarılarının devamını dilerim. kendim için . hepimiz için . çok istiyorum. yaz geliyor nasipse

hey maaaşallah . nasıl oldu bu . çok çok iyi. ayda verilen kiloyu haftada vermişsin bee

3 kilo mu verdin . ne diyorsunn

ekmiş terbiyesiz .
çok ilginç arkadaşların var canım . nereden buluyorsun bunları. hepsi toplasan 1 adam etmiyor .
bırak uzak dur şunlardan . senin gibi akıllı kızın ne işi olur bırak Allah aşkına

Günaydın
Çocuklar uyanmadan bende kilo bildirimimi yapayım

Rumuz:Seylanın günlüğü
Başlama tarihi: 15 ekim
Başlangıç kilom: 60.400
Geçen hafta: 52.800
Bu hafta : 52.350
Fark: -450
Yüzde: -0.85
ben de acele etmiyorum kilo verirken. çünkü zaten öyle hızlı kilo verecek yapım yok. şok şeyler yapamıyorum . az az veririm . napayım. zaten aşırı bi kilom da yok .sen de resim atsan ya . ne durumda fucudun

Tamam sen verme zaten daha masallahin var canım hatırlatmak için söyledim sende takil bize muhabbet iyi olur motivemiz artiyor
[UOTE="EceZ, post: 50683595, member: 764289"]Balım benim verecek kilom yok şuanda bende mi gireyim sıralamaya [/QUOTE]

Benim hedefim ayda 1 kilo vermek bu hafta 450 gr vermişim ama normalde haftada 250 gr vermeye çalışıyorum. Ayda 1 kilo verirsem 1 Temmuz'a kadar yani Türkiye tatilime kadar 49 olurum inşallah.

Ayda 1 kilo muu ben onu 3 günde veriyorum. -,- Gerçekten sabrın takdire şayan ben diyete girdim mi hemen atmaya uğraşıyorum her daim ama seninkisi kesinlikle daha kalıcı kilo verme oluyor.

anormalleri beni buluyor canım hani derler ya zıt kutuplar çeker diye o hesap. ben onun 1.5 kilosunun ödem olduğunu düşünüyorum ameliyat oldum ameliyat olduğumun ertesi gnü regl oldum derken şiştim. çnkü ameliyattan 1 önceki hafta 61.5 idim ama geçen hafta 63 çıktım tartıda

Olsun yine de çok az bir şeyin kalmış sende benim gibi sonlara oynuyorsun. Yeme sistemin gayet güzel böyle devam edersen maks 2 haftaya hedefine ulaşırsın diye düşünüyorum. :)

Dün spor yapamadım kendimi çok mutsuz hissediyorum bugün mutlaka yürüyüşüme çıkacağım. İş güç derken kendi mutluluğumuzu kendimiz baltalıyoruz çok yanlış bir hareket. Önce kendimiz, sonra işimiz olması lazım her zaman ama işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…