Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ben bu hafta başladım zaten diyete yani daha uzuunn bir yolum var maalesef
ama azimliyim

sen ne kadar sürede verdin 5 kilonu ?

1 haftada verdim canım ben şu an korumadayım. Daha önce de 1.5 ayda 15 kilo vermiştim. Meta. hızlı yani çok yemek yediğimden kilo alıyorum sadece. Normal insan gibi yesem kilo sorunum da olmayacak hiç ama işte..

Ayda 1 kilo muu ben onu 3 günde veriyorum. -,- Gerçekten sabrın takdire şayan ben diyete girdim mi hemen atmaya uğraşıyorum her daim ama seninkisi kesinlikle daha kalıcı kilo verme oluyor.
Ben diyete ilk başladığımda çok hızlı veriyordum ama eşim doktor hemen müdahale etti ve yavaş verirsem tekrara almamın zorlaşacağını söyledi. Çünkü vücut kendini bu duruma alıştırıyor ve fazla yeme isteği yada tatlı unlu şeyler yeme isteği zamanla ortadan kalkıyor dedi ve haklı çıktı. Artık canım çikolata bile istemiyor. Adetimin 1-2. Gününde bazan canım istiyor bitter yiyorum 1 parça o kadar. Birde zaten çok zayıfım aslında hızlı vermeme gerek yok. Ben ve eşim kendimi zapzayıf seviyoruz ve birde yazın Türkiye'de bol bol kokoreç ve kebap yemek için 49 a düşmek istiyorum.

Canım son fotoyu açamadım ama sanırım tek sıkıntın vücuduna oranla biraz dışarı çıkık bir göbikin var onun dışında kilon iyi ben de 49'a inmek istiyorum ana çok zorlamıyorum kendimi 50'ler de ideal benim için.

Aynen öyle yavaş kilo vermek en güzeli. Fazladan kilo vermen güzel olur kilo alma payı bırak kendine böylece ahaah

3 çocuk doğurup bu haldeysen ve hatta 44 yaşında isen MÜKEMMEL. KUSURSUZ. MÜTÜŞ.

Aslında hiç göbeğim yok tahta gibiyim kıyafetten öyle çıkmış olabilir. Basenim var biraz. Birde kahvaltı yaptım oda bar tabii

Aslında hiç göbeğim yok tahta gibiyim kıyafetten öyle çıkmış olabilir. Basenim var biraz.

Evet onu ben de fark ettim. Aslında basenin yok ama omuzların dar olduğu için alt geniş duruyor. O da genetik şanssızlık olmuş ya da gençlikte biraz kol kanat ağırlıklı spor yapsan şu an rüya gibi bir fiziğin olurdu kesinlikle. Gerçi şu anda da rüya gibi yine de.

Ah inşallah 40'ımda böyle olurum.

Enteresan omuzlarımın hep geniş olduğunu söylerler heheheh
sen beni birde bikiniyle gör dermişim

ben açıkcası 49 da olsam basenim gideceğini sanmıyorum çünkü doğumlarda genişledi geri daralmaz diye düşünüyorum.
Bende de ufaklıktan beri basenler hep genişti. Sıkı bir spor ile 3 ayda tahta gibi yapabildim. Basen ne kadar genetik de dense sıkı spor ile inceleceğine daralacağına inanıyorum. O yandaki çıkıntılar tamamen yok oluyor yani spor çok çok çok aşırı önemli.

Doğumlardan önce benimde çok dardı ama doğumlardan sonra bebişlerde iriydi hep malum genişledi. Topikte en çok spor yapan benim ve kendimi bildim bileli yaparım hamileyken bile yaptım o yüzden bu saatten sonra daralacağını en azından eski hale geleceğini hiç sanmıyorum. Olursa mucize olur türünün tek örneği olurum herhalde. Amerika beden ölçüsüyle basenim yani pantolon ölçüm 3-4 Türkiye ye göre bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…