Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Şu sağ bacaktaki çıkıntıyı görüyomusun? İşte ondan kurtulmaya çalışıyorum.

Yürüdüm koştum geldim. Tartıldım 51 leri gördüm ama sayılmaz tabiiki vücut su kaybetmiştir.
Kahvaltım 2 dilim ev kaymağıyla tost ekmeği ve ballı çay +277 kalori.
Koşma ve yürüme -442 kalori
Şimdi eşime ve bana az şekerli Türk kahvesi yapıcam ve yanında mousse mi yicem. Hakettim

Hııı gördüm. İşte evet o bir fazlalık. arkadan daha kötü duruyor genelde yayılıyor böyle popo bilirim çok aşırı çektim o görüntüden yıllarca. Bol bol bacak hareketleri koşma yüzme yürüme çok etkili olur canım tamamen gitmez diyorsun doğrudur genetikte etkili ama olabilecek en minimuma çekebilirsin onu çabanla.

İnşallah zaten o saydığın sporların hepsini yapıyorum canım olduğu kadar artık bu yaştan sonra buna da şükür

Seylacım harika görünüyorsun aşka geldim yarın ben de koşcamm kulaklıklarımı takıp ohh miss

İlham verdiysem ne mutlu bana. Aslında bu topikteki herkesin motivasyonu yerinde maşallah bana ihtiyaç yok çok şükür. Üstelik herkesin yaşı çok genç dolayısıyla sizler benden daha iyi bir duruma gelebilirsiniz kızlar yeterki bırakmayın. Benim en iyi tarafım asla vazgeçmeyişim. 60 kiloya çıkınca Şu yaştayım şu kadar çocuğum var böyle olmam normal kendimi bu duruma alıştırıp mutlu mesut yaşayayım demedim asla. Tam tersi hırslandım motive oldum. Farkındaysanız geçen iki ay nerdeyse hiç vermedim. Ama yinede vazgeçmedim önemli olan vazgeçmemek. Diyet+dengeli beslenme+normal kalori+spor+spor+spor formülümüz bu

O gördüğünüz dut ağacının fidesini budadık oklava gibi dalsız budaksız pamuklara sarıp sarmalayıp bavulda getirdik. Yasak çünkü. Burda büyür mü yaşar mı derken kocaman oldu meyve veriyor. Keçi boynuzu ve zeytin ağacını da babam aynı şekilde getirmişti onlar da büyüdü ama henüz meyve vermediler. Yeni dünya ağacını internetten aldım 30 cm di şimdi kocaman oldu salkım salkım meyve dolu. Kiraz sizin bildiğiniz kirazdan değil Barbados adasında yetişen bir kirazmış internetten buldum kimsede yok. Yetişmez dediler ama oda salkım salkım meyve veriyor. Yaklaşık 50 adet meyve ağacım var bazıları henüz meyve vermiyor ama hepsi benim bebeklerim. Eşim ilk başta çok karşı çıktı alışık olduğu bişey değil ama şimdi benden çok seviyor ağaçlarımı.
Burda gurbette olunca insan böyle şeyler çok mutlu ediyor. Sizin anlamanız çok zor ama bahçem çok değerli benim için. Memleketim gibi sanki. Özellikle sebze bahçem Bursa'daki mahalle pazarımız gibi kokuyor böyle hasret gideriyorum bende.

Canım o yandaki cikintin için cerrahi biseyler dusunmedin mi

Ben bugün ogunlerimi bildirmedim yapmayayım da öğlen badem ezmeli çiğköfte yaptım orda fazla yedim bugün bir tane halimi yikadim tuvaletin fayanslari c balkon camları falan baya bi is yaptım onun için biraz kaçırdım ama yarin fulll devam ütüm kaldı onu da yarin yaparım.
Kızım da hastalanmış öğretmeni sabah eve yollamış birazdan babası doktora götürecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…