Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bende sana katılıyorum asla bu kadar tahammül edemezdim onun için her seferinde A aaadddaaa iradene hayranım diyorum ya kaçamak bir kere kurabiye yemişti onun dışında hiç duymadım
teswkkur ederim cnm anca gdio ona ragmen cnku kas oranim az

Pazar kahvaltim genelde olduğu gibi tereyağlı cokelekli kömbe bir dilim yedim bir lokma da oğlum bırakmıştı onu yedim şekersiz çay
Ooo ne lezzetli olmustur o smdi
Tamam tatlım da o proteini başka türlü al tavuk sote yap fırında sebzeli köfte yap ne bileyim yanlış anlama da bana gına geldi sana gelmedi mi diye dedim :) bi de vücudunu şaşırt
yok cnm cok haklisin diyetisyen de ole dio sasirt azcik dio yani tam olarak haklisin hemde ins sasirtayim o zaman ben:))

merhaba kızlar ancak gelebildim :)

temizlik yaptım bazamın altını düzelttim atılacakları attım. kışlıklarımı kaldırdım atılacakları ayırdım kışlıklardan. yazlıklarımı çıkarttım yine atılacakları ayırdım derken şimdi oturdum.

bugün sıvı detoksu yapacağım

öğlen

1 yk yoğurt 18 kalori
çeyrek su bardağı süt 24 kalori
3 çilek 15 kalori
bolca buz 0 kalori

toplam: 57 kalori

blendardan geçirip milshake yaptım.

şimdi de sade türk kahvemi içiyorum

1 fincan form çayı içtim

canım birşey istemiyor akşam çilekli milshake yapmam. acıkırsam mistik çay ve nescafe ile dengelerim hemde vucüdum dinlenmiş olur

Haftasonları bana yaramıyor off ya yine gezmeye gittik sahilde yürüdük benim kız dışarıya çıkınca illa ya tatlı yicek ya da yemek yarım porsiyon yemek yedim bi de içli köfte dün de sünnet yemeği olarak pide yemiştik iki gün diyet falan gitti yarın tam gaz sil baştan devam (

Akşam salatanın içine haşlanmış haliyle bir cay bardağı bulgur koydum iki tane de acı biber ve bol pulbiberli bir salata yaptım iki bardak yağsız ayranla yedim akşam form cay icerim

Canım oğlunun sunneti olmuş ne güzel onun kutlaması kısmet olmuş bence hiç şikayet etme

Merhaba kizlar

Maglum haftasonundan ve havanin guzelliginden yazamadim gezmekten :)
Bu sabah tartilayim dedim bi baktim kii kilo vermisim sok oldum :)
Sabah kahvaltisi klasik oldu malesefkii oglende kacirdim bayagi aksam yemegi yemiyorum simdii boyle yaticam sadece su icicem bu aksamlari kesmem ise yariyor sanırım d3ngelemeyi de ogrendim kacirinca :) mutluyum sukur sabah ta artik daha erken kahvalti yapmaya calisicam

canm boyle ozel gunlerde illaki kacamak olur skma canini

Akşam salatanın içine haşlanmış haliyle bir cay bardağı bulgur koydum iki tane de acı biber ve bol pulbiberli bir salata yaptım iki bardak yağsız ayranla yedim akşam form cay icerim
afieyt olsun cnm cok guzel bi yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…