Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Akşam yemeğim (henüz yemedim)
Zeytinyağlı kereviz 143 kalori
Zeytinyağlı kuru fasulye 128 kalori
Pirinç pilavı 126 kalori
Papaya mousse 60 kalori
Yürüyüş için eşimi bekliyorum. O gelir gelmez çıkıp yürüycem inşallah.

Kızlar günaydın hepinize kandiliniz mübarek olsun Allah hakkımızda hayırlı tüm duaları kabul etsin. Bugün oruc tutamadım gece başım çok ağriyordu şimdi biraz biseyler yedim ağır kesici icecem

Hayırlı Kandiller Canım Amin inşaallah Rabbim Herkesin Hakkında Hayırlısı Nasip Etsin Birbirimize Dua Edelim İnşaallah :)

Herkes Kara Sevda seyretmeye kacti galiba.
Benim sistemde Star yok yarin tekrar izle den izleyebilirim ancak ama bende cok seviyorum o diziyi ;-)
biz dizi izlemiyoruz . bi izlediğimiz diriliş ertuğrul. eşim hastası. ben de izliyorum ama işim bitmediği için otur kalk şeklinde. ve dizi bitmeden yatıyorum .

Ben kızımla ders çalışıyorum yarın sınavı var:)
başarılar dilerim.
canım az kalori alıp yakmışsın üstelik . maşallah
ben o cornflex cilekliden baslayinca 1 kase yiyorum cok oburum ben yaaa
1 kase yenmiyor mu o zaten . ben de 1 kase yerim ki.

Az once eski bir hastamiz geldi ne kadar cok zayiflamissin igne iplik gibi olmussun dedi sonrada Turkiyeye ne zaman gidiyorsun diye sordu. oda biliyo ordan duba gibi donecegimi.
zaten aslında iğne iplik gibisin de hala zayıflıycan diye uğraşıorsun.ben senin gibi olunca bırakıyorum . korumaya geçiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…