mesmeser
diyetisyenden geldim cnm bu hafta hicbisey yiuememisyim dogru duzgun cok yogundum hatirliosan o yuzden tartida hafif cikmama ragmen yag olarak almisim kilo yeterli beslenmedgim ve protein alamadigim.icin kas eritmisim cok uzuldum 600 gram almisim
Ya sağlık olsun canım benim yoğun geçince düzenli olmuyor yoğun günlerin bitti mi insallah bundan sonra daha düzenli olur sen gerçekten çok azimlisin . Sakin üzülme
Bu akşam yemek yemiyecem bir bardak şalgam ictim saat iki buçuk gibi çiğköfte tarzı bişey yedim hem de tokum sonra form cay icerim bugunluk bu kadar yemek yeter yürüyüş de yapmayacağım için.
Ya sağlık olsun canım benim yoğun geçince düzenli olmuyor yoğun günlerin bitti mi insallah bundan sonra daha düzenli olur sen gerçekten çok azimlisin . Sakin üzülme
Yok canm kaslardan saglio yeterli ve saglikli besin alamayinca herkeste boyle tartida hafid cikioruz ama eroyen kaslar o yuzden vucut da orantisiz zayiflio
Yok canm kaslardan saglio yeterli ve saglikli besin alamayinca herkeste boyle tartida hafid cikioruz ama eroyen kaslar o yuzden vucut da orantisiz zayiflio
Bugun tatildim sabah kahvaltim klasik oldu oglen yemegi kosusturmamdan yapamadim bi isirik diyorum simit yedim arkadasmin dogum gunune kostum. 1 catal pasta yedim pasta pek sevmem cunku ama cay icrim bayagi suan eve geldim gunum boyleydii midem kotu suan biraz
Merhaba kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için oğlum sünnetini oldu iyi akşam da annemler ananemler falan hep birlikte yemek yedik mesmeser
erken değil mi demişsin de Dr bugün en iyisi bir yaş olana kadarı makbul dedi hatta ilk üç ay engüzeli dedi öyle bugünü de atlattık ya stresten elim kokum ağrıdı resmen
Merhaba kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için oğlum sünnetini oldu iyi akşam da annemler ananemler falan hep birlikte yemek yedik mesmeser
erken değil mi demişsin de Dr bugün en iyisi bir yaş olana kadarı makbul dedi hatta ilk üç ay engüzeli dedi öyle bugünü de atlattık ya stresten elim kokum ağrıdı resmen