Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hayırlı sabahlar kızlar bu sabah aşırı sakız istedi canım sakız çiğniyorum şuan ve su içiyorum kahvaltı canım istemiyor erken saatte midem bulanıyor 1 saat sonra falan belki bir dilim ekmek ve peynir yerim ara yapıcam bu sabah 2si bir arada içicem buraya böyle yazınca kendime görev tayin ediyorum sanki :)

hoş geldin canım. nasılsın. bekliyoruz her gün gel lütfen. nesfitt verdiriyor mu ki kilo

GÜNAYDIN KIZLAR

gün içinde 296 kalori aldım 398 kalori yaktım :)

1 fincan da leblebi tüketicem en iyisi nasılsa - deyim

1 fincan leblebi 56 kalori
1kupa naneli limonlu yeşilçay 0 kalori

AAAAAAAAAAAAAA
hadi bakalım. az kalori almışsın ama şekercim.

Bugün kış tekrar geldi sanki ben de dışarı hiç cikmadim
bugün de çok soğuk şekercim. kalınca giydim.

canım afiyet olsun. kaç kalori aldın dün

sabah kalvaltım 2 yumurtalı 1 domatesli omlet.
biber dolması turşusu. içinde süzme peynir ve zeytin yağına yatırılmış olanlardan.
aama işe geldim acıktım . çay aldım kantinden 1 paket çubuk kraker . ama daha krakerden 4 tane yedim. kapattım kaldırdım.
öğlene bol yeşillikli salata var. marul ,kabak , roka, soğan limon zeytin yağı , chia, tuz
büyük bi kase getirdim. onu yiycem. belki yulaf serperim içine 2 kaşık. tok tutması için

Iyi gidiyorsun canım daha da iyi olacak

Afiyet olsun canım şimdiden :)

yaz canım sen. ama sakız çok insanı acıktırır.
bugün az kalori alacaksın sen de anladığım kadarıyla.
ben 1 gün çok az kalori alırsam. yani 600-700 civarı alırsam. ertesi gün acısını cıkartıyor vucudum. aşıırı yeme isteği ve doymama gibi bi sıkıntı yaratıyor. o nedenle dikkatli gitmeye ve ara öğün yapmaya çalışıyorum. yani az kalori alsam da ara öğün yapacağım canım. sen de dikkat et. her gün gel bildir . biz seviyoruz bu bildirimleri

Yumurtaya alerjim olduğu için zaten ara sıra yiyorum haftada uc defa falan bu sabah zaten canım bişey istemiyor zezecim kendimi çok halsiz hissediyorum
canım hatırlarsan geçen ay ben öyle olmuştum. yoksa önceki ay mı hatırlamıyorum çok ama . aşırı güçsüzlük ile yatıyordum . ki ben çok hareketli yapıya sahipken , yorulduğumu bile anlamazken tık diye gidiyordum .
doktora gittim . tahlilelrde vitaminler vs ler normal sınırlarda çıktı. yine de ben srupradyn alll dayy aldım 1 kutu içtim. iyi geldi. 3 çocuk ve ev işleri ile yoğrulmak kolay değil canım benim .
şimdi vitamin bitti balık yağına başladım . ama artık o yorğun düşmelerim bitti Allah a şükürler olsun

saolasın canım mantıklı diyorsun ara öğün yapacağım bugün dün yapmamıştım bu akşam daha çok acıkırım yoksa dün yoğurdu bitiremedim bile tıkadı direk

saolasın canım mantıklı diyorsun ara öğün yapacağım bugün dün yapmamıştım bu akşam daha çok acıkırım yoksa dün yoğurdu bitiremedim bile tıkadı direk
tamam canım . ben de şunu farkettim. iş yerinde az yiyorum ama eve gidince elim ayağım titriyor sanki. yesem de doymuyorum gibi oluyorum. o nedenle eve de faydalı öğünler ekleyeceğim . yoğurt ve süt gibi. ya da yumurta. bunlar doyuruyor hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…