kolay gelsin...ekledim canım seni deakşam içli köfte yaptım dört tane yedim haşlanmış yumurtadan küçük koftelerim
bir kase yayla çorbası ve salata.
kaynanmla kayinbabam da geldi o yüzden biraz geç yedim mecbur bekledim.
sersum ben de listedeyim canım daha kaçmadım
sanırım 1 kilo kadar aldım bazen de aynı geliyorum canım..çok fark yok çok şükür koşuşturmadansersum canimcim bu arada kilo durumun nasıl gorusmeyeli aldin mi verdin mi
ben de perşembe günü aldığım süt kaynatırken kesildi peynir yaptım..oh miss afiyet olsun bizeDondurmayı yazları Türkiyedeyken yiyorum. Oda sadece Maraş severim diğerleri ilgimi bile çekmez. Şanslıyım bu konuda tatlıyla aram çok iyi değil.
Bugün süt alıp lor yaptım çok güzel oldu yarın kahvaltıda yemek için sabırsızlanıyorum.
Akşam yemeğim
2 kaşık zeytinyağlı pırasa, 2 kaşık karnıyarık, 1 kase şehriye çorbası. Çok yemedim diye sevinmiştim malesef eşim bizi sinemaya götürdü.normalde ben bişey alıp yemiyorum ama çocuklar üzümlü çikolata ve patlamış mısır aldılar bitiremediler bide benim kucağıma koydular bende yedim.
Mideme taş gibi oturdu yarın çok hafif şeylerle geçiştirip midemi rahatlatmam lazım.
sağol canımcım ben de özledim sizleriGünaydın kızlar hepinize iyi pazarlar
Cuma gelemedim dışarıda işlerim vardı artıdayım bu hafta
sersum hoşgeldin canım çok sevindim babanın iyi olmasına daha da iyi olur inşallah seni burada görmek güzel
senin belin zaten iyi değildi değil mi geçmiş olsun canım.Z zeze_35 listede misin sen de.yeni liste yapıyorum..
selam canlar...eşim nöbet çıkışı sıcak simit ve pide almışş
kahvaltım
sucuklu pastırmalı omlet
kuymak
domates peynir salatası
yarım simit avcum kadar da pide
şimdi de sade Türk kahvem ve 1 napoliten
belim kötü bu aralar babamı hastanede tekerlekli sandalyeyle iterken zorladım sanırsam..yürüyüş hayal oldu az düzelsin başlayacağım..
zezecim ben demeden sen dedin A aaadddaaa canim pazar gunu bari ipin ucunu bırak ne iradeymis valla okudukça ağzım açık kalıyor canın da mi istemiyorHerkese iyi Pazarlar dün misafirlerim vardı gittiler gayet güzel geçti kayınvalidemler baya süt getirmişlerdi ben deSeylanin Gunlugu gibi çökelek yaptım Harika olmuştu 5 kg sütten azıcık çıktı artık kahvaltılarda yerim :) A aaadddaaa canım Pazar günü de wasa mı yiyorsun yok artık kızarmış ekmek ye üzerine yağ bal kaymak sür bir dilim kızarmış ekmek 35 kalori bir dilim ekmeğin balından tereyağından da bişey olmaz kahvaltın ayak üstü yenmiş gibi tatilde biz karı koca uzun uzun kahvaltı yaparız bol bol çay içeriz sıcaklar olur garip geldi hergün aynı şeyi yeme azmini ayakta alkışlıyorum bal yiyen baldan usanırmış ama bu söz sende geçersiz yanlış anlama şakın seviyorum seniii
sağol canımsenin belin zaten iyi değildi değil mi geçmiş olsun canım.
esin sana hiç iyilik etmemiş ama pazar kahvaltısı da olmasa olmaz
Hoşgeldin canım seni görmek güzel özlettin kendini babacığının iyi olmasına sevindim daha da iyi olur inşallah listeye dahil edebilirsin beni de sorun yokZ zeze_35 listede misin sen de.yeni liste yapıyorum..
selam canlar...eşim nöbet çıkışı sıcak simit ve pide almışş
kahvaltım
sucuklu pastırmalı omlet
kuymak
domates peynir salatası
yarım simit avcum kadar da pide
şimdi de sade Türk kahvem ve 1 napoliten
belim kötü bu aralar babamı hastanede tekerlekli sandalyeyle iterken zorladım sanırsam..yürüyüş hayal oldu az düzelsin başlayacağım..
