Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ya sağlık olsun canım benim yoğun geçince düzenli olmuyor yoğun günlerin bitti mi insallah bundan sonra daha düzenli olur sen gerçekten çok azimlisin . Sakin üzülme

Bu akşam yemek yemiyecem bir bardak şalgam ictim saat iki buçuk gibi çiğköfte tarzı bişey yedim hem de tokum sonra form cay icerim bugunluk bu kadar yemek yeter yürüyüş de yapmayacağım için.

Vücut ac kalınca enerji ihtiyacını kaslardan mi sağlıyor ben yağ yakar diye düşünüyordum yada senin bunyen mi öyle çalışıyor
Yok canm kaslardan saglio yeterli ve saglikli besin alamayinca herkeste boyle tartida hafid cikioruz ama eroyen kaslar o yuzden vucut da orantisiz zayiflio

Hayirli aksamlar canlar :)

Bugun tatildim sabah kahvaltim klasik oldu oglen yemegi kosusturmamdan yapamadim bi isirik diyorum simit yedim arkadasmin dogum gunune kostum. 1 catal pasta yedim pasta pek sevmem cunku ama cay icrim bayagi suan eve geldim gunum boyleydii midem kotu suan biraz

Merhaba kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için oğlum sünnetini oldu iyi akşam da annemler ananemler falan hep birlikte yemek yedik mesmeser erken değil mi demişsin de Dr bugün en iyisi bir yaş olana kadarı makbul dedi hatta ilk üç ay engüzeli dedi öyle bugünü de atlattık ya stresten elim kokum ağrıdı resmen

ayy canm kiyamam sana bnm kuzenim decocugunu hemen yaptirmisti ilk uc ayda

Tekrardan hayırlı olsun canım nasıl durumu ağrısı oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…