Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hepinize günaydın hayırlı cumalar kızlar

Rumuz :Onclmelek

Geçen haftaki kilo :59.5

Bu haftaki kilo :58.8
Fark : 700 gr

Yüzde : 1.176

Bu hafta hep yedimmm ve spor yürüyüş hak getire :) ve kesinlikle kilo aldığımı düşünüyordum kendime o kadar şaşırdım ki :) acaba tartımı bozuk ya da yanlışmı ölçüyor diye düşünmüyor değilim :)

izole diyettaşım bende durumlar böyle ben şok be iptal :)

Tebriklerrrr

bugün free gün yapıcam yarın ayran detoksu.
pazar free gün pazartesi ayran detoksu

metomu şaşırtıp çalıştırmayı düşünüyorum haftaya regl olacağım cumartesi yada pazar. dha da hızlanır meto. pms dönemine de girdim yataktan sürünerek kalkıyorum resmen kendmi 3 çocukla dul kalmış gibi hissediyorum şişkinlik de cabası

aynen ben de canım. çok yoğundum, dışarda kahvaltı yaptım, çok yürüyüş yapamadım. kilo almadıysam şükredecektim. ama 500 gr gitmiş.

Veren herkese bravo kizlarrrrr bnde sabah sut ictim ciktim bu ara bisey yiyemiorum canm istemio snra diyetisyene sordum sutun yaninda mutlaka badem veya ceviz ye dedi yag yakimini kolaylastirormus ve kahvalti onemli ogun oldugu icin vucut metobolizmayi cakistirormus ek bilgi olarak buraya da yazayim dedim kizlar belki faydasi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…