aynen canim sen de cokelek kervanina katil:)ya bu tariften sonra artık benim de canım istemeye başladı. şükür ki sağlıklı bi şey
sağ ol canım@demirleke cnm cok cok gecmis olsun atlatmana sevindim haftasonu olmasi iyi olmis aalinda dinlenme sansin da olmus
canım cuma burda rahatsızdım . şükür artmadan atlattım. iyiyim bugün . hava çok soğuk burda. buz gibi . yakınlara kar yağmış yine.@demirleke hafta sonu da hasta mıydıngeçmiş olsun. bugün nasılsın?
çökelek dediğiniz lor mu.aynen canim sen de cokelek kervanina katil:)
Bnde istiorum yaz moduna girmek istiorum o zaman daha bi azim gelio mesela bugun hava gunesli cok mutluyumartık havalar ısınsın istiyourm. güneşi görmek istiyorum sürekli . inşallah gelir o günler de
sana da iyi haftalar canm Allah kolaylik versin bol bol kalori yakarsin oyle dusun:)Günaydıın
İyi haftalaaaaar
Hafta sonu koşturmacayla geçti resmen
Taşınma işlerimiz var inşallah bakalım boya badana temizlik nakliyatgözümde büyüyor
ye canım . çok sağlıklı. ben omletlerde kullanıyorumya bu tariften sonra artık benim de canım istemeye başladı. şükür ki sağlıklı bi şey
taşınma işlerinden ben de hoşlanmam. i ş yeri mi taşınıyor ev mi.Günaydıın
İyi haftalaaaaar
Hafta sonu koşturmacayla geçti resmen
Taşınma işlerimiz var inşallah bakalım boya badana temizlik nakliyatgözümde büyüyor
Evi taşıyoruz aynı semt gene gerçi ama gene de nakliyatçı şart asansör lazım çünküye canım . çok sağlıklı. ben omletlerde kullanıyorum
taşınma işlerinden ben de hoşlanmam. i ş yeri mi taşınıyor ev mi.
bendeeeeeeeee pazarları tutamıyom kendimihayırlı sabahlar kızlar;
pazar günleri kendini tutamayanlardanım resmen :) sabah tam takım kahvaltı yaptım eminönü ne gittim tam tamına 5 saat gezmişim 1 saat dinlenmişim aralıksız 5 saat yani eve geldiğimde ayaklarım zonkluyordu :)
öğlen yemeği olarak orada pizza yedim. ama ondan sonrada yürümeye devam etmişimdir yani eve geldim akşam yemeği yemedim su içtim sadece yattım direk resmen sadece haftasonları bu kadar yürüyüş yapabiliyorum.
offff kolay gelsin canım çok zorEvi taşıyoruz aynı semt gene gerçi ama gene de nakliyatçı şart asansör lazım çünkü
Gene kutulama işi temizlik filan var perdeler merdeler of off
Neyse
Yapıcaz mecbur
afiyet olsun canimcim
ah ah bnde 2 hafta snra istanbula gdiorum.ins orda o kadar yurumekten zaten kilo almiosun o yuzden rahat:)
bendeeeeeeeee pazarları tutamıyom kendimi
offff kolay gelsin canım çok zor
harika olmuş bence. bol bol enerji harcamışsın.
Dışardan söylersiniz olur biteryemekcimiz işten çıkmışşşşşşşşşş :))))) aç kaldı şirket :)))
Kolay gelsin canım zor oluyor taşınmak bilirim geçen sene 1 yılda 3 kere taşındıkEvi taşıyoruz aynı semt gene gerçi ama gene de nakliyatçı şart asansör lazım çünkü
Gene kutulama işi temizlik filan var perdeler merdeler of off
Neyse
Yapıcaz mecbur
canım benim ya . kıyamam .olsun . geç s öyle doğum tarihini nolcak. herkes anlayış gösterir . geçmiş olsun.sabah= nesfit yedim sütlü
sonra dişçiiye gittim şimdi gelldim azımın içi uğuşuk ilaç koydu perşembe günüde dolgu kurtarmaz kaplamada olacak dedi
1dişim eksik o tarafta isterseniz köprü yaparız dedi bi fikri olan varmı kullanışlımı zormu bilgi verirseniz sevinirim kızlar netten araştırdım yanındaki dişleri küçültüyorlarmış kancadan falan bahsediyo
dişle fazla uğraşma taraftarı deyilim asllında nne kadar uğraşırsan o kadar zedelenir diye düşünüyorum bilmiyorumki
kızllar çok kkomiktim korkudan altıma edicektim doktor bile anladı sizde panik atak var sanırım dedi aynen öyle dedim
kalbim hızllanndı ellerim titremeye başladı doğum tarihimi unuttum gecikmeli sööylledim ama anllayışla karşıladılar çok utandım aslında o kadar korkulacak bişey olmadığını billiyorum daha önce yaptırdım lakin panik atak yapıyor bana bunu
nasıl atllatırım bilmiyorum anneme kızıma geç ulaşsam telefonda bu hali alıyorum bayılacak gibi bi durum çok sevdiklerimde yaşıyorum bunu
diğer öğünlerim çorba olacak bugün saat 1 gibi yiyebillirim
of çok ama yahu. nasıl oldu . neden çok taşındınızKolay gelsin canım zor oluyor taşınmak bilirim geçen sene 1 yılda 3 kere taşındık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?