Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hoşgeldin aramıza sen bu at kendini bu topige bak çabuk gider insallah

Sabah klasik kahvaltım 250 kalori

Öğlen küçük bir kase sebze çorbası
Küçük bir kase kurufasülye

Arada da 1 elma

Akşama da sütlü sebze çorbası yaptım ne bulduysam attım içine :) ızgara köfte ve salata var bakalım

Guzel ve gunesli bir gun olsun insallah.
Kahvaltim
1 dilim ev ekmegi uzerine kaymak ve visne receli yaninda 1 bardak cay 229 kalori.
Cocuklari okula biraktim ofise geldim cok yogun. sekreter New Yorkta kaldi dunku ucusu iptal olmus bugun gelmeye calisacak. bugun ofiste yalnizim ve pazartesileri genelede yogun oluyor.
simdi yesil cayimi iciyorum.

su şişemin ponçikliği dün bayılarak aldım

Cok sirin gule gule kullan. ben boyle bisey alsam cocuklar hemen elimden alirlar.
Bende sporsuz helede yurumeden asla veremiyorum.

öğle yemeğim

ayva 78 kalori

Burda sadece 1 ay markete gelen meyvelerden biri. afiyet olsun canim cok severim.
Aynen bende cok severim domatesi. burda herkes meyve sebzeyi taneyle aliyor ben kiloyla aloyorum bi ara bana tomatoe lady diyolardi o kadar cok domates aliyodumki adim bayan domates kaldi.
Ohh afiyet olsun Allah kabul etsin adetim biterse ben de tutayim insallah.

Hosgeldin canim en zor kismini basarmissin gerisini de halledersin insallah.

1 büyük kupa hibiskus çayımı içtim buzlu olarak. her gün içeceğim 1 hafta boyunca. kilo verdirmede etkisi oluyormuş :) yağ yakıcı özelliği varmış. bu yüzden form çayına ara vereceğim bir süre. fazla da alıştırmak istemiyorum vücudumu form çayına

selam kızlar sonunda gelebildim nasılsınız iyisinizdir inşallah
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
kahvaltıdan çok sıkıldım bu aralar nestle nesfit yiyorum
biraz kilo almışım buraya gelmeyince nesfitle dengelemeye çalışıyorum yemek olunca çok fazla kaçıyo
böyle iyi oldu bi süre devam edicem

akşam yemeğim

2 kepçe mercimek çorbası 62 kalori
4 yk zeytinyağlı kabak yemeği 44 kalori
2 yk yoğurt 36 kalori
3-4 biber 1 kalori

toplam: 143 kalori

öğlen:78 kalori
ara öğün:75 kalori

toplam: 296 kalori

üstelik akşam doydum ve sağlıklı idi de

Akşam yemeğinde sebze çorbası yaptım demiştim ya ıspanak da koymuştum çorbayı yemyeşil yapmış içemedim ama eşime 1 kase içirttim sağlıklı diye zaten onun içmesi lazımdı ben de sadece 3 köfte ve bol salata yedim bugün toplamda en fazla 900 kalori almışımdır

Filizcim hoşgeldin nasilsin g orusmeyeli düzenli olarak gelsem özledik seni

Cok iyi yapiyorsun her seyin fazlasi zarar. Ben surekli farkli caylar iciyorum. zaten genelde bahcemdeki bitkilerle yapiyorum caylarimi ek olarakda yesil cay ve limon koyuyorum. hibiskus burda cok yaygin meksikalilarin sevdigi bir icecek ve genelde soguk iciliyor zaten. ben de cok severim.

Masallah sana ne diim harikasin.
canim ispanagi corba pistikten sonra altini kapatinca koyman lazim. sonra tencerenin kapagini kapat 5 dk dinlendir isanaklar biraz oluyor ve rengi tadi corbaya karismiyor ustelik tam olarak pismedigi icin vitamini icinde kaliyor. piserken koyarsan corbanin sadece rengini degil tadini da bozuyor.

Aynen canım benim çorbayı da bozmuş ıspanak hiç tavsiye etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…