Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım geçmiş olsun. şikayetleri mi vardı.

az kalori almışsın .
ben şimdiye adar 640 almışım.
Evet canım mide hazımsızlık bağırsak hareketsizliği öyle canım istemedi kahvaltıdan sonra bişey yiyemedim aklım eşimde küçük bir operasyon ama olsun narkoz alacak ona takıldım

Bir markanın kahvesini keşfetmiş eşim içinde yok yok has sahlep mahlep tarçın keçiboynuzu krema Türk kahvesi damla sakızı bunlar aklıma gelenler tadı enfesss
o nasıl bi kahve. mohmood mu ne öyle bi kahve duyuyorum ondan mı.

Gunaydin kizlar.
Kahvaltim
1 cay kasigi kaymak, 1 dilim ev ekmegi, 2 kasik lor, 1 bardak balli cay. kalorisini hesaplamadim henuz telefonum sarjda

taze lor ricotta diye geçiyormuş ya . bunu da yeni duydum. bizim yıllar yılı yediğimiz taze (kaşar) loru muymuş ricotta. öyle merak ettiğim bi peynirdi ki anlatamam. meğer yiyormuşuz.
Ricotta muthis sislik ve gaz yapiyor ben kesinlikle yiyemiyorum ayrica tadinida sevmiyorum. burda makarnaya koyuyorlar. bir kac kez yedim midemi cok kotu yapti bidaha yemedim halbuki kendi yaptigim lor midemi hic rahatsiz etmedi.

Canim mumkunse implant yaptir yoksada bridge yani kopru yaptir cunku yandaki dislerin zamanla yerinden oynar ve agzinin sekli bozulur yada cokme yapar. yuzunu yasli gosterir zamanla. ayrica yandaki dislere mudahele cok az oluyor ve kesinlikle zarari dusundugun kadar degil. esimin annesi dis doktoru ordan biliyorum.
Annem ben boyle olunca bana bol bol Insirah suresi okumami soyler. bende ise yariyor tavsiye ederim.

biz yıllardır yeriz . ege bölgesinde taze lor diye çok yenir . tatlısı yapılır . lor tatlısı. ayvalık a gelirsen yemeden gitme . dondurma ile yenir.
midemize hiç dokunmaz . bi de burda ye sen o peyniri bence.

Telefonum dolsun hesaplicam bakalim bende oyle dusunuyorum. ekmek yemeseydim dahada dusuk olurdu ama esimin yaptigi ekmegi cok seviyorum elimde degil.
Canım ekmek de olmasa ne var ki lorla kaymak bu kadarı beni doyurmaz iki yumurta kesin yemeliyim domates salatalık falan ben kahvaltıyı çok güzel yaparım 300 400 kalori hiç farketmez yerim valla

geçmiş olsun . kendine geldi mi.
sonuçlar ne zaman çıkar.
ne demek canım . Allah herkese şifa versin inşallah
Odaya aldılar yarım saat dinlenecekmiş hemşirelerle anlaşmış bana oyun yapacakmış kendince sayıklayacakmış istekleri falan varmış hemşire kız işi bozdu uyanık numara yapıyor inanma dedi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…