Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kolay gelsin...ekledim canım seni de

sersum canimcim bu arada kilo durumun nasıl gorusmeyeli aldin mi verdin mi
sanırım 1 kilo kadar aldım bazen de aynı geliyorum canım..çok fark yok çok şükür koşuşturmadan

ben de perşembe günü aldığım süt kaynatırken kesildi peynir yaptım..oh miss afiyet olsun bize

sağol canımcım ben de özledim sizleri

Herkese iyi Pazarlar dün misafirlerim vardı gittiler gayet güzel geçti kayınvalidemler baya süt getirmişlerdi ben de Seylanin Gunlugu gibi çökelek yaptım Harika olmuştu 5 kg sütten azıcık çıktı artık kahvaltılarda yerim :) A aaadddaaa canım Pazar günü de wasa mı yiyorsun yok artık kızarmış ekmek ye üzerine yağ bal kaymak sür bir dilim kızarmış ekmek 35 kalori bir dilim ekmeğin balından tereyağından da bişey olmaz kahvaltın ayak üstü yenmiş gibi tatilde biz karı koca uzun uzun kahvaltı yaparız bol bol çay içeriz sıcaklar olur garip geldi hergün aynı şeyi yeme azmini ayakta alkışlıyorum bal yiyen baldan usanırmış ama bu söz sende geçersiz yanlış anlama şakın seviyorum seniii

Z zeze_35 listede misin sen de.yeni liste yapıyorum..
selam canlar...eşim nöbet çıkışı sıcak simit ve pide almışş
kahvaltım

sucuklu pastırmalı omlet
kuymak
domates peynir salatası
yarım simit avcum kadar da pide

şimdi de sade Türk kahvem ve 1 napoliten

belim kötü bu aralar babamı hastanede tekerlekli sandalyeyle iterken zorladım sanırsam..yürüyüş hayal oldu az düzelsin başlayacağım..

senin belin zaten iyi değildi değil mi geçmiş olsun canım.
esin sana hiç iyilik etmemiş ama pazar kahvaltısı da olmasa olmaz

zezecim ben demeden sen dedin A aaadddaaa canim pazar gunu bari ipin ucunu bırak ne iradeymis valla okudukça ağzım açık kalıyor canın da mi istemiyor

senin belin zaten iyi değildi değil mi geçmiş olsun canım.
esin sana hiç iyilik etmemiş ama pazar kahvaltısı da olmasa olmaz
sağol canımaynen zaten kötüydü bu koşturma üstüne tuz biber oldu...geçer inşallah napalım..yarın da nöbetçiyim artmaz inşallah...
aynen canım çok fena yaptı ama çok kaçırmadım çok şükür akşama telafi ederim..

Hoşgeldin canım seni görmek güzel özlettin kendini babacığının iyi olmasına sevindim daha da iyi olur inşallah listeye dahil edebilirsin beni de sorun yok

selam kızlar
burada hava baya soğuk kapalı idi daha yeni açtı oaralarda soğukolur diye pamukkaleden vaz geçtik kızım daha yeni iyileşti iyice yaz gelsin öyle gidelim dedik kahvaltıyı evde yaptık güzel bi kahvaltı hazırladım daha iyi oldu böyle
şimdide tekrar çay yaptım takılıyoruz işte
pazartesi diyete devam hafta sonu sıkı tutamıyorum

Hoşgeldin canım seni görmek güzel özlettin kendini babacığının iyi olmasına sevindim daha da iyi olur inşallah listeye dahil edebilirsin beni de sorun yok
sağol canım Allah razı olsuntamamdır canım
hafta sonu hiç birimiz tutamıyoruz ki

Selam sersum geçmiş olsun
Kızlaar pazar kahvaltısı her şeyi bozuyor, tüm hafta onu yeme bunu yeme diren diren..
sağol canım...haklısın hafta sonu hepimiz pertt

balığı dışarıda mi yiyorsun canım evde yapmayı ben hiç sevmiyorum .

Ben de yapmasını da yemesini de sevmiyorum

ben dondurmaya bayikirmmmm

tünaydınlarımız olsun. bu pazar da topik olarak çok sakiniz.

A aaadddaaa burda az önce hava açtı. hava durumuna bakayım. yağmayacaksa çamaşırları asıp kendimi dışarı atacağım
at canm at ne guzel

sen ve kurabiye nasıl ayrıldınız
bende ıslak kek yapacam bugün kızım okula giderken evden biseyler beslenme yapmak iyi oluyor
ayrilmak zorunda kaldik canm hayat bizi ayirdi artik:) agir gelio

canimmmm bnde seni seviorum asla yankis anlicak bi tip degilimdir rahat ol:) valla bizim esimle.oyle uzun uzun kahvaltilarimiz yok birincisi zaten cogu haftasonu calisio polis oldugu icin ikincosi esim asla simit yada hamurisi yemez hatta kahvaltidan nefret eder bnde ole alistim eskiden seramoni gibi yapardik ailemle ama esim sevmeyince bende unuttum ekmek de yiyebikirim ama wasa kolayima geldi bide ben bal kaymak yemege basladim mi uzar gder o is o yuzden hic bulasmiorum yoksa diyetimde var@mesmesercim bu arada sana da ayni seyleri cvp vermis oldum balik konusunda evde yaoiorum cnm izgaramiz var ustu kapali hemde hemen oluo

Bu arada yemek degistirme konusunda size katiliorum kizlar artik degistiriorum menuleri mesela bugun mantarli tavuk sote yedim salata ve ayranla yarina kiymali karnibahar pisirdim bugunden...ikindi de
8 badem bir bardak sutlu kahve
Birazdan yine son ogun sutlu kahve

Selam kızlaaaar
Kahvaltı: 4 siyah zeytin, 1 simit, 1 kk ezine peyniri, çay
Ara: 1 fincan sade türk kahvesi
Akşam: Etli kurufasülye 1 tabak
Sonra çay içerim
2 lt su (olacak)
Yürüyüş: 6.5 km
Pazar kahvaltılarııııo diyorum başka da bişi demiyorum

ne guzel canm fazla kacirmadan orantili kahvalti bnde en son izmirde simit yemistim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…