Sağol canımçookk geçmiş olsun...
bak bak. duygularından faydalanacak. o halde bile bak hele sen .Odaya aldılar yarım saat dinlenecekmiş hemşirelerle anlaşmış bana oyun yapacakmış kendince sayıklayacakmış istekleri falan varmış hemşire kız işi bozdu uyanık numara yapıyor inanma dedi :))
kendini tanıtır m ısın . kaç yaşındasın. kaç kilosun ne iş yaparsınçookk geçmiş olsun...
tesekkir ederim cnmben de kahveyi sütlü severim afiyet olsun
tam ne zaman cikcak die sorcaktim ki cikmis canim gecmusler olsun bikac gun simart :)Yok canım kapıda bekliyorum
ah canım biliyorum hastaydın, kırıklık vardı. atlattın bitti sanıyordum, meğer hafta sonu da devam etmiş. atlatabildin mi? şimdi nasılsın?sağ ol canım
canım cuma burda rahatsızdım . şükür artmadan atlattım. iyiyim bugün . hava çok soğuk burda. buz gibi . yakınlara kar yağmış yine.
Gecmis olsun canim insallah hizla iyilesir.
Ayyy cok merak ettim mutlaka denemem lazim. Ayvaliga gecen yaz gittim cok sevdim zaten. Cunda adasinda lokma ve kavunda dondurma yemistik. esim bizimle degildi insallah onuda goturmek istiyorum.biz yıllardır yeriz . ege bölgesinde taze lor diye çok yenir . tatlısı yapılır . lor tatlısı. ayvalık a gelirsen yemeden gitme . dondurma ile yenir.
midemize hiç dokunmaz . bi de burda ye sen o peyniri bence.
Canım ekmek de olmasa ne var ki lorla kaymak bu kadarı beni doyurmaz iki yumurta kesin yemeliyim domates salatalık falan ben kahvaltıyı çok güzel yaparım 300 400 kalori hiç farketmez yerim valla
Geçmiş olsunsabah= nesfit yedim sütlü
sonra dişçiiye gittim şimdi gelldim azımın içi uğuşuk ilaç koydu perşembe günüde dolgu kurtarmaz kaplamada olacak dedi
1dişim eksik o tarafta isterseniz köprü yaparız dedi bi fikri olan varmı kullanışlımı zormu bilgi verirseniz sevinirim kızlar netten araştırdım yanındaki dişleri küçültüyorlarmış kancadan falan bahsediyo
dişle fazla uğraşma taraftarı deyilim asllında nne kadar uğraşırsan o kadar zedelenir diye düşünüyorum bilmiyorumki
kızllar çok kkomiktim korkudan altıma edicektim doktor bile anladı sizde panik atak var sanırım dedi aynen öyle dedim
kalbim hızllanndı ellerim titremeye başladı doğum tarihimi unuttum gecikmeli sööylledim ama anllayışla karşıladılar çok utandım aslında o kadar korkulacak bişey olmadığını billiyorum daha önce yaptırdım lakin panik atak yapıyor bana bunu
nasıl atllatırım bilmiyorum anneme kızıma geç ulaşsam telefonda bu hali alıyorum bayılacak gibi bi durum çok sevdiklerimde yaşıyorum bunu
diğer öğünlerim çorba olacak bugün saat 1 gibi yiyebillirim
Bence bir kitapçıya gidip gezin 1-2 kitap roman alın, iyi geleceğine inanıyorum. Kendi kendinizi düşünmezsiniz bir müddet. Sonra yoluna girmiş olur zaten....Bu aralar kendimi fazlasıyla yorgun hissediyorum kızlar hem bedenen hem ruhen. ne geçmişi arkamda bırakabiliyorum nede geleceğe bakabiliyorum. yoruldum artık bazı şeylerden. üzerimde bir kısmetsizlik var ne aşk ne iş hiç bir haltım olmuyor. sanırım bahar depresyonuna girdim
Yaa Türkan Şoray ın filmi vardı, 5 çocuklu duldu, sonra hiç evlenmemiş bir adamla evlenmişti, büyük aşk...hatırladın mı filmi...yani her zaman umut vaaar...kendimi 3 çocukla dul kalmış kadınlar gibi hissediyorum canım resmen
Çok geçmiş olsun annem kolonoskopi olmuştu, zor oluyor ama geçiyor, SevgileeeerKahvaltım 350 kalori
Öğlen 1 bardak süt içtim 120 kalori
Bir saat önce de 1 elma yedim 50 kalori
Şimdi hastanedeyiz eşim endoskopi oluyor bakalım sorunsuz çıksın da
Selam hoşgeldiniz...aynı ben...
