Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Çok hossun ya çok güldüm yazdıklarına bir insan bu kadar açıksözlü olur

Kızlar bildirim yapmayan kim var bence herkes yaptı sersum gelemez herhalde
Yani yine tebrik ederim sizi müthiş bir uyum var gene herkes vermiş bir ben +da aslında o üç günlük tatil işimi bozdu yoksa bende verenler a rasindaydim haftaya da regl sıkıntısı başlar. Ben on gün yeşil cayli sodaya devam edeyim bu bakayım ne olacak

ay ay . ben hiç üzülmüyorum . çünkü yürüyüş dahi yapamıyorum .
ama yürümeyi severim. geçen arkadaşla bi tur atalım dedim stenin etrafında. bana dur yavaş git diyor . ki normal gidiyorum. yürürdüm çok çok.
bi kez yeni evliyken beşiktaştan sarıyer e yürümüştük eşimle. ama bebekte hızlı yürümekten dalağım şişmişti. ağrımıştı ama söylememiştim eşime. sadece biraz yavaşlamıştık. ne güzel günlerdi.
o zaman hastası olduğum bi spor ayakkabım vardı. zorla attırdılar bana onu. eskidi diye ki eskimemişti. çok pişmanım attığıma artık bulunmuyor . bulamıyorum . yok .
şimdilik hedefim 5'leri görmek cnm ondan sonra 58 ardından 55 yada en azından bir 54 :)
inşallah .
Çok hossun ya çok güldüm yazdıklarına bir insan bu kadar açıksözlü olur

tatilde kaçamak yapmamıştın diye hatırlıyorum ama.
olsun yine gider onlar sen üzülme canım . az da yiyorsun. neden gitmiyor kilocukların anlamadım
gerçi benim de gitmiyor

Ara öğün : 2 çilek, 1 dilimin çeyreği ananas, böğürtlen 2 adet 1 dilim kivi ve nesfit bitter çikolatalı tam tahıllı bar ve 2 bardak şekersiz çay

Afiyet olsun canım gün içinde başka karb tüketmezsen gayet güzel bir menü olmuş akşama da protein ağırlıklı gidebilirsin ya da salata çorba vs.

Teşekkür ederim canım ama akşama yemek yemeyeceğim sanırım, çünkü spora 7 de gidiyorum çıkıp eve gelmem 8.30 u buluyor o saatten sonrada yemek istemiyorum.

ben de acele etmiyorum kilo verirken. çünkü zaten öyle hızlı kilo verecek yapım yok. şok şeyler yapamıyorum . az az veririm . napayım. zaten aşırı bi kilom da yok .sen de resim atsan ya . ne durumda fucudun
Eve gelince çekeyim resmimi atarım zaten şu anda çok karanlık daha sabahın ilk ışıkları.

Teşekkür ederim canım ama akşama yemek yemeyeceğim sanırım, çünkü spora 7 de gidiyorum çıkıp eve gelmem 8.30 u buluyor o saatten sonrada yemek istemiyorum.

Aynen öyle ben olsam ben de spordan sonra eve gelip o saatte yemek yemem o yine 9'u görür çünkü. Su yeşil çay içersin en kötü veya kahve ile tıkarsın kendini. Geç saatlere kadar çok oturmazsan zaten acıkmadan uyursun. :)

Ay o değilde sen benim ulaşmak istediğim kiloya gelmişsin çok kıskandım şuanda

bunlar hep ara öğün mü.
sadece meyveler ya da sadece bar yesen olmaz mıydı.

aslında şöyle oldu :) normalde pek ara öğün yemiyorum arkadaşımızın doğum günü vardı meyveli pasta kesildi ben pastadan yemedim sadece üzerindeki meyvelerden aldım bi kaç tane barıda yanımda getirmiştim onuda yedim ekstradan, niye ama ya akşam yemek yemicem ki ben çokmu yemiş oldum

yok bence fazla yemiş olmadın. doğum gününde de yemesen olmazdı zaten o mamadan .
iyi yapmışsın . her zaman böyle yapmıyorsun o zaman . bi şey olmaz . iyisin

Ay o değilde sen benim ulaşmak istediğim kiloya gelmişsin çok kıskandım şuanda

Kıskanma balım örnek al feyz al başkası yapıyor ben de yaparım ne var ki de. GAZA GETİİİİİR kendini. Arada hepimiz sapıtıyoruz diyet bozuyoruz ideal kilodayken bile. Önemli olan kaldığın yerden devam edebilmek ve işin sonunu getirebilmek. :) Dün iş yoğunluğum olunca dengesiz beslendim mecburen kalori de sayamadım. O yüzden bugün yine oruç günüm. Yarın yeniden proteinlerle devam beslenmeye.

ben bu hafta başladım zaten diyete yani daha uzuunn bir yolum var maalesef
ama azimliyim

sen ne kadar sürede verdin 5 kilonu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…