ben de kahveyi sütlü severim afiyet olsunBende ikindi ogununolarak 8 adet badem ve bir bardak sutlu kahve ictim artik disardaki gbi kahve yaoabikiorum sut kremali o yuzden cok seviorum kahve icmeyi
sabah burdalardı ama.Kizlar @mesmeser ve ozlem.nerelerde acaba
Evet canım mide hazımsızlık bağırsak hareketsizliği öyle canım istemedi kahvaltıdan sonra bişey yiyemedim aklım eşimde küçük bir operasyon ama olsun narkoz alacak ona takıldımcanım geçmiş olsun. şikayetleri mi vardı.
az kalori almışsın .
ben şimdiye adar 640 almışım.
Bir markanın kahvesini keşfetmiş eşim içinde yok yok has sahlep mahlep tarçın keçiboynuzu krema Türk kahvesi damla sakızı bunlar aklıma gelenler tadı enfesss
Yok canım şöyle söyleyeyim bir firmanın özel bir kahve serisi spesyali tamamiyle kahve üretmiyoro nasıl bi kahve. mohmood mu ne öyle bi kahve duyuyorum ondan mı.
Yok canım kapıda bekliyorum
hoş geldin. günaydın .Gunaydin kizlar.
Kahvaltim
1 cay kasigi kaymak, 1 dilim ev ekmegi, 2 kasik lor, 1 bardak balli cay. kalorisini hesaplamadim henuz telefonum sarjda
Ricotta muthis sislik ve gaz yapiyor ben kesinlikle yiyemiyorum ayrica tadinida sevmiyorum. burda makarnaya koyuyorlar. bir kac kez yedim midemi cok kotu yapti bidaha yemedim halbuki kendi yaptigim lor midemi hic rahatsiz etmedi.taze lor ricotta diye geçiyormuş ya . bunu da yeni duydum. bizim yıllar yılı yediğimiz taze (kaşar) loru muymuş ricotta. öyle merak ettiğim bi peynirdi ki anlatamam. meğer yiyormuşuz.
Canim mumkunse implant yaptir yoksada bridge yani kopru yaptir cunku yandaki dislerin zamanla yerinden oynar ve agzinin sekli bozulur yada cokme yapar. yuzunu yasli gosterir zamanla. ayrica yandaki dislere mudahele cok az oluyor ve kesinlikle zarari dusundugun kadar degil. esimin annesi dis doktoru ordan biliyorum.sabah= nesfit yedim sütlü
sonra dişçiiye gittim şimdi gelldim azımın içi uğuşuk ilaç koydu perşembe günüde dolgu kurtarmaz kaplamada olacak dedi
1dişim eksik o tarafta isterseniz köprü yaparız dedi bi fikri olan varmı kullanışlımı zormu bilgi verirseniz sevinirim kızlar netten araştırdım yanındaki dişleri küçültüyorlarmış kancadan falan bahsediyo
dişle fazla uğraşma taraftarı deyilim asllında nne kadar uğraşırsan o kadar zedelenir diye düşünüyorum bilmiyorumki
kızllar çok kkomiktim korkudan altıma edicektim doktor bile anladı sizde panik atak var sanırım dedi aynen öyle dedim
kalbim hızllanndı ellerim titremeye başladı doğum tarihimi unuttum gecikmeli sööylledim ama anllayışla karşıladılar çok utandım aslında o kadar korkulacak bişey olmadığını billiyorum daha önce yaptırdım lakin panik atak yapıyor bana bunu
nasıl atllatırım bilmiyorum anneme kızıma geç ulaşsam telefonda bu hali alıyorum bayılacak gibi bi durum çok sevdiklerimde yaşıyorum bunu
diğer öğünlerim çorba olacak bugün saat 1 gibi yiyebillirim
Annem ben boyle olunca bana bol bol Insirah suresi okumami soyler. bende ise yariyor tavsiye ederim.Bu aralar kendimi fazlasıyla yorgun hissediyorum kızlar hem bedenen hem ruhen. ne geçmişi arkamda bırakabiliyorum nede geleceğe bakabiliyorum. yoruldum artık bazı şeylerden. üzerimde bir kısmetsizlik var ne aşk ne iş hiç bir haltım olmuyor. sanırım bahar depresyonuna girdim
Telefonum dolsun hesaplicam bakalim bende oyle dusunuyorum. ekmek yemeseydim dahada dusuk olurdu ama esimin yaptigi ekmegi cok seviyorum elimde degil.hoş geldin. günaydın .
kalorisi 300 ü geçmez sanıyorum.
afiyet olsun şekerim ye. zaten inceciksin. bi şey olmaz .Telefonum dolsun hesaplicam bakalim bende oyle dusunuyorum. ekmek yemeseydim dahada dusuk olurdu ama esimin yaptigi ekmegi cok seviyorum elimde degil.
geçmiş olsun . kendine geldi mi.
biz yıllardır yeriz . ege bölgesinde taze lor diye çok yenir . tatlısı yapılır . lor tatlısı. ayvalık a gelirsen yemeden gitme . dondurma ile yenir.Ricotta muthis sislik ve gaz yapiyor ben kesinlikle yiyemiyorum ayrica tadinida sevmiyorum. burda makarnaya koyuyorlar. bir kac kez yedim midemi cok kotu yapti bidaha yemedim halbuki kendi yaptigim lor midemi hic rahatsiz etmedi.
Canim mumkunse implant yaptir yoksada bridge yani kopru yaptir cunku yandaki dislerin zamanla yerinden oynar ve agzinin sekli bozulur yada cokme yapar. yuzunu yasli gosterir zamanla. ayrica yandaki dislere mudahele cok az oluyor ve kesinlikle zarari dusundugun kadar degil. esimin annesi dis doktoru ordan biliyorum.
Annem ben boyle olunca bana bol bol Insirah suresi okumami soyler. bende ise yariyor tavsiye ederim.
Canım ekmek de olmasa ne var ki lorla kaymak bu kadarı beni doyurmaz iki yumurta kesin yemeliyim domates salatalık falan ben kahvaltıyı çok güzel yaparım 300 400 kalori hiç farketmez yerim vallaTelefonum dolsun hesaplicam bakalim bende oyle dusunuyorum. ekmek yemeseydim dahada dusuk olurdu ama esimin yaptigi ekmegi cok seviyorum elimde degil.
Canım ekmek de olmasa ne var ki lorla kaymak bu kadarı beni doyurmaz iki yumurta kesin yemeliyim domates salatalık falan ben kahvaltıyı çok güzel yaparım 300 400 kalori hiç farketmez yerim valla
Odaya aldılar yarım saat dinlenecekmiş hemşirelerle anlaşmış bana oyun yapacakmış kendince sayıklayacakmış istekleri falan varmış hemşire kız işi bozdu uyanık numara yapıyor inanma dedi :))geçmiş olsun . kendine geldi mi.
sonuçlar ne zaman çıkar.
ne demek canım . Allah herkese şifa versin inşallah
Odaya aldılar yarım saat dinlenecekmiş hemşirelerle anlaşmış bana oyun yapacakmış kendince sayıklayacakmış istekleri falan varmış hemşire kız işi bozdu uyanık numara yapıyor inanma dedi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?