Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın kızlar.

1 sade türk kahvesi içiyorum şimdi.

öğlene canım ayva istiyor bakalım ne olack. bugün hava da kapalı yağdı yağacak zaten

Ahaa o ayvayı fırınla üstüne de tarçın at. Nette tarifi var müthiş bir tatlı oluyor üstüne yoğurtlu bir sos filan yapıyorlardı.

Günaydınımı çalmış bu grupta öyle çılgın günaydınları bi tek ben diyodum bi kere pis kadın.

Benden de HERKESE GÜNAYDIIIIIN

Bak canım demiştik sana burda motive olursun diye zamanla ogunlerin daha da düzene girer

Hepinize günaydın canlar
Bugün kızımı okula tek başına yolladım tembellikten tekrar yatağa girdim uyumusum kalktım kahvaltimi yaptım her zamankinden az bir parça ekmekle kahvalti lik yedim şekersiz iki bardak cay ictim arada yogurt kahve aksama kadar bişey yemem artık.

günaydın canım :)

neler yaptın canım hafta sonu bozmadın inşallah beslenme düzenini
Yok iyi geçti eşim iki aksamdir dışarıda yedi bende fırsattan istifade yemedim evde olunca sofraya oturmak zorunda kalıyorum hafta içi yorgunluktan fark etmiyor ama hafta sonu mutlaka dikkat eder ne yedim ne kadar yedim diye az yiyince hasta olurmusum

Günaydın kızlar güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle

Kahvaltım
Lor peynirli 1 yumurtalı omlet 99 kalori
1 tane salatalık 9 kalori
Az şekerli 2 çay 16 kalori
1 dilim çavdar ekmeği kızarmış 82 kalori
Toplam : 209 kalori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…