Canım yediklerine bakıyorum da kalorileri çok az kahvaltın taş çatlasa 150 kalori eder wasa yı bilmiyorum öğlen akşam da salata yiyorsun toplasan 400 500 kalori eder sütlü kahveni saymadım tabi bi de dikkatimi çeken sıkılmadın mı ben hayatta yiyenezdim bu kadar süre bi de bünyeni alıştırma menüyü değiştir bence:)
Canim hayırlısı olsun .ne Zaman yaptıracaksınız
Biz de abi sünnet olurken küçük oğlumuzu da sünnet ettirdik.abi 5 yaşındaydı ,küçük 5.5 aylıktı.küçük narkoz almadı 6 aydan önce narkoz verilmiyormuş sadece uyutuyorlarmış.küçük olan daha kolay atlattı. Biz de o sünnet olayını bitirdik şükür
Ağrı sancı olmaz Can'ım.büyüyünce olur o ağlamalar ,korkudan ,endişeden.büyükle küçük arasındaki farkta onu anladık.yapışıklık varmış bizde de .ben farketmemişim ,doktor söyledi. Ameliyatı yapan doktorumuz geçen yıl kötü şekilde vefat etti
Merhaba kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için oğlum sünnetini oldu iyi akşam da annemler ananemler falan hep birlikte yemek yedik mesmeser
erken değil mi demişsin de Dr bugün en iyisi bir yaş olana kadarı makbul dedi hatta ilk üç ay engüzeli dedi öyle bugünü de atlattık ya stresten elim kokum ağrıdı resmen
Canım yediklerine bakıyorum da kalorileri çok az kahvaltın taş çatlasa 150 kalori eder wasa yı bilmiyorum öğlen akşam da salata yiyorsun toplasan 400 500 kalori eder sütlü kahveni saymadım tabi bi de dikkatimi çeken sıkılmadın mı ben hayatta yiyenezdim bu kadar süre bi de bünyeni alıştırma menüyü değiştir bence:)
canm aslinda benim menu zaten cok cesitli icli koftesinden tut her turli sulu yemegine kadar ama ben sevmiorum illa protein olcak baska bisey yiyemiorum kahvaltim 200 kalori civari peyniri bol yiyorum:))
Dün dana gibi kaçırdım yine .aç gözlülüğüm tuttu.
Pişman olup jimnastik yaptım .600-700 kalori vermişimdir .2 saat müzikle step yaptım .yüksekti basamağım
Bende sana katılıyorum asla bu kadar tahammül edemezdim onun için her seferinde Aaaadddaaa
iradene hayranım diyorum ya kaçamak bir kere kurabiye yemişti onun dışında hiç duymadım
Canim hayırlısı olsun .ne Zaman yaptıracaksınız
Biz de abi sünnet olurken küçük oğlumuzu da sünnet ettirdik.abi 5 yaşındaydı ,küçük 5.5 aylıktı.küçük narkoz almadı 6 aydan önce narkoz verilmiyormuş sadece uyutuyorlarmış.küçük olan daha kolay atlattı. Biz de o sünnet olayını bitirdik şükür
canm aslinda benim menu zaten cok cesitli icli koftesinden tut her turli sulu yemegine kadar ama ben sevmiorum illa protein olcak baska bisey yiyemiorum kahvaltim 200 kalori civari peyniri bol yiyorum:))
Tamam tatlım da o proteini başka türlü al tavuk sote yap fırında sebzeli köfte yap ne bileyim yanlış anlama da bana gına geldi sana gelmedi mi diye dedim :) bi de vücudunu şaşırt
Bi ara ben de sana özenip iki akşam üst üste tavuklu salata yedim ama doğru düzgün kilo verememiştim ben en fazla iki akşam dayanabildim :) sen daha iyisini bilirsin tabii