Hoşgeldin aramıza sen bu at kendini bu topige bak çabuk gider insallahBende geldim bende bendeee benide alin araniza4 ekimde dogum yaptim. 64 ile hamile kalip 100 kilo ile doguma girdim. Dogumdan ciktigimdan beri diyetteyim şu anda 74 kiloyum. 10 kilom kaldi canlarim. Sizden kopya cekerek güç alarak bunuda vermek istiyorum İnsaallah
kızlar hafta sonu hastalıktan, bugün de yoğunluktan doğru düzgün giremedim. sürekli topiği açıp açıp okuyamadım. maşallah muhabbet de hızlı ilerliyor, sayfalar arttıkça artıyor. ucunu yakaladığım yerden devam
Cok sirin gule gule kullan. ben boyle bisey alsam cocuklar hemen elimden alirlar.su şişemin ponçikliğidün bayılarak aldım
Bende sporsuz helede yurumeden asla veremiyorum.Ya acayip takıntılı eşim bu konuda ne zaman 65 olurum o zaman tamam der eminim. O kadar şeye rağmen 500 gr verdim yani. yok canım tartilmadim yarın sabah tartilayim bakalım normalde cumadan cumaya tartiliyorum ama merak ettim fark var mi regl bitti. Eşimde herşeyime dikkat eder çok ilgilidir bana karşı bu yüzden de kilo vermem konusunda da taktı tabikide. Ilk zamanlar doğal olarak hızlı veriliyor o hep öyle olacak sandı sanırım 20 gün hiç vermedim bu haftada 500 gramı görünce şaşırdı. Aylar sonra ıspanaklı gözleme yaptım dün öğlen yarım yedim sadece akşam sadece salata yedim daha ne yapmam konusunda bir fikrim yok. Ama şu bir gerçek ben yürüyüş yapmadan gercekten kilo veremiyorum 20 gündür yapmayınca hemen kocanın diline düştüm: )))
Ayyy uzun oldu dimi dolmuşum
Burda sadece 1 ay markete gelen meyvelerden biri. afiyet olsun canim cok severim.öğle yemeğim
ayva 78 kalori
Aynen bende cok severim domatesi. burda herkes meyve sebzeyi taneyle aliyor ben kiloyla aloyorum bi ara bana tomatoe lady diyolardi o kadar cok domates aliyodumki adim bayan domates kaldi.domatesi çok sevirim canım ben.
yazın 10 kilo yetmiyor diyebilirim.
domatesli omleti çok yerim. bi de yemeklere bol bol koyarım. masaya da doğrayıp üstüne zeytin yağı kimyon bol soğan .
çok tüketiyoruz. çocuklar yemiyor ama biz çok yeriz
Ohh afiyet olsun Allah kabul etsin adetim biterse ben de tutayim insallah.Kızlar Öğlen Yemeğim;
Yarım Kase Mercimek Çorbası
1 Kaşık Pilav 1 Kaşık Kurufasulye
Bol Salata
Şimdide Umre den Müşterim Zemzem Suyu Getirmiş Onu İçtim :)
Perşembe Günüde Regaip Kandili Oruç Tutacağım İnşaallah :)
Bende geldim bende bendeee benide alin araniza4 ekimde dogum yaptim. 64 ile hamile kalip 100 kilo ile doguma girdim. Dogumdan ciktigimdan beri diyetteyim şu anda 74 kiloyum. 10 kilom kaldi canlarim. Sizden kopya cekerek güç alarak bunuda vermek istiyorum İnsaallah
sağol canm
Filizcim hoşgeldin nasilsin g orusmeyeli düzenli olarak gelsem özledik seniselam kızlarsonunda gelebildim nasılsınız iyisinizdir inşallah
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
kahvaltıdan çok sıkıldım bu aralar nestle nesfit yiyorum
biraz kilo almışım buraya gelmeyince nesfitle dengelemeye çalışıyorum yemek olunca çok fazla kaçıyo
böyle iyi oldu bi süre devam edicem
Canım ameliyatın yürümek için iyi durumda mi
Cok iyi yapiyorsun her seyin fazlasi zarar. Ben surekli farkli caylar iciyorum. zaten genelde bahcemdeki bitkilerle yapiyorum caylarimi ek olarakda yesil cay ve limon koyuyorum. hibiskus burda cok yaygin meksikalilarin sevdigi bir icecek ve genelde soguk iciliyor zaten. ben de cok severim.1 büyük kupa hibiskus çayımı içtim buzlu olarak. her gün içeceğim 1 hafta boyunca. kilo verdirmede etkisi oluyormuş :) yağ yakıcı özelliği varmış. bu yüzden form çayına ara vereceğim bir süre. fazla da alıştırmak istemiyorum vücudumu form çayına
Masallah sana ne diim harikasin.akşam yemeğim
2 kepçe mercimek çorbası 62 kalori
4 yk zeytinyağlı kabak yemeği 44 kalori
2 yk yoğurt 36 kalori
3-4 biber 1 kalori
toplam: 143 kalori
öğlen:78 kalori
ara öğün:75 kalori
toplam: 296 kalori
üstelik akşam doydum ve sağlıklı idi de
canim ispanagi corba pistikten sonra altini kapatinca koyman lazim. sonra tencerenin kapagini kapat 5 dk dinlendir isanaklar biraz oluyor ve rengi tadi corbaya karismiyor ustelik tam olarak pismedigi icin vitamini icinde kaliyor. piserken koyarsan corbanin sadece rengini degil tadini da bozuyor.Akşam yemeğinde sebze çorbası yaptım demiştim ya ıspanak da koymuştum çorbayı yemyeşil yapmış içemedim ama eşime 1 kase içirttim sağlıklı diye zaten onun içmesi lazımdı ben de sadece 3 köfte ve bol salata yedim bugün toplamda en fazla 900 kalori almışımdır
Aynen canım benim çorbayı da bozmuş ıspanak hiç tavsiye etmemCok iyi yapiyorsun her seyin fazlasi zarar. Ben surekli farkli caylar iciyorum. zaten genelde bahcemdeki bitkilerle yapiyorum caylarimi ek olarakda yesil cay ve limon koyuyorum. hibiskus burda cok yaygin meksikalilarin sevdigi bir icecek ve genelde soguk iciliyor zaten. ben de cok severim.
Masallah sana ne diim harikasin.
canim ispanagi corba pistikten sonra altini kapatinca koyman lazim. sonra tencerenin kapagini kapat 5 dk dinlendir isanaklar biraz oluyor ve rengi tadi corbaya karismiyor ustelik tam olarak pismedigi icin vitamini icinde kaliyor. piserken koyarsan corbanin sadece rengini degil tadini da bozuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?