yerine biri geldi mi.yemekcimiz işten çıkmışşşşşşşşşş :))))) aç kaldı şirket :)))
Canım bana kalışa o köprü işine girme derim giden dişin yandaki iki dişi de küçültüyorlar yani kaybın 1 iken 3 diş oluyor cesaretini toparlayabilirsen implant yaptır derim ben de 2 tane implant var diş kaybın olmuyor güzel bakarsan ana dişinden farksızsabah= nesfit yedim sütlü
sonra dişçiiye gittim şimdi gelldim azımın içi uğuşuk ilaç koydu perşembe günüde dolgu kurtarmaz kaplamada olacak dedi
1dişim eksik o tarafta isterseniz köprü yaparız dedi bi fikri olan varmı kullanışlımı zormu bilgi verirseniz sevinirim kızlar netten araştırdım yanındaki dişleri küçültüyorlarmış kancadan falan bahsediyo
dişle fazla uğraşma taraftarı deyilim asllında nne kadar uğraşırsan o kadar zedelenir diye düşünüyorum bilmiyorumki
kızllar çok kkomiktim korkudan altıma edicektim doktor bile anladı sizde panik atak var sanırım dedi aynen öyle dedim
kalbim hızllanndı ellerim titremeye başladı doğum tarihimi unuttum gecikmeli sööylledim ama anllayışla karşıladılar çok utandım aslında o kadar korkulacak bişey olmadığını billiyorum daha önce yaptırdım lakin panik atak yapıyor bana bunu
nasıl atllatırım bilmiyorum anneme kızıma geç ulaşsam telefonda bu hali alıyorum bayılacak gibi bi durum çok sevdiklerimde yaşıyorum bunu
diğer öğünlerim çorba olacak bugün saat 1 gibi yiyebillirim
İlkinde lojman hakkınız doldu mecburi başka geçici birblojmana geçtik şubatta daha sonra aldığımız evin inşaatı bitti haziranda kendi evimize taşıdık eşyaları eylülde tayini çıktı eşimin İzmire annemlerin yanına taşındıkof çok ama yahu. nasıl oldu . neden çok taşındınız
oo baya baya çok.İlkinde lojman hakkınız doldu mecburi başka geçici birblojmana geçtik şubatta daha sonra aldığımız evin inşaatı bitti haziranda kendi evimize taşıdık eşyaları eylülde tayini çıktı eşimin İzmire annemlerin yanına taşındık
Yok canım satmayı düşünüyoruzoo baya baya çok.
kendi evinizi kiraya mı verdiniz . naptınız .
Nasip canım 5 yıldır hiç taşınmamıştık 1 senede 3 kere taşındık ve o taşınmalarda ben hamileydim oğlanaoo baya baya çok.
kendi evinizi kiraya mı verdiniz . naptınız .
işte hamileyken çok cçok daha zor . neyse ki 5 yıldır aynı yerdesiniz .Nasip canım 5 yıldır hiç taşınmamıştık 1 senede 3 kere taşındık ve o taşınmalarda ben hamileydim oğlana
Dışardan söylersiniz olur biter
yerine biri geldi mi.
canım dün ben de evde pizza yaptım.
bi kaç kez dışarıdan aldık. yemedi evdekiler . kimse ağzına sürmedi. yiyen ikinci lokmayı yemedi.
ama dün bu koca tepsi yaptım . kalmadı bi dilim bile.
bnde is cikisi yuruorum cnm yorgunlugu atmak icinne güzel yaa çalışınca malesef haftasonu 1 gün böyleyimfırsatım olsa hep yürürüm ama şu yoğunluk beni yoruyor
canim benim ya ins gecicek beni dilerle ilgili pek bi bilgim yok o yuzden bilmiorum cnm dikkat et amasabah= nesfit yedim sütlü
sonra dişçiiye gittim şimdi gelldim azımın içi uğuşuk ilaç koydu perşembe günüde dolgu kurtarmaz kaplamada olacak dedi
1dişim eksik o tarafta isterseniz köprü yaparız dedi bi fikri olan varmı kullanışlımı zormu bilgi verirseniz sevinirim kızlar netten araştırdım yanındaki dişleri küçültüyorlarmış kancadan falan bahsediyo
dişle fazla uğraşma taraftarı deyilim asllında nne kadar uğraşırsan o kadar zedelenir diye düşünüyorum bilmiyorumki
kızllar çok kkomiktim korkudan altıma edicektim doktor bile anladı sizde panik atak var sanırım dedi aynen öyle dedim
kalbim hızllanndı ellerim titremeye başladı doğum tarihimi unuttum gecikmeli sööylledim ama anllayışla karşıladılar çok utandım aslında o kadar korkulacak bişey olmadığını billiyorum daha önce yaptırdım lakin panik atak yapıyor bana bunu
nasıl atllatırım bilmiyorum anneme kızıma geç ulaşsam telefonda bu hali alıyorum bayılacak gibi bi durum çok sevdiklerimde yaşıyorum bunu
diğer öğünlerim çorba olacak bugün saat 1 gibi yiyebillirim
Bnde de var bahar depresyonu tamamen senle ayni seyleri hissediorum canim bi anim dgerini tutmuoBu aralar kendimi fazlasıyla yorgun hissediyorum kızlar hem bedenen hem ruhen. ne geçmişi arkamda bırakabiliyorum nede geleceğe bakabiliyorum. yoruldum artık bazı şeylerden. üzerimde bir kısmetsizlik var ne aşk ne iş hiç bir haltım olmuyor. sanırım bahar depresyonuna girdim
kendimi 3 çocukla dul kalmış kadınlar gibi hissediyorum canım resmenBnde de var bahar depresyonu tamamen senle ayni seyleri hissediorum canim bi anim dgerini tutmuo
Gecicek gecicek canm en guzel donemlerimiz aslinda bahar gelio yaz gelio nese dolu kipor kipir olmal lazim yeni asklar seni beklio inanki katsina iyi biri cikicakkendimi 3 çocukla dul kalmış kadınlar gibi hissediyorum canım resmen
aşktan tamamen umudumu kestim bende bari iş olsun benim için canım. sıkıldım artık evde oturmaktanGecicek gecicek canm en guzel donemlerimiz aslinda bahar gelio yaz gelio nese dolu kipor kipir olmal lazim yeni asklar seni beklio inanki katsina iyi biri cikicak
aşktan tamamen umudumu kestim bende bari iş olsun benim için canım. sıkıldım artık evde oturmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?