Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Triplimelek Megi çooook kolay gelsin

burda da öğrenciler birbirlerini bıçaklayıp duruyorlar. japonya'da ciddi kurallar getirilmiş. tüm dünyada olaylar artıyor. insanların ruh halinde bir problem var. allah hepimizi esirgesin. özellikle de çocuklarımızı.

Kızımı memeden kesiyorum da canım Allah'a şükür iyi

canm hayirdir ben kacirdim ne oldu bebise
Canım kızıma memeyi biraktiriyorum. Daha aklı ermedigi için zor oluyor maalesef.

Evet canım daha küçük aklı ermiyor daha tiksinmeyi bilmiyor denedim ama yüzünü burusturup geri almaya çalıştı memeyi
Çok fazla sabır işi annem geldi sağolsun o yardimci oluyor

Amin canım

Offf çok zor canım yaa söz konusu çocuklar nasıl bu kadar serbestlik var anlamadım. Allah yar ve yardımcınız olsun Allahım korusun yavruları
Ben oğlumun okula 2 güvenlik kapısından ve kimliğimi vererek giriyorum ona rağmen öğretmene dahi haber veriyoruz o kapıya bildiriyor.

allah yardımcın olsun cnm. sabır taşı diye birşey duydum o fayda eder mi ki acaba

Bende denemiştim o yaşlarda 5 gün dayanabildim kıyamadım verdim tekrar. İçim parçalanıyordu çok seviyordu memeyi sonra eşim uzun süre emzirmenin benim için çok faydalı olduğunu meme ve rahim kanserinden koruduğunu söylemişti. Bende icazet almış gibi hevesle yeniden başlamıştım. Ayyy şimdi o günleri hatırladım. Allah yardımcın olsun annelik çok meşakkatli inşallah gönlüne göre olsun.
Geçen yaz oğlum 3 yaşındayken bırakıp 3 hafta Türkiye'ye gittim ben gelene kadar unutsun diye. Döndüğümde beni görür görmez anne meme dedi yapıştı hiç unutmamıştı sıpa.

Allah yardımcınız olsun canım ne biçim bir yaşam tarzı nasıl okula bu şekil giriyorlar

maşallah dün baya muhabbet olmuş hepsini okuyamadım.
dün sabah az bi kahvalti yapip çıktım öğlen dışarıda kuzu tandır yedim sadece etini yedim bir kaşık da pilav az bi salata akşamda yarım kase yogurt çorbası iki tane sarma.
aleo vera aldım dün bugün bakımını yapacam evde ilk defa saksida bitki bakacam internetten baktım nasıl bakılıyor diye insallah telef etmem yaprakları tam jolelelnmis onları kasıp içini boşaltarak sonrada saksiyi degistirecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…