Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Odaya aldılar yarım saat dinlenecekmiş hemşirelerle anlaşmış bana oyun yapacakmış kendince sayıklayacakmış istekleri falan varmış hemşire kız işi bozdu uyanık numara yapıyor inanma dedi :))
bak bak. duygularından faydalanacak. o halde bile bak hele sen .
çookk geçmiş olsun...
kendini tanıtır m ısın . kaç yaşındasın. kaç kilosun ne iş yaparsın

sağ ol canım

canım cuma burda rahatsızdım . şükür artmadan atlattım. iyiyim bugün . hava çok soğuk burda. buz gibi . yakınlara kar yağmış yine.
ah canım biliyorum hastaydın, kırıklık vardı. atlattın bitti sanıyordum, meğer hafta sonu da devam etmiş. atlatabildin mi? şimdi nasılsın?

Kızlar eşim çıktı iyi ilgi ve alakanız için teşekkürler @demirleke A aaadddaaa
Gecmis olsun canim insallah hizla iyilesir.

biz yıllardır yeriz . ege bölgesinde taze lor diye çok yenir . tatlısı yapılır . lor tatlısı. ayvalık a gelirsen yemeden gitme . dondurma ile yenir.
midemize hiç dokunmaz . bi de burda ye sen o peyniri bence.
Ayyy cok merak ettim mutlaka denemem lazim. Ayvaliga gecen yaz gittim cok sevdim zaten. Cunda adasinda lokma ve kavunda dondurma yemistik. esim bizimle degildi insallah onuda goturmek istiyorum.
Zaten italyanin mozarellasinida cok sevmiyorum bizim bildigimiz taze kasar peyniri ama oda mideme dokunuyor acaba icine farkli bisey mi katiyolar? sadece bana dokunsa bende bi problem var dicem ama esimede dokunuyor.
Canım ekmek de olmasa ne var ki lorla kaymak bu kadarı beni doyurmaz iki yumurta kesin yemeliyim domates salatalık falan ben kahvaltıyı çok güzel yaparım 300 400 kalori hiç farketmez yerim valla

aynen kahvalti benim icinde cok onemli. zaten ekmegi birtek kahvaltida yiyorum o kadar olsun artik. hem bu kadar kiloyu kahvaltida ekmegi terketmeden verdim yine veririm.

Geçmiş olsun
Bence bir kitapçıya gidip gezin 1-2 kitap roman alın, iyi geleceğine inanıyorum. Kendi kendinizi düşünmezsiniz bir müddet. Sonra yoluna girmiş olur zaten....

kendimi 3 çocukla dul kalmış kadınlar gibi hissediyorum canım resmen
Yaa Türkan Şoray ın filmi vardı, 5 çocuklu duldu, sonra hiç evlenmemiş bir adamla evlenmişti, büyük aşk...hatırladın mı filmi...yani her zaman umut vaaar...
Kahvaltım 350 kalori
Öğlen 1 bardak süt içtim 120 kalori
Bir saat önce de 1 elma yedim 50 kalori
Şimdi hastanedeyiz eşim endoskopi oluyor bakalım sorunsuz çıksın da
Çok geçmiş olsun annem kolonoskopi olmuştu, zor oluyor ama geçiyor, Sevgileeeer

Eveeeet bugünkü menüüm kızlaaaar
Daha tamamlamadım tabi ama tamamlıycam
2 lt su
Sabah 2 zeytin, 1.5 dilim çavdar ekmeği, 1 kl ezine peyniri, 1 elma, çay şekersiz
Öğlen 1 avakado
Akşam 2 kaşık etli kuru fasülye, 2 kaşık patlıcan yemeği
Çay içerim bir de
Pazar gününü toplamam lazım

Afiyet olsun super bir menu

bnde begendim cnm menuyu afiuet olsu

Gunaydin kizlar.
Kahvaltim
1 cay kasigi kaymak, 1 dilim ev ekmegi, 2 kasik lor, 1 bardak balli cay. kalorisini hesaplamadim henuz telefonum sarjda

günaydın canım afiyet olsun :)

teşekkürler canım deneyeceğim

Odaya aldılar yarım saat dinlenecekmiş hemşirelerle anlaşmış bana oyun yapacakmış kendince sayıklayacakmış istekleri falan varmış hemşire kız işi bozdu uyanık numara yapıyor inanma dedi :))

geçmiş olsun canım vay uyanık enişte

kızlar burası çok yoğunnn. foruma girmeyi bırakın bir bardak su içemedim . sayfalarca sohbet edilmiş akşama okurum artık. ben su içmeye gideyim
canım masana bir şişe koysana gözünün önünde içersin daima

yaw bizim lorcu arkadas nerelerde? hepimizi lora alistirdi sonrada gorevim biiti der gibi kayboldu.

ahhaha dmi ama bir lor firmasının gizli elemanı gibi sızıp sonra kayboldu

teşekkür ederim canım biraz önce netten 3 tane kitap siparişi verdim ki bir kutu okunacak kitabım bekliyor halen :) o halde yine aldım kitabı.

ayy hatırladım adamın babası kadının evini yıkıyordu oğlu ile evlenmesin diye sonra birlikte ev yapıyorlardı adamla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…