- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
Heheheheh bencede bikini biraz uçuk olacak eşimde Amerikalı ama kıskançtır yani beni keserAhaha yok yok belki fotodan öyle gördüm ben ama foto işi tamam bu kadar yeterliydi.
Doğumlardan önce benimde çok dardı ama doğumlardan sonra bebişlerde iriydi hep malum genişledi. Topikte en çok spor yapan benim ve kendimi bildim bileli yaparım hamileyken bile yaptım o yüzden bu saatten sonra daralacağını en azından eski hale geleceğini hiç sanmıyorum. Olursa mucize olur türünün tek örneği olurum herhalde. Amerika beden ölçüsüyle basenim yani pantolon ölçüm 3-4 Türkiye ye göre bilmiyorum.
Sanırım liste yapmanin zamanı geldi çünkü filiztoprak ve sersum var onlarda gelmiyecek galiba
Sen de haftaya listeye girersin canım bu topigin kuralı bu sen kilonu bildir haftaya da arkadaşlar gibi bildirim yapOlur canım beni de yazarsınız yarın sabahki kilomu söyleyebilirim bugün çok su içtim o yüzden fazla yazdırmıyım. Sabahtan tartıya çıkıp söylerim 50-51 arası bir şey çıkarım zaten yine.
Ben de 25 beden giyiyorum kotta XS'ye geliyor. Ama bugün mesela kotondan sipariş vermiştim internetten 25 beden en küçüğü oydu. Yine de bol geldi 24 almam lazımmış. 24'ü de yoktu sitede. 24 zaten bebek bedeni gibi birşey XXS yani. Her markada da olmuyor o yüzden çok zayıflamak da iyi değilmiş onu anladım.
Senin de sanırım 34 beden oluyor yani XS 3-4 civarı. Gayet ideal yani. Gurur duyuyorsundur eminim fiziğinle. ^^ Basen konusuna çok takılma olduğu kadar hem ne demişler YEMEĞİN SALÇALISI KADININ KALÇALISI.
Sende minik popoya takma fazla 2 Doğum yap hallolur kendiliğinden. Squata falan gerek yok yaniiiBenim sıkıntım bende popo yok. Annemde de yoktu. Neyini beğenmiyorsunuz derseniz popo derim. Bir ara squat challenge başladım 30 days olayı. Onu da bıraktım. Spora başlayınca hocaya sadece popo antremanı yazdıracağım ve her gün yapacağım o hareketleri.
Herkesi tebrik ediyorum kızlar harikayız maşallah
Sen de haftaya listeye girersin canım bu topigin kuralı bu sen kilonu bildir haftaya da arkadaşlar gibi bildirim yap
Tesekkurler canimEline sağlık canım güzel liste olmuş: )))
Benimkisi minik değil YAYIK AYRANI.Sende minik popoya takma fazla 2 Doğum yap hallolur kendiliğinden. Squata falan gerek yok yaniii
Hmmm o ameliyatı şakın düşünme çok pişman olursun spora devam et popoya odaklan. Nette çok güzel but builder egzersizler var ben yapıyorum sen zaten biliyorsundur onlardan yapmaya devam ameliyat nonononoBenimkisi minik değil YAYIK AYRANI.Spora başlayayım tayt ile bir foto çekerim şu an ev foto çekmek için pek uygun değil ama demek istediğimi anlarsın hani çıkıntı çok çok az. Düz popo dedikleri şey işte. Ufaktan dikleştirmem lazım popo dikleştirme ameliyatları var ideal kiloda olanlar için ama işte bıçak altına yatmak ne kadar doğru. Spor ile doğal bir kıvrım yakalamak daha mantıklı.
Hmmm o ameliyatı şakın düşünme çok pişman olursun spora devam et popoya odaklan. Nette çok güzel but builder egzersizler var ben yapıyorum sen zaten biliyorsundur onlardan yapmaya devam ameliyat nononono
oyle deme canm herkes her hafta kiko vercek die bisey yok ki biliosunBen hariç
Eki Görüntüle 1972783 Eki Görüntüle 1972784 Eki Görüntüle 1972785
Kusura bakmayın kızlar yatağımı toplayamadım eşim hala uyuyor çünkü
cok hossun canm masallah bende kalca gordum minnacik ama 3 dogum icin mukemmel o yuzden gormedim hic:) esine katiliorum ben 2 veya 3 yil kadar sok diyey yaptm hep asiri yeme istegi hep tatli istegi vardi ne zaman yavas ve sagliklo beslenmeye basladim ayni senin gibi hic cikolata bile istemiorum suanda gecen haftasonu izmirdeydim ilk kez bi tatilden kilo vererek dondum cidden kendime sastim orda bile bisey istemedi canim cok sukur yavas gitsin ama gitsinBen diyete ilk başladığımda çok hızlı veriyordum ama eşim doktor hemen müdahale etti ve yavaş verirsem tekrara almamın zorlaşacağını söyledi. Çünkü vücut kendini bu duruma alıştırıyor ve fazla yeme isteği yada tatlı unlu şeyler yeme isteği zamanla ortadan kalkıyor dedi ve haklı çıktı. Artık canım çikolata bile istemiyor. Adetimin 1-2. Gününde bazan canım istiyor bitter yiyorum 1 parça o kadar. Birde zaten çok zayıfım aslında hızlı vermeme gerek yok. Ben ve eşim kendimi zapzayıf seviyoruz ve birde yazın Türkiye'de bol bol kokoreç ve kebap yemek için 49 a düşmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?