Sende bu azim varken kedin olursun canımbenimki de cok zayif sevio cnm ama ben gelgelelim.oyle degilim ama ins olcam
canim benim cok tesekkir ederim ama bana yapisti kilo gitmio ben o en zor verenlerdenim iste ama sonicta onemli olan saglikli beslenmeyi ogrenmek die avunuorum:)Sende bu azim varken kedin olursun canım
Iyi akşamlar canım çok geçmiş olsun eşine inşallah bir an önce toparlanır sonuçlar iyi çıkar.
canim kesinlikle ondan gun icinde zamanjnda yemek yenmeyince vucut illaki ilerleyen saatlerde o eksigi kapatmak istioAkşam yemeği 370 kalori bugün toplamda 890 kalori almışım gündüz çok aç kaldığımdan mı ne doyamadım bir türlü bi de canım çikolata tatlı istiyor nasıl çekiyor bir bilsenizz
canm hayirdir ben kacirdim ne oldu bebiseIyi akşamlar kızlar
Bildirim yapamiyorum ama sürekli okumaya çalışıyorum. Kızımla zor bir süreçten geçiyoruz gerçekten sabır isteyen bir durummuş
4. günümüz bugün ayy ne zormuş şu günler geçse de artık rahatlasak.
Biraz alışınca düzenli olarak geleceğim inşallah.
Benim oglani 3.5 yasina kadar emzirdim son cocuk oldugu icin biraktirmadim. biraktirmaya karar verince acili sirkeli tursu suyu surdum. oyle tiksindiki bi daha yanima bile yaklasmadi. huysuzluk bile yasamadim ama seninki daha kucuk huysuzluk yapmasi normal tabiiki bebek sayilir daha.Iyi akşamlar kızlar
Bildirim yapamiyorum ama sürekli okumaya çalışıyorum. Kızımla zor bir süreçten geçiyoruz gerçekten sabır isteyen bir durummuş
İlkinde lojman hakkınız doldu mecburi başka geçici birblojmana geçtik şubatta daha sonra aldığımız evin inşaatı bitti haziranda kendi evimize taşıdık eşyaları eylülde tayini çıktı eşimin İzmire annemlerin yanına taşındık
canım bende araştırdım eşimde biraz bekle boşları implant yaptıralım dedi şimdilik ağrıyan dişimi yaptırıyorum çok sağol bilgi içinRicotta muthis sislik ve gaz yapiyor ben kesinlikle yiyemiyorum ayrica tadinida sevmiyorum. burda makarnaya koyuyorlar. bir kac kez yedim midemi cok kotu yapti bidaha yemedim halbuki kendi yaptigim lor midemi hic rahatsiz etmedi.
Canim mumkunse implant yaptir yoksada bridge yani kopru yaptir cunku yandaki dislerin zamanla yerinden oynar ve agzinin sekli bozulur yada cokme yapar. yuzunu yasli gosterir zamanla. ayrica yandaki dislere mudahele cok az oluyor ve kesinlikle zarari dusundugun kadar degil. esimin annesi dis doktoru ordan biliyorum.
Annem ben boyle olunca bana bol bol Insirah suresi okumami soyler. bende ise yariyor tavsiye ederim.
geçmiş olsun kuzuya bişeymi olduIyi akşamlar kızlar
offfff ordada mı oluyor canım terör olayları rabbim çocukları korusun bir önlem şartofff yine ilkokula silahli saldiri 2 kisi olmus 2 cocuk yarali durumlari kritik. mideme kramplar giriyor bunlari gorunce.3 cocugumda okulda su an rabbim korusun evlatlarimizi. okullara girmek bu kadar kolay olmamali cok sacma bir sistem var. ben istedigim zaman elimi kolumu sallayarak giriyorum sinifa. okullar tek kat ve her sinifin disardan kapisi var. guvenlik kontrolu hic yok. tek girisi olan bir bina icinde degil siniflar. bu kadar cok olay oluyor koskoca amerika bisey yapmiyor buna bir cozum bulmalari lazim.
Motive etmek için demiştir yaaaNerdeee o balik eti seven erkekler?
dun esime kemiklerim cikti dedim harika cok iyi gidiyosun devam et dedi.
Adam balik eti degil balik kilcigi seviyor resmen.
Bence de doğru ya sağlıklı beslenmeyi öğrenmezsek hepsini geri alırızcanim benim cok tesekkir ederim ama bana yapisti kilo gitmio ben o en zor verenlerdenim iste ama sonicta onemli olan saglikli beslenmeyi ogrenmek die avunuorum:)
Bitter yesen olmaz mı hem faydalı hem tatlıAkşam yemeği 370 kalori bugün toplamda 890 kalori almışım gündüz çok aç kaldığımdan mı ne doyamadım bir türlü bi de canım çikolata tatlı istiyor nasıl çekiyor bir bilsenizz
ara öğün
1 kupa sade nescafe
2 adet eti form
Ben eti form yiyemiyorum hiç yaayarın öğlene
zeytinyağlı enginar var
salata var ton balığı var birde canım yumurta istiyor.
ya enginar salata yicem
ya salatalı ton balığı
yada yumurta domates ve lor off
Off off Allah korusunofff yine ilkokula silahli saldiri 2 kisi olmus 2 cocuk yarali durumlari kritik. mideme kramplar giriyor bunlari gorunce.3 cocugumda okulda su an rabbim korusun evlatlarimizi. okullara girmek bu kadar kolay olmamali cok sacma bir sistem var. ben istedigim zaman elimi kolumu sallayarak giriyorum sinifa. okullar tek kat ve her sinifin disardan kapisi var. guvenlik kontrolu hic yok. tek girisi olan bir bina icinde degil siniflar. bu kadar cok olay oluyor koskoca amerika bisey yapmiyor buna bir cozum bulmalari lazim.
Birkaç gün daha olsa gider kilolar vallahaa :)toplamda 479 kalori almışım bugün dişimin sayesinde :)
toplamda 479 kalori almışım bugün dişimin sayesinde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?