eşin mi dikkat ediyor.Yok iyi geçti eşim iki aksamdir dışarıda yedi bende fırsattan istifade yemedim evde olunca sofraya oturmak zorunda kalıyorum hafta içi yorgunluktan fark etmiyor ama hafta sonu mutlaka dikkat eder ne yedim ne kadar yedim diye az yiyince hasta olurmusum
Güle güle kullan canım çok tatlı: ))su şişemin ponçikliğidün bayılarak aldım
Kahve şekersiz olursa birşey olmaz canım süt de atılabilir mesela içine.tarcın yok canım yanımda. ama kahve atabilirim . acaba protein değerini düşürür mü kahve.
Haha şaka dedim yirim yirimah canısııı pardon ya bilemedim
Benim eşimde iki gün önce sanki bu ara çok yavaşladı kilo vermen dedi bıraktın mi dedieşin mi dikkat ediyor.
benim eşim de zayıflamamı ister .ama acele etme . verirsin diyor .eşim 3 kilo verdi şu ara. bağırsakları bozulmuş ve 3 kilo gitti adamdan 10 günde.
şimdi düzeldi ama fit oldu.
Ben kiloma göre bünyesi zayıf bir insanım o yüzden dikkat eder eşim.eşin mi dikkat ediyor.
benim eşim de zayıflamamı ister .ama acele etme . verirsin diyor .eşim 3 kilo verdi şu ara. bağırsakları bozulmuş ve 3 kilo gitti adamdan 10 günde.
şimdi düzeldi ama fit oldu.
Canım cumadan beri tartildin mi hem yavaş vermek daha iyi ve sağlıklıBenim eşimde iki gün önce sanki bu ara çok yavaşladı kilo vermen dedi bıraktın mi dedisanki yediklerimi görmüyor ee 12 gün regl gecikti şiştim yürüyüş yapamadım sinir etti beni yaa 14 kilo verdim 4 ayda napabilirim yani
afiyetle yiyin caınmBen kiloma göre bünyesi zayıf bir insanım o yüzden dikkat eder eşim.
Haftasonu bahce e sogan sarmısak ektim bugün de maydanoz ekecem
Güle güle kullan canım çok tatlı: ))
Bende geçen gün gördüm buna benzer çok tatlı modeller vardı alacam bende belki daha çok su içmeye motive oluruz :))
afiyet olsun canım. onlar da güzeldir eminim. beğendin mi mest çayımidem bulanıyor karnım aç canım yemek yemek istemiyor. su dahi içesim yokbende form çayı yaptım onu içiyorum. bu sefer doğadan ın değil de mestin aldım arada 3-4 lira oynuyor ee her gün içtiğim şey para yetiştiremiyorum
güzel canım bir farkı yok doğadan ile. isim farkı işte sadeceafiyet olsun canım. onlar da güzeldir eminim. beğendin mi mest çayı
10 tane çeri domates fazla değil mi canım. ayy ben yesem domatesten bıkarımyaklaşık 10 adet çeri domates koymuştum çantama .o onları yedim.
sütü ısıtıyorum şu an .
onu içeceğim birazdan .
öğlen öğünüm bunlar.
rramazanda 3-4 kilo veriyorum diye burda arkadaşlar nerene gitcek o kilolar. seni büyüteçle görüürz artık diyerek abarttılar . 56 kilo çıkıyorum yine. ne veriyorum ne alıyorum. böyle kaldım. aslında dikkatli gitsem gidecek ama ben bi yerde amannn diyorum sanıyorum. yiyorum.
Bende mest cay içiyorum eşim geçen adaçayı da almış onu hiç icmedim dahaafiyet olsun canım. onlar da güzeldir eminim. beğendin mi mest çayı
Ya acayip takıntılı eşim bu konuda ne zaman 65 olurum o zaman tamam der eminim. O kadar şeye rağmen 500 gr verdim yani. yok canım tartilmadim yarın sabah tartilayim bakalım normalde cumadan cumaya tartiliyorum ama merak ettim fark var mi regl bitti. Eşimde herşeyime dikkat eder çok ilgilidir bana karşı bu yüzden de kilo vermem konusunda da taktı tabikide. Ilk zamanlar doğal olarak hızlı veriliyor o hep öyle olacak sandı sanırım 20 gün hiç vermedim bu haftada 500 gramı görünce şaşırdı. Aylar sonra ıspanaklı gözleme yaptım dün öğlen yarım yedim sadece akşam sadece salata yedim daha ne yapmam konusunda bir fikrim yok. Ama şu bir gerçek ben yürüyüş yapmadan gercekten kilo veremiyorum 20 gündür yapmayınca hemen kocanın diline düştüm: )))Canım cumadan beri tartildin mi hem yavaş vermek daha iyi ve sağlıklı
Bende bu aksama yapacam gözleme.Ya acayip takıntılı eşim bu konuda ne zaman 65 olurum o zaman tamam der eminim. O kadar şeye rağmen 500 gr verdim yani. yok canım tartilmadim yarın sabah tartilayim bakalım normalde cumadan cumaya tartiliyorum ama merak ettim fark var mi regl bitti. Eşimde herşeyime dikkat eder çok ilgilidir bana karşı bu yüzden de kilo vermem konusunda da taktı tabikide. Ilk zamanlar doğal olarak hızlı veriliyor o hep öyle olacak sandı sanırım 20 gün hiç vermedim bu haftada 500 gramı görünce şaşırdı. Aylar sonra ıspanaklı gözleme yaptım dün öğlen yarım yedim sadece akşam sadece salata yedim daha ne yapmam konusunda bir fikrim yok. Ama şu bir gerçek ben yürüyüş yapmadan gercekten kilo veremiyorum 20 gündür yapmayınca hemen kocanın diline düştüm: )))
Ayyy uzun oldu dimi dolmuşum
Bak canım demiştik sana burda motive olursun diye zamanla ogunlerin daha da düzene girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?