Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

eşin mi dikkat ediyor.
benim eşim de zayıflamamı ister .ama acele etme . verirsin diyor .eşim 3 kilo verdi şu ara. bağırsakları bozulmuş ve 3 kilo gitti adamdan 10 günde.
şimdi düzeldi ama fit oldu.

eşin mi dikkat ediyor.
benim eşim de zayıflamamı ister .ama acele etme . verirsin diyor .eşim 3 kilo verdi şu ara. bağırsakları bozulmuş ve 3 kilo gitti adamdan 10 günde.
Benim eşimde iki gün önce sanki bu ara çok yavaşladı kilo vermen dedi bıraktın mi dedi sanki yediklerimi görmüyor ee 12 gün regl gecikti şiştim yürüyüş yapamadım sinir etti beni yaa 14 kilo verdim 4 ayda napabilirim yani

eşin mi dikkat ediyor.
Ben kiloma göre bünyesi zayıf bir insanım o yüzden dikkat eder eşim.
Haftasonu bahce e sogan sarmısak ektim bugün de maydanoz ekecem

Canım cumadan beri tartildin mi hem yavaş vermek daha iyi ve sağlıklı

Ben kiloma göre bünyesi zayıf bir insanım o yüzden dikkat eder eşim.
Haftasonu bahce e sogan sarmısak ektim bugün de maydanoz ekecem
afiyetle yiyin caınm
biz ailecek roka hastasıyız .mümkün olsa biz de ekeriz. geçen yıllarda uzun büyük s aksılar aldık . kuzukulağı ve roka ekmiştik. bu yıl 3 tane sarımsak diktim . merakla bekliyorum.
salatalık tohumu da aldım arkadaştan ama dikecek yer yok . saksılardan başka

afiyet olsun canım. onlar da güzeldir eminim. beğendin mi mest çayı

yaklaşık 10 adet çeri domates koymuştum çantama .o onları yedim.
sütü ısıtıyorum şu an .
onu içeceğim birazdan .
öğlen öğünüm bunlar.
rramazanda 3-4 kilo veriyorum diye burda arkadaşlar nerene gitcek o kilolar. seni büyüteçle görüürz artık diyerek abarttılar . 56 kilo çıkıyorum yine. ne veriyorum ne alıyorum. böyle kaldım. aslında dikkatli gitsem gidecek ama ben bi yerde amannn diyorum sanıyorum. yiyorum.

10 tane çeri domates fazla değil mi canım. ayy ben yesem domatesten bıkarım

Canım cumadan beri tartildin mi hem yavaş vermek daha iyi ve sağlıklı
Ya acayip takıntılı eşim bu konuda ne zaman 65 olurum o zaman tamam der eminim. O kadar şeye rağmen 500 gr verdim yani. yok canım tartilmadim yarın sabah tartilayim bakalım normalde cumadan cumaya tartiliyorum ama merak ettim fark var mi regl bitti. Eşimde herşeyime dikkat eder çok ilgilidir bana karşı bu yüzden de kilo vermem konusunda da taktı tabikide. Ilk zamanlar doğal olarak hızlı veriliyor o hep öyle olacak sandı sanırım 20 gün hiç vermedim bu haftada 500 gramı görünce şaşırdı. Aylar sonra ıspanaklı gözleme yaptım dün öğlen yarım yedim sadece akşam sadece salata yedim daha ne yapmam konusunda bir fikrim yok. Ama şu bir gerçek ben yürüyüş yapmadan gercekten kilo veremiyorum 20 gündür yapmayınca hemen kocanın diline düştüm: )))
Ayyy uzun oldu dimi dolmuşum

Bende bu aksama yapacam gözleme.
Bazı erkekler takıntılı oluyor eşinin kilosuna ama dediğin gibi ilk zamanlar gibi çabuk olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…