Afiyet olsun canımYogurdum hazir :))) hadii afiyet olsun bu aksam yemicem oglen cok yedim ara ogun olarak bugun sadece 2si bir arada ictim
doktorum da yürüyebilirsin dedi canım :) morluklarım dışında sorunum kalmadı bileCanım ameliyatın yürümek için iyi durumda mi
Cok iyi yapiyorsun her seyin fazlasi zarar. Ben surekli farkli caylar iciyorum. zaten genelde bahcemdeki bitkilerle yapiyorum caylarimi ek olarakda yesil cay ve limon koyuyorum. hibiskus burda cok yaygin meksikalilarin sevdigi bir icecek ve genelde soguk iciliyor zaten. ben de cok severim.
Masallah sana ne diim harikasin.
canim ispanagi corba pistikten sonra altini kapatinca koyman lazim. sonra tencerenin kapagini kapat 5 dk dinlendir isanaklar biraz oluyor ve rengi tadi corbaya karismiyor ustelik tam olarak pismedigi icin vitamini icinde kaliyor. piserken koyarsan corbanin sadece rengini degil tadini da bozuyor.
aslinda acikma hissi degil canim sadece yeme hissi gelio bana sacma sapan seyler yeme istegi yoksa ac degilimof o yeme isteği korkunç bişey. açlık mı hissediyosun canım. ara öğünü yiyeli tam olarak kaç saat oldu?
maden suyu + limon denesene. belki bastırır.
hosgeldin cnm nasilsin umarim hallolmuatur sorunlar seni gordugume cok sevindimselam kızlarsonunda gelebildim nasılsınız iyisinizdir inşallah
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
kahvaltıdan çok sıkıldım bu aralar nestle nesfit yiyorum
biraz kilo almışım buraya gelmeyince nesfitle dengelemeye çalışıyorum yemek olunca çok fazla kaçıyo
böyle iyi oldu bi süre devam edicem
@demirleke aldım hibiskus çayını :) ama ben buzlu yapıp içicem[/QUOTEburada hava buz gibi,şu günlerde sıcak içerim .sonra soğuk inşallah.afiyet olsun.yağ yakıcı olduğunu bilmiyordum.ama faydası çok
Artık tutma vaktin geldi çattı.yeter garii.doğru diyosunhep dayanamamaktan bunlar yaa tutamadım yine kendime
Bugün kış tekrar geldi sanki ben de dışarı hiç cikmadimBu akşam acılı çorba içtim.bu ara yine başladım acıya.artık zehir gibi olsa da kesmiyor beni.
Kefir içtim.eti formm yedim 3 adet
2 adet yer fıstığı
Çocukların sucuklu yumurtasından bi kaç çatal aldım
Bu kadardı sanırım
Yarım saat tempolu dans ,Zaman Zaman pilates .karışık bi şeyler yaptım.ki ben hafta içi jimnastik yapmazdım ,
Hava çok soğuk
Bugün işyerinde dondum.sıcak su torbası ıle oturdum.3 kez değiştirdim suyu.sıcak kalması için.kalörifer yanıyordu ama bana yetmedi.
Yarın kalın giycem çünkü pişman oldum bugün
ooohhh afiyet olsun canim
bizim burasi da soguktu bugun canm2 km yürüyüş yaptım sadece bel im ağrıyor azcik biraktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?