Selamsenin belin zaten iyi değildi değil mi geçmiş olsun canım.
esin sana hiç iyilik etmemiş ama pazar kahvaltısı da olmasa olmaz
sağol canım Allah razı olsunHoşgeldin canım seni görmek güzel özlettin kendini babacığının iyi olmasına sevindim daha da iyi olur inşallah listeye dahil edebilirsin beni de sorun yok
hafta sonu hiç birimiz tutamıyoruz kiselam kızlar
burada hava baya soğuk kapalı idi daha yeni açtı oaralarda soğukolur diye pamukkaleden vaz geçtik kızım daha yeni iyileşti iyice yaz gelsin öyle gidelim dedik kahvaltıyı evde yaptık güzel bi kahvaltı hazırladım daha iyi oldu böyle
şimdide tekrar çay yaptım takılıyoruz işte
pazartesi diyete devam hafta sonu sıkı tutamıyorum
sağol canım...haklısın hafta sonu hepimiz perttSelamsersum geçmiş olsun
Kızlaar pazar kahvaltısı her şeyi bozuyor, tüm hafta onu yeme bunu yeme diren diren..
balığı dışarıda mi yiyorsun canım evde yapmayı ben hiç sevmiyorum.
kolay gelsin...ekledim canım seni de
sanırım 1 kilo kadar aldım bazen de aynı geliyorum canım..çok fark yok çok şükür koşuşturmadan
ben de perşembe günü aldığım süt kaynatırken kesildi peynir yaptım..oh miss afiyet olsun bize
sağol canımcım ben de özledim sizleri
ben dondurmaya bayikirmmmmDondurmayı yazları Türkiyedeyken yiyorum. Oda sadece Maraş severim diğerleri ilgimi bile çekmez. Şanslıyım bu konuda tatlıyla aram çok iyi değil.
Bugün süt alıp lor yaptım çok güzel oldu yarın kahvaltıda yemek için sabırsızlanıyorum.
Akşam yemeğim
2 kaşık zeytinyağlı pırasa, 2 kaşık karnıyarık, 1 kase şehriye çorbası. Çok yemedim diye sevinmiştim malesef eşim bizi sinemaya götürdü.normalde ben bişey alıp yemiyorum ama çocuklar üzümlü çikolata ve patlamış mısır aldılar bitiremediler bide benim kucağıma koydular bende yedim.
Mideme taş gibi oturdu yarın çok hafif şeylerle geçiştirip midemi rahatlatmam lazım.
at canm at ne guzel
ayrilmak zorunda kaldik canm hayat bizi ayirdi artik:) agir geliosen ve kurabiye nasıl ayrıldınız
bende ıslak kek yapacam bugün kızım okula giderken evden biseyler beslenme yapmak iyi oluyor
canimmmm bnde seni seviorum asla yankis anlicak bi tip degilimdir rahat ol:) valla bizim esimle.oyle uzun uzun kahvaltilarimiz yok birincisi zaten cogu haftasonu calisio polis oldugu icin ikincosi esim asla simit yada hamurisi yemez hatta kahvaltidan nefret eder bnde ole alistim eskiden seramoni gibi yapardik ailemle ama esim sevmeyince bende unuttum ekmek de yiyebikirim ama wasa kolayima geldi bide ben bal kaymak yemege basladim mi uzar gder o is o yuzden hic bulasmiorum yoksa diyetimde var@mesmesercim bu arada sana da ayni seyleri cvp vermis oldum balik konusunda evde yaoiorum cnm izgaramiz var ustu kapali hemde hemen oluoHerkese iyi Pazarlar dün misafirlerim vardı gittiler gayet güzel geçti kayınvalidemler baya süt getirmişlerdi ben deSeylanin Gunlugu gibi çökelek yaptım Harika olmuştu 5 kg sütten azıcık çıktı artık kahvaltılarda yerim :) A aaadddaaa canım Pazar günü de wasa mı yiyorsun yok artık kızarmış ekmek ye üzerine yağ bal kaymak sür bir dilim kızarmış ekmek 35 kalori bir dilim ekmeğin balından tereyağından da bişey olmaz kahvaltın ayak üstü yenmiş gibi tatilde biz karı koca uzun uzun kahvaltı yaparız bol bol çay içeriz sıcaklar olur garip geldi hergün aynı şeyi yeme azmini ayakta alkışlıyorum bal yiyen baldan usanırmış ama bu söz sende geçersiz yanlış anlama şakın seviyorum seniii
ne guzel canm fazla kacirmadan orantili kahvalti bnde en son izmirde simit yemistim:)Selam kızlaaaar
Kahvaltı: 4 siyah zeytin, 1 simit, 1 kk ezine peyniri, çay
Ara: 1 fincan sade türk kahvesi
Akşam: Etli kurufasülye 1 tabak
Sonra çay içerim
2 lt su (olacak)
Yürüyüş: 6.5 km
Pazar kahvaltılarııııo diyorum başka da bişi demiyorum
Bi ara ciddi ozlemistm cnm ama yemeye yemege unuttum gerci 10 gun kadar snra istanbula gitcem orda yerim kesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?