Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Akşam yemeği 370 kalori bugün toplamda 890 kalori almışım gündüz çok aç kaldığımdan mı ne doyamadım bir türlü bi de canım çikolata tatlı istiyor nasıl çekiyor bir bilsenizz
canim kesinlikle ondan gun icinde zamanjnda yemek yenmeyince vucut illaki ilerleyen saatlerde o eksigi kapatmak istio

Iyi akşamlar kızlar
Bildirim yapamiyorum ama sürekli okumaya çalışıyorum. Kızımla zor bir süreçten geçiyoruz gerçekten sabır isteyen bir durummuş
4. günümüz bugün ayy ne zormuş şu günler geçse de artık rahatlasak.
Biraz alışınca düzenli olarak geleceğim inşallah.

yarın öğlene

zeytinyağlı enginar var
salata var ton balığı var birde canım yumurta istiyor.

ya enginar salata yicem

ya salatalı ton balığı

yada yumurta domates ve lor off

canm hayirdir ben kacirdim ne oldu bebise

Benim oglani 3.5 yasina kadar emzirdim son cocuk oldugu icin biraktirmadim. biraktirmaya karar verince acili sirkeli tursu suyu surdum. oyle tiksindiki bi daha yanima bile yaklasmadi. huysuzluk bile yasamadim ama seninki daha kucuk huysuzluk yapmasi normal tabiiki bebek sayilir daha.

offf yine ilkokula silahli saldiri 2 kisi olmus 2 cocuk yarali durumlari kritik. mideme kramplar giriyor bunlari gorunce. 3 cocugumda okulda su an rabbim korusun evlatlarimizi. okullara girmek bu kadar kolay olmamali cok sacma bir sistem var. ben istedigim zaman elimi kolumu sallayarak giriyorum sinifa. okullar tek kat ve her sinifin disardan kapisi var. guvenlik kontrolu hic yok. tek girisi olan bir bina icinde degil siniflar. bu kadar cok olay oluyor koskoca amerika bisey yapmiyor buna bir cozum bulmalari lazim.

canım bende araştırdım eşimde biraz bekle boşları implant yaptıralım dedi şimdilik ağrıyan dişimi yaptırıyorum çok sağol bilgi için

geçmiş olsun kuzuya bişeymi oldu

offfff ordada mı oluyor canım terör olayları rabbim çocukları korusun bir önlem şart

Nerdeee o balik eti seven erkekler?
dun esime kemiklerim cikti dedim harika cok iyi gidiyosun devam et dedi.
Adam balik eti degil balik kilcigi seviyor resmen.
Motive etmek için demiştir yaaa

canim benim cok tesekkir ederim ama bana yapisti kilo gitmio ben o en zor verenlerdenim iste ama sonicta onemli olan saglikli beslenmeyi ogrenmek die avunuorum:)
Bence de doğru ya sağlıklı beslenmeyi öğrenmezsek hepsini geri alırız
Inşallah bu sefer almayalım

Akşam yemeği 370 kalori bugün toplamda 890 kalori almışım gündüz çok aç kaldığımdan mı ne doyamadım bir türlü bi de canım çikolata tatlı istiyor nasıl çekiyor bir bilsenizz
Bitter yesen olmaz mı hem faydalı hem tatlı
Ben %80 kakaolu olanını alıyorum artık

ara öğün

1 kupa sade nescafe
2 adet eti form

yarın öğlene

zeytinyağlı enginar var
salata var ton balığı var birde canım yumurta istiyor.

ya enginar salata yicem

ya salatalı ton balığı

yada yumurta domates ve lor off
Ben eti form yiyemiyorum hiç yaa
Bence öğlen tonbalığı akşam enginaar süper olur

Off off Allah korusun
Nerdesiniz bu arada
toplamda 479 kalori almışım bugün dişimin sayesinde :)
Birkaç gün daha olsa gider kilolar vallahaa :)

toplamda 479 kalori almışım bugün dişimin sayesinde :)
filiztoprak geçmiş olsun. tedavinin çabucak tamamlanmasını diliyorum. ben de çok stres yapıyorum. ama üstüste birkaç kez gidince alışıyor insan.

kendim de senin gibi aşırı stres yapan birisi olarak tedavin bitene kadar aralıksız gitmeni tavsiye ederim. ben öyle yeniyorum stresimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…