Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

artık havalar ısınsın istiyourm. güneşi görmek istiyorum sürekli . inşallah gelir o günler de
Bnde istiorum yaz moduna girmek istiorum o zaman daha bi azim gelio mesela bugun hava gunesli cok mutluyum
Günaydıın
İyi haftalaaaaar

Hafta sonu koşturmacayla geçti resmen
Taşınma işlerimiz var inşallah bakalım boya badana temizlik nakliyat gözümde büyüyor
sana da iyi haftalar canm Allah kolaylik versin bol bol kalori yakarsin oyle dusun:)

ya bu tariften sonra artık benim de canım istemeye başladı. şükür ki sağlıklı bi şey
ye canım . çok sağlıklı. ben omletlerde kullanıyorum
Günaydıın
İyi haftalaaaaar

Hafta sonu koşturmacayla geçti resmen
Taşınma işlerimiz var inşallah bakalım boya badana temizlik nakliyat gözümde büyüyor
taşınma işlerinden ben de hoşlanmam. i ş yeri mi taşınıyor ev mi.

ye canım . çok sağlıklı. ben omletlerde kullanıyorum

taşınma işlerinden ben de hoşlanmam. i ş yeri mi taşınıyor ev mi.
Evi taşıyoruz aynı semt gene gerçi ama gene de nakliyatçı şart asansör lazım çünkü
Gene kutulama işi temizlik filan var perdeler merdeler of off
Neyse
Yapıcaz mecbur

bendeeeeeeeee pazarları tutamıyom kendimi

Evi taşıyoruz aynı semt gene gerçi ama gene de nakliyatçı şart asansör lazım çünkü
Gene kutulama işi temizlik filan var perdeler merdeler of off
Neyse
Yapıcaz mecbur
offff kolay gelsin canım çok zor

sabah= nesfit yedim sütlü
sonra dişçiiye gittim şimdi gelldim azımın içi uğuşuk ilaç koydu perşembe günüde dolgu kurtarmaz kaplamada olacak dedi
1dişim eksik o tarafta isterseniz köprü yaparız dedi bi fikri olan varmı kullanışlımı zormu bilgi verirseniz sevinirim kızlar netten araştırdım yanındaki dişleri küçültüyorlarmış kancadan falan bahsediyo
dişle fazla uğraşma taraftarı deyilim asllında nne kadar uğraşırsan o kadar zedelenir diye düşünüyorum bilmiyorumki
kızllar çok kkomiktim korkudan altıma edicektim doktor bile anladı sizde panik atak var sanırım dedi aynen öyle dedim
kalbim hızllanndı ellerim titremeye başladı doğum tarihimi unuttum gecikmeli sööylledim ama anllayışla karşıladılar çok utandım aslında o kadar korkulacak bişey olmadığını billiyorum daha önce yaptırdım lakin panik atak yapıyor bana bunu
nasıl atllatırım bilmiyorum anneme kızıma geç ulaşsam telefonda bu hali alıyorum bayılacak gibi bi durum çok sevdiklerimde yaşıyorum bunu
diğer öğünlerim çorba olacak bugün saat 1 gibi yiyebillirim

canım benim ya . kıyamam .olsun . geç s öyle doğum tarihini nolcak. herkes anlayış gösterir . geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…