Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yemekcimiz işten çıkmışşşşşşşşşş :))))) aç kaldı şirket :)))
yerine biri geldi mi.

canım dün ben de evde pizza yaptım.
bi kaç kez dışarıdan aldık. yemedi evdekiler . kimse ağzına sürmedi. yiyen ikinci lokmayı yemedi.
ama dün bu koca tepsi yaptım . kalmadı bi dilim bile.

Canım bana kalışa o köprü işine girme derim giden dişin yandaki iki dişi de küçültüyorlar yani kaybın 1 iken 3 diş oluyor cesaretini toparlayabilirsen implant yaptır derim ben de 2 tane implant var diş kaybın olmuyor güzel bakarsan ana dişinden farksız

of çok ama yahu. nasıl oldu . neden çok taşındınız
İlkinde lojman hakkınız doldu mecburi başka geçici birblojmana geçtik şubatta daha sonra aldığımız evin inşaatı bitti haziranda kendi evimize taşıdık eşyaları eylülde tayini çıktı eşimin İzmire annemlerin yanına taşındık

oo baya baya çok.
kendi evinizi kiraya mı verdiniz . naptınız .

evde yapılan dışardakine nazaran nedense farklı bir lezzeti oluyor :) eline sağlık canımm

kadın bugün arayıp çıkacağını söyledi resmen kalakaldık neyseki büfeden ayarlandı yemek

ne güzel yaa çalışınca malesef haftasonu 1 gün böyleyim fırsatım olsa hep yürürüm ama şu yoğunluk beni yoruyor
bnde is cikisi yuruorum cnm yorgunlugu atmak icin

canim benim ya ins gecicek beni dilerle ilgili pek bi bilgim yok o yuzden bilmiorum cnm dikkat et ama

Bu aralar kendimi fazlasıyla yorgun hissediyorum kızlar hem bedenen hem ruhen. ne geçmişi arkamda bırakabiliyorum nede geleceğe bakabiliyorum. yoruldum artık bazı şeylerden. üzerimde bir kısmetsizlik var ne aşk ne iş hiç bir haltım olmuyor. sanırım bahar depresyonuna girdim

Bnde de var bahar depresyonu tamamen senle ayni seyleri hissediorum canim bi anim dgerini tutmuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…