Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Merhaba kızlar güzel bir gün geçirdim kahvaltıyla iyi başlamıştım firesiz ama öğleden sonra benim kurtlu eşim dışarı çıkalım dedi bugün subörekli kahvaltı istemişti ben de rededince su böreğini yemeye öğlen gittik ben biliyorum tabi niyetini neyse ben de makaron arası dondurma yedim 275 kaloriymiş akşama da ızgarada hamsi yedim hamsiler yapışmasın diye altına ve üstüne üzüm yaprağı koydular öyle pişirdiler bugün yediklerimi yazdım 1200 kaloriyi bulmuşum bu da iyi çok yedim çünkü haftasonu bana yaramıyor yarın diyete kaldığımız yerden devam

Orası çok ayrıntılı gelmedi sanki

Bilemedim ben içeriğine bakmadığım için bana ideal oldu o site. Gram olarak seçip grama göre kalorisine bakıyorum o kadar. Daha besin değeri göreyim dersen fatsecret de olabilir ama fatsecrette kendin gram yazamıyorsun standart kalıplar var sadece. Diyetkolikte 125 gram yazsan kalorisini gösteriyor falan bana güzel geliyor yani.

süt aldım işte. süt protein zaten . ozaman yulaf koymadan tüketebilirim .olur tamam .

Canım süt tek başına seni doyurmaz sanki acıkırsın

Canım süt tek başına seni doyurmaz sanki acıkırsın
canım 2 bardak süt.
ev sütü yağlı süt
bilmiyorum ama bakacağım artık. doyuracak mı . yulaf var yanımda . onu koyabilirim içine 2 kaşık.
ya da eti formm var. ondan yerim 1 paket . öyle olabilir . sütten kahve mi yapsam acaba içsem öğlene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…