Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

tatlı bişeyler ye ozaman kan şekerin dengelensin benden sana çikolatalı sufle bir gün kaçamak yaparsın artık
hayatımda hiç yemediğim bi tatlıyı söylemişsin bana. yapmaya da cesaret edemediğim .
1 kase kısır yedim . bi kaç tane de siyah üzüm yerim . iyi olurum .

hayatımda hiç yemediğim bi tatlıyı söylemişsin bana. yapmaya da cesaret edemediğim .
1 kase kısır yedim . bi kaç tane de siyah üzüm yerim . iyi olurum .

ay yapması çok sinir zaten bim de falan hazırları var ben alıp fırına atıyorum fena değil tadı :)
hurman varsa ye bence iyi gelir

akşama kadar toplam kaç alıyorsun zeze cim
ben 700 u aşmıyorum sanıyorum
Valla canım değişiyor önceki gün 790 falandı 900 1000 i çok bulamıyorum sebebi de sağlıklı şeyler yiyorum onların da kalorisi az oluyor mesela artık yemeklerin suyunu yemiyorum yağı az koyuyorum pırasa pirinçsizdi öyle canım

Sen akşam pek yemiyorsun canım az ondan az bundan geçiştiriyorsun akşam da yesen 900 ü falan bulursun
evet caınım . salata ile geçiştirdim dün.
bugün de ıspanak kavurması var
canım iyi gidiyorsun. bana sorarsan karın ve basenlerden gitmesi lazım gereken kilolar var .
sağlıklı şekilde ver .
55 olsan tamamdır .

karnım yok aslında cnm ama regl olmadan 15 gün önce şişkinlik başlıyor bende onun şişkinliği karnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…