Kahvaltı çok çookkk özel bir öğündür...
Afiyet olsun super bir menuEveeeet bugünkü menüüm kızlaaaar
Daha tamamlamadım tabi ama tamamlıycam
2 lt su
Sabah 2 zeytin, 1.5 dilim çavdar ekmeği, 1 kl ezine peyniri, 1 elma, çay şekersiz
Öğlen 1 avakado
Akşam 2 kaşık etli kuru fasülye, 2 kaşık patlıcan yemeği
Çay içerim bir de
Pazar gününü toplamam lazım
Kalorisi çok süpermiş ay afiyet olsunOglen yemegim (henuz yemedim)
2 kasik zeytinyagli pirasa,
2 kasik pilav,
4 kasik siyah kuru fasulye,
yarim biber dolma
toplam 207 kalori
bnde begendim cnm menuyu afiuet olsuEveeeet bugünkü menüüm kızlaaaar
Daha tamamlamadım tabi ama tamamlıycam
2 lt su
Sabah 2 zeytin, 1.5 dilim çavdar ekmeği, 1 kl ezine peyniri, 1 elma, çay şekersiz
Öğlen 1 avakado
Akşam 2 kaşık etli kuru fasülye, 2 kaşık patlıcan yemeği
Çay içerim bir de
Pazar gününü toplamam lazım
Gunaydin kizlar.
Kahvaltim
1 cay kasigi kaymak, 1 dilim ev ekmegi, 2 kasik lor, 1 bardak balli cay. kalorisini hesaplamadim henuz telefonum sarjda
Ricotta muthis sislik ve gaz yapiyor ben kesinlikle yiyemiyorum ayrica tadinida sevmiyorum. burda makarnaya koyuyorlar. bir kac kez yedim midemi cok kotu yapti bidaha yemedim halbuki kendi yaptigim lor midemi hic rahatsiz etmedi.
Canim mumkunse implant yaptir yoksada bridge yani kopru yaptir cunku yandaki dislerin zamanla yerinden oynar ve agzinin sekli bozulur yada cokme yapar. yuzunu yasli gosterir zamanla. ayrica yandaki dislere mudahele cok az oluyor ve kesinlikle zarari dusundugun kadar degil. esimin annesi dis doktoru ordan biliyorum.
Annem ben boyle olunca bana bol bol Insirah suresi okumami soyler. bende ise yariyor tavsiye ederim.
Odaya aldılar yarım saat dinlenecekmiş hemşirelerle anlaşmış bana oyun yapacakmış kendince sayıklayacakmış istekleri falan varmış hemşire kız işi bozdu uyanık numara yapıyor inanma dedi :))
canım masana bir şişe koysana gözünün önünde içersin daimakızlar burası çok yoğunnn. foruma girmeyi bırakın bir bardak su içemedim. sayfalarca sohbet edilmiş akşama okurum artık. ben su içmeye gideyim
yaw bizim lorcu arkadas nerelerde? hepimizi lora alistirdi sonrada gorevim biiti der gibi kayboldu.
Geçmiş olsun
Bence bir kitapçıya gidip gezin 1-2 kitap roman alın, iyi geleceğine inanıyorum. Kendi kendinizi düşünmezsiniz bir müddet. Sonra yoluna girmiş olur zaten....
Yaa Türkan Şoray ın filmi vardı, 5 çocuklu duldu, sonra hiç evlenmemiş bir adamla evlenmişti, büyük aşk...hatırladın mı filmi...yani her zaman umut vaaar...
Çok geçmiş olsun annem kolonoskopi olmuştu, zor oluyor ama geçiyor, Sevgileeeer
benimki de cok zayif sevio cnm ama ben gelgelelim.oyle degilim ama ins olcamNerdeee o balik eti seven erkekler?
dun esime kemiklerim cikti dedim harika cok iyi gidiyosun devam et dedi.
Adam balik eti degil balik kilcigi seviyor resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?