Benim çökeleğim de mükemmel olmuştu sabah eşime çökeleğin üzerine çörek otu ve zeytinyağı koydum o da bayıldı size de afiyet olsun canımEki Görüntüle 1979869
Pazar kahvaltım 312 kalori.
Zeytinle reçeli yemedim doydum onlara sıra gelinceye kadar.
Lor mükemmel olmuştu eşim bayıldı. Bir daha peynir almayalım ve bundan yiyelim dedi.
Bu arada yemek degistirme konusunda size katiliorum kizlar artik degistiriorum menuleri mesela bugun mantarli tavuk sote yedim salata ve ayranla yarina kiymali karnibahar pisirdim bugunden...ikindi de
8 badem bir bardak sutlu kahve
Birazdan yine son ogun sutlu kahve
Eki Görüntüle 1979869
Pazar kahvaltım 312 kalori.
Zeytinle reçeli yemedim doydum onlara sıra gelinceye kadar.
Lor mükemmel olmuştu eşim bayıldı. Bir daha peynir almayalım ve bundan yiyelim dedi.
Benim çökeleğim de mükemmel olmuştu sabah eşime çökeleğin üzerine çörek otu ve zeytinyağı koydum o da bayıldı size de afiyet olsun canım
iyi geceler arkadaşlarım
Aldığınız ve yaktığınız kaloriyi nerden hesaplıyorsunuz? Program mı var acaba?Kahvaltıdan sonra yürüyüş -311 kalori.
312 kalori yedim 311 kalori yaktım.
Bugüne kadar niye denemedim diye kızıyorum kendime bundan sonra sürekli yaparım artık. Az çıkması iyi bişey aslında 10 günde tüketilmesi gerekiyormuş çünkü.Benim çökeleğim de mükemmel olmuştu sabah eşime çökeleğin üzerine çörek otu ve zeytinyağı koydum o da bayıldı size de afiyet olsun canım
Evet canım akıllı teller için uygulamalar var ordan hesaplıyorum ayrıca internetten bakıyorum eğer uygulamada bulamadığım bişey olursa.Aldığınız ve yaktığınız kaloriyi nerden hesaplıyorsunuz? Program mı var acaba?
afiyet olsun canimcimİyi geceler kızlar
Akşam Bişey yemedim dediğim gibi beşi bir yerde çay ile ayvalı ıhlamuru aynı kupaya koyarak beraber içtim çok güzel oldu gece de yemem inşallah
ah ah bnde 2 hafta snra istanbula gdiorum.ins orda o kadar yurumekten zaten kilo almiosun o yuzden rahat:)hayırlı sabahlar kızlar;
pazar günleri kendini tutamayanlardanım resmen :) sabah tam takım kahvaltı yaptım eminönü ne gittim tam tamına 5 saat gezmişim 1 saat dinlenmişim aralıksız 5 saat yani eve geldiğimde ayaklarım zonkluyordu :)
öğlen yemeği olarak orada pizza yedim. ama ondan sonrada yürümeye devam etmişimdir yani eve geldim akşam yemeği yemedim su içtim sadece yattım direk resmen sadece haftasonları bu kadar yürüyüş yapabiliyorum.
anladım canım . aynı duruma ilk çocukta düşmüştüm. o nedenle biz de kesmiştik. ilaçta doz artışı olmuştu o nedenle kesti doktorum. demek sen de iyi değilsin. gelip geçecek merak etme canım bebek baya büyükmüş . ben zeze ile karıştırdım senin bebeği.14 aylık canım bende çok istekli değilim ama ben iyi olmazsam çocuklarıma yararim olmayacak ilaç kullanmam lazım kullanamıyorum o yüzden.
14 aylık canim
canım hoş geldin. babacığına geçmiş olsun . baban hala ankara da mı. tedavvi devam ediyor değil mi.Evet hatunlar....Muhtarınız geldiii...Allaha şükür babam da iyi biz de iyiyiz ve artık toparlanmam lazım bugünden tezi yok menü paylaşımına başlıyorum...cumaya da kilo bildirimiyle girerim olaya....bugüne kadar bensiz listeyi ayarlayan aranızda işleri halleden tüm arkadaşlara çoook çoook teşekürler ...Artık muhtar geldi yeni liste yapma zamanı....
!!!!!!!DUYURUUU!!!!!!!!!
Kimler aramıza geldi katıldı bilemiyorum o nedenle yeni listemiz için listeye girmek isteyen herkes ya beni etiketlesin ve katılıyorum desin,ya da özelden mesaj atsın...sonrasında listemizi hazırlayıp sizlere sunacağım..bu hafta ben nöbetçiyim ve ilk cuma listeye gönüllü olan varsa bana söylesin lütfen....Muhtarınızdan sevgiler
harika olmuş bence. bol bol enerji harcamışsın.hayırlı sabahlar kızlar;
pazar günleri kendini tutamayanlardanım resmen :) sabah tam takım kahvaltı yaptım eminönü ne gittim tam tamına 5 saat gezmişim 1 saat dinlenmişim aralıksız 5 saat yani eve geldiğimde ayaklarım zonkluyordu :)
öğlen yemeği olarak orada pizza yedim. ama ondan sonrada yürümeye devam etmişimdir yani eve geldim akşam yemeği yemedim su içtim sadece yattım direk resmen sadece haftasonları bu kadar yürüyüş yapabiliyorum.
ya bu tariften sonra artık benim de canım istemeye başladı. şükür ki sağlıklı bi şeyGunaydin kizlar herkes cokelek deyince bnde dun cokelek aldim icine corekotu ve kirmizi biner koyup sabah onu tukettim yanina 2 ceviz 1 yumurta bi wasa ve domates salatalik tabiki yesilcay da var:)
@demirleke hafta sonu da hasta mıydıncanım hoş geldin. babacığına geçmiş olsun . baban hala ankara da mı. tedavvi devam ediyor değil mi.
Allah tüm hastaların yardımcısı olsun. şifa versin inşallah . (Amin)
cuma günü gittim salonda yattım. eşim geldi zaman sonra çocukları yedirdi. içirdi. süt kaynattı. vs . ben hiç kalkamadım. kimi uyukladım kimi uyanıktım ama halim yoktu. gece salonda uyudum
kıza bulaştırmayayım diye.
o da geceleri hala ve hala kalkıyor . zırlıyor . ağlıyor. su istiyor. emzik düşüyor onu arıyor. anlatamam kaç kez kalkıyoruz. yeni doğan gibi devam hala. eşim ilgilendi o gece.
cumartesi çok şükür iyiyidim. aayaklandım ama yormadık kendimi. evi süpürdüm. çamaşır astım . yemek vs . ama boş zamanlarda uzandım.pazar artık iyi olmuştum şükür . Allah dermansız dert vermesin yeter ki. bin şükür halimize.
yalnız yiyemedim tabi o günlerde bi şey . iştah gitmişti. zoraki yedim.
dün 55.3 e kadar düşmüştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?