Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ben de 25 beden giyiyorum kotta XS'ye geliyor. Ama bugün mesela kotondan sipariş vermiştim internetten 25 beden en küçüğü oydu. Yine de bol geldi 24 almam lazımmış. 24'ü de yoktu sitede. 24 zaten bebek bedeni gibi birşey XXS yani. Her markada da olmuyor o yüzden çok zayıflamak da iyi değilmiş onu anladım.

Senin de sanırım 34 beden oluyor yani XS 3-4 civarı. Gayet ideal yani. Gurur duyuyorsundur eminim fiziğinle. ^^ Basen konusuna çok takılma olduğu kadar hem ne demişler YEMEĞİN SALÇALISI KADININ KALÇALISI.

Benim sıkıntım bende popo yok. Annemde de yoktu. Neyini beğenmiyorsunuz derseniz popo derim. Bir ara squat challenge başladım 30 days olayı. Onu da bıraktım. Spora başlayınca hocaya sadece popo antremanı yazdıracağım ve her gün yapacağım o hareketleri.

Sanırım liste yapmanin zamanı geldi çünkü filiztoprak ve sersum var onlarda gelmiyecek galiba

Olur canım beni de yazarsınız yarın sabahki kilomu söyleyebilirim bugün çok su içtim o yüzden fazla yazdırmıyım. Sabahtan tartıya çıkıp söylerim 50-51 arası bir şey çıkarım zaten yine.

@sabahvesen malzemelerim
Papaya yerine şeftali kullanabilirsin kalorisi biraz fazla olabilir bilmiyorum bakmadım papayanınki çok düşük. Koskoca 1 papaya yaklaşık 1-1.5 kilo sadece 60 kalori.
1 papayanın dörtte biri
1 mangonun dörtte biri
4 çilek
1 avokadonun dörtte biri (ben daha az kullandım)
1 yeşil limon
Kakule ve tarçın
Üzeri için çilek ve yaban mersini
Herşeyi yıka soy dilimle blender a at ve karıştır.
Ben ıkea dan minik cam su bardakları almıştım onların içine koyuyorum yarısına kadar karışım koyuyorum üzerine çilek dilimleyip yaban mersini serpiştiriyorum kenarına limon dilimi 1 bardağın tamamı 50-60 kalori civarında ve çok güzel metoyu ve bağırsakları çalıştırıyor.

Son düzenleme:
Olur canım beni de yazarsınız yarın sabahki kilomu söyleyebilirim bugün çok su içtim o yüzden fazla yazdırmıyım. Sabahtan tartıya çıkıp söylerim 50-51 arası bir şey çıkarım zaten yine.
Sen de haftaya listeye girersin canım bu topigin kuralı bu sen kilonu bildir haftaya da arkadaşlar gibi bildirim yap

Benimde bütün tişört ve gömleklerim xxs bazı markalar hiç satmıyor burda. :)
Kotta benim. 25-26 markaya göre değişir Brezilya markaları ideal.

Sende minik popoya takma fazla 2 Doğum yap hallolur kendiliğinden. Squata falan gerek yok yaniii
Herkesi tebrik ediyorum kızlar harikayız maşallah

Eline sağlık canım güzel liste olmuş: )))

Sende minik popoya takma fazla 2 Doğum yap hallolur kendiliğinden. Squata falan gerek yok yaniii
Benimkisi minik değil YAYIK AYRANI. Spora başlayayım tayt ile bir foto çekerim şu an ev foto çekmek için pek uygun değil ama demek istediğimi anlarsın hani çıkıntı çok çok az. Düz popo dedikleri şey işte. Ufaktan dikleştirmem lazım popo dikleştirme ameliyatları var ideal kiloda olanlar için ama işte bıçak altına yatmak ne kadar doğru. Spor ile doğal bir kıvrım yakalamak daha mantıklı.

Ben koşmaya çıkıyorum kızlar 1 saat yokum sonrada evi temizlicez kocişle. Sonrada bahçe bakımı yapmam gerekiyor Yeni fideler ekicem ve sebzelerin altındaki gereksiz otları temizlicem. Öğlen için tavuk haşladım haşlanmış tavuk göğsü ve bahçemizden yeşilliklerle sandviç yapıcam inşallah. Öğleden sonra dizim var onu seyrederim seyrederken bitki çaylarımı yudumlarım. Cumaları çok seviyorum. Biz çalışmıyoruz çocuklar okulda tam keyif günü.

Hmmm o ameliyatı şakın düşünme çok pişman olursun spora devam et popoya odaklan. Nette çok güzel but builder egzersizler var ben yapıyorum sen zaten biliyorsundur onlardan yapmaya devam ameliyat nononono

Hmmm o ameliyatı şakın düşünme çok pişman olursun spora devam et popoya odaklan. Nette çok güzel but builder egzersizler var ben yapıyorum sen zaten biliyorsundur onlardan yapmaya devam ameliyat nononono

Aynen öyle canım kendimde hareket bakacağım hocadan da destek alacağım mutlaka. Sana da iyi sporlar canımı çektirdin akşam üzeri ben de koşuya çıkarım belki görüşürüz. :*

oyle deme canm herkes her hafta kiko vercek die bisey yok ki biliosun

Eki Görüntüle 1972783 Eki Görüntüle 1972784 Eki Görüntüle 1972785
Kusura bakmayın kızlar yatağımı toplayamadım eşim hala uyuyor çünkü

cok hossun canm masallah bende kalca gordum minnacik ama 3 dogum icin mukemmel o yuzden gormedim hic:) esine katiliorum ben 2 veya 3 yil kadar sok diyey yaptm hep asiri yeme istegi hep tatli istegi vardi ne zaman yavas ve sagliklo beslenmeye basladim ayni senin gibi hic cikolata bile istemiorum suanda gecen haftasonu izmirdeydim ilk kez bi tatilden kilo vererek dondum cidden kendime sastim orda bile bisey istemedi canim cok sukur yavas gitsin ama gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…