- 28 Mart 2011
- 1.018
- 854
- 123
- 49
bilmiyorum.
bugün böyle oldu. kan şekerim düştü galiba.
ellerim sanki çubuk kraker .
hayatımda hiç yemediğim bi tatlıyı söylemişsin bana. yapmaya da cesaret edemediğim .tatlı bişeyler ye ozaman kan şekerin dengelensin benden sana çikolatalı sufle bir gün kaçamak yaparsın artık
hayatımda hiç yemediğim bi tatlıyı söylemişsin bana. yapmaya da cesaret edemediğim .
1 kase kısır yedim . bi kaç tane de siyah üzüm yerim . iyi olurum .
hurma eve almıştım . ama benim kocam koca paketi yemiş .ay yapması çok sinir zaten bim de falan hazırları var ben alıp fırına atıyorum fena değil tadı :)
hurman varsa ye bence iyi gelir
akşama kadar toplam kaç alıyorsun zeze cimArada bir elma yedim 50 kalori
Öğlen 8 kaşık pırasa bitsin diye yedim 56 kalori
1.5 kepçe mercimek çorbası 50 kalori
Şu ana kadar 454 kalori aldım :)))
Valla canım değişiyor önceki gün 790 falandı 900 1000 i çok bulamıyorum sebebi de sağlıklı şeyler yiyorum onların da kalorisi az oluyor mesela artık yemeklerin suyunu yemiyorum yağı az koyuyorum pırasa pirinçsizdi öyle canımakşama kadar toplam kaç alıyorsun zeze cim
ben 700 u aşmıyorum sanıyorum
Sen akşam pek yemiyorsun canım az ondan az bundan geçiştiriyorsun akşam da yesen 900 ü falan bulursunakşama kadar toplam kaç alıyorsun zeze cim
ben 700 u aşmıyorum sanıyorum
bem cok iyi yaparim sufleyihayatımda hiç yemediğim bi tatlıyı söylemişsin bana. yapmaya da cesaret edemediğim .
1 kase kısır yedim . bi kaç tane de siyah üzüm yerim . iyi olurum .
Yaa yakın olsan da bize yapsan nasıl kolay mı yapmasıbem cok iyi yaparim sufleyi
evet yani. hani artık çok bi dert etmiyorum . 55. leri gördüm . çok yüklenmeyeceğim .
sen kaç kilo oldun. dün yemedin yemek çünkü. kesin 1 kilo gitmiştir diye düşünüyorum canım
evet yani. hani artık çok bi dert etmiyorum . 55. leri gördüm . çok yüklenmeyeceğim .
bir 5-6 kg daha vermem lazım cnm :) 54 ü görsem yeter bana. alma payı bırakmak istiyorum :)yazarhanim35 senin zayıflayacak bir yerin kalmamış maşallah canım. bundan sonra sadece istiyorsan forma girme sıkılaşma kalmış
evet caınım . salata ile geçiştirdim dün.Sen akşam pek yemiyorsun canım az ondan az bundan geçiştiriyorsun akşam da yesen 900 ü falan bulursun
canım iyi gidiyorsun. bana sorarsan karın ve basenlerden gitmesi lazım gereken kilolar var .
vuuuuuuuuuuuuuuuuaynen öyle cnm :) darısı başıma
59 idim sabah tartıda canım :)
sen bi şey yemiyorsun . kaç kilosun .ara öğün yaptım bugün pek ara denmese
1 tane çiğ köfte dürüm yedim ve yanına da ekstradan 2 adet marula sarıp yedim
akşama yine ananas yicem mecbur
karnım yok aslında cnm ama regl olmadan 15 gün önce şişkinlik başlıyor bende onun şişkinliği karnımevet caınım . salata ile geçiştirdim dün.
bugün de ıspanak kavurması var
canım iyi gidiyorsun. bana sorarsan karın ve basenlerden gitmesi lazım gereken kilolar var .
sağlıklı şekilde ver .
55 olsan tamamdır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?