Ikindide 10 badem ve sutlu kahve aksam da tavuk ayran yedim bi tane de sarma
Nasil oldu sarman ilk defa yapmistinmerak ettimIkindide 10 badem ve sutlu kahve aksam da tavuk ayran yedim bi tane de sarma
Tesekkur ederim canimmmmmAfiyet olsun bitanem :*
ben begendim tatlim tam istedgim gbiydi:)Nasil oldu sarman ilk defa yapmistinmerak ettim
Afiyet olsun canım sen becerikli bir kadınsın yaparsın onu daTesekkur ederim canimmmmm
ben begendim tatlim tam istedgim gbiydi:)
Şu sağ bacaktaki çıkıntıyı görüyomusun? İşte ondan kurtulmaya çalışıyorum.Benimkisi minik değil YAYIK AYRANI.Spora başlayayım tayt ile bir foto çekerim şu an ev foto çekmek için pek uygun değil ama demek istediğimi anlarsın hani çıkıntı çok çok az. Düz popo dedikleri şey işte. Ufaktan dikleştirmem lazım popo dikleştirme ameliyatları var ideal kiloda olanlar için ama işte bıçak altına yatmak ne kadar doğru. Spor ile doğal bir kıvrım yakalamak daha mantıklı.
Eki Görüntüle 1972877
Şu sağ bacaktaki çıkıntıyı görüyomusun? İşte ondan kurtulmaya çalışıyorum.
Eki Görüntüle 1972880
Yürüdüm koştum geldim. Tartıldım 51 leri gördüm ama sayılmaz tabiiki vücut su kaybetmiştir.
Kahvaltım 2 dilim ev kaymağıyla tost ekmeği ve ballı çay +277 kalori.
Koşma ve yürüme -442 kalori
Şimdi eşime ve bana az şekerli Türk kahvesi yapıcam ve yanında mousse mi yicem. Hakettim
Hııı gördüm. İşte evet o bir fazlalık.arkadan daha kötü duruyor genelde yayılıyor böyle popo bilirim çok aşırı çektim o görüntüden yıllarca. Bol bol bacak hareketleri koşma yüzme yürüme çok etkili olur canım tamamen gitmez diyorsun doğrudur genetikte etkili ama olabilecek en minimuma çekebilirsin onu çabanla.
Seylacım harika görünüyorsun aşka geldim yarın ben de koşcamm kulaklıklarımı takıp ohh miss
Canım o yandaki cikintin için cerrahi biseyler dusunmedin miEki Görüntüle 1972877
Şu sağ bacaktaki çıkıntıyı görüyomusun? İşte ondan kurtulmaya çalışıyorum.
Eki Görüntüle 1972880
Yürüdüm koştum geldim. Tartıldım 51 leri gördüm ama sayılmaz tabiiki vücut su kaybetmiştir.
Kahvaltım 2 dilim ev kaymağıyla tost ekmeği ve ballı çay +277 kalori.
Koşma ve yürüme -442 kalori
Şimdi eşime ve bana az şekerli Türk kahvesi yapıcam ve yanında mousse mi yicem. Hakettim
Ayyy hayran kaldım desem yeridir çok güzel yaEki Görüntüle 1972889 Eki Görüntüle 1972890 Eki Görüntüle 1972891 Eki Görüntüle 1972892 Eki Görüntüle 1972893 Eki Görüntüle 1972894
Avokadolu papaya mousse 60 kalori
Az şekerli Türk kahvesi 15 kalori
Bahçe işim bitti resim atıyorum gözünüz gönlünüz açılsın biraz
Kiraz ağacım çiçek açmış maşallah ona.
Fasulyelerimde büyüyor maşallah.
Eşim her türlü estetik cerrahi müdaheleye şiddetle karşı. Botoks a bile karşı düşün artık.Canım o yandaki cikintin için cerrahi biseyler dusunmedin mi
eşinin genleri %100 amerikalı mi merak ettim biz Türk erkeklerini böyle bilirizEşim her türlü estetik cerrahi müdaheleye şiddetle karşı. Botoks a bile karşı düşün artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?