Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bende genelde starbuckstan içiyorum yazları güzel oluyor :) ama aldım şimdi evde demler içerim :)

of o yeme isteği korkunç bişey. açlık mı hissediyosun canım. ara öğünü yiyeli tam olarak kaç saat oldu?

maden suyu + limon denesene. belki bastırır.
aslinda acikma hissi degil canim sadece yeme hissi gelio bana sacma sapan seyler yeme istegi yoksa ac degilim

hosgeldin cnm nasilsin umarim hallolmuatur sorunlar seni gordugume cok sevindim

Oglen yemegim tavuklu tortellini corba 188 kalori
Bu aksam kizlarin okulunda veliler icin toplanti varmis muhtemelen yuruyus yapamiycam.
Adetliyim diye bisiklette suremiyorum. Toplantidan sonra tv karsisinda hizli tempolu egzersiz yaparim artik hic yoktan iyidir.
Aksama firinda sebze yapicam zeytinyagli uzerine yogurt ve kirmizi biber dokup yerim kalorisi cok dusuk.
Eve gidincede ilk diyete basladigim gunlerde yaptigim gibi organik sirkeye banarak marul yemeyei planliyorum. benim 3 yasindaki minnosla beraber yeriz cocuk limonlu sirkeli yesilliklere bayiliyor babasi kilikli onun gibi zayif olacak hep.

Bu akşam acılı çorba içtim.bu ara yine başladım acıya.artık zehir gibi olsa da kesmiyor beni.
Kefir içtim.eti formm yedim 3 adet
2 adet yer fıstığı
Çocukların sucuklu yumurtasından bi kaç çatal aldım
Bu kadardı sanırım
Yarım saat tempolu dans ,Zaman Zaman pilates .karışık bi şeyler yaptım.ki ben hafta içi jimnastik yapmazdım ,
Hava çok soğuk
Bugün işyerinde dondum.sıcak su torbası ıle oturdum.3 kez değiştirdim suyu.sıcak kalması için.kalörifer yanıyordu ama bana yetmedi.
Yarın kalın giycem çünkü pişman oldum bugün

Bugün kış tekrar geldi sanki ben de dışarı hiç cikmadim

Toplantı yarınmış eve geldim yemekleri hazırlayıp çıktım 1 saat yürüdüm.
Akşam yemeğim
Çorba, fırında sebze üzerine yoğurt, çok az peynirli omlet 380 kalori
Bugün 1000 kalori yapamadım ama çok tokum daha da yiyemem bugün böyle olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…