Iyi akşamlar kızlar
Bildirim yapamiyorum ama sürekli okumaya çalışıyorum. Kızımla zor bir süreçten geçiyoruz gerçekten sabır isteyen bir durummuş
4. günümüz bugün ayy ne zormuş şu günler geçse de artık rahatlasak.
Biraz alışınca düzenli olarak geleceğim inşallah.
burda da öğrenciler birbirlerini bıçaklayıp duruyorlar. japonya'da ciddi kurallar getirilmiş. tüm dünyada olaylar artıyor. insanların ruh halinde bir problem var. allah hepimizi esirgesin. özellikle de çocuklarımızı.offf yine ilkokula silahli saldiri 2 kisi olmus 2 cocuk yarali durumlari kritik. mideme kramplar giriyor bunlari gorunce.3 cocugumda okulda su an rabbim korusun evlatlarimizi. okullara girmek bu kadar kolay olmamali cok sacma bir sistem var. ben istedigim zaman elimi kolumu sallayarak giriyorum sinifa. okullar tek kat ve her sinifin disardan kapisi var. guvenlik kontrolu hic yok. tek girisi olan bir bina icinde degil siniflar. bu kadar cok olay oluyor koskoca amerika bisey yapmiyor buna bir cozum bulmalari lazim.
Kızımı memeden kesiyorum da canım Allah'a şükür iyicanım bende araştırdım eşimde biraz bekle boşları implant yaptıralım dedi şimdilik ağrıyan dişimi yaptırıyorum çok sağol bilgi için
geçmiş olsun kuzuya bişeymi oldu
offfff ordada mı oluyor canım terör olayları rabbim çocukları korusun bir önlem şart
Canım kızıma memeyi biraktiriyorum. Daha aklı ermedigi için zor oluyor maalesef.canm hayirdir ben kacirdim ne oldu bebise
Evet canım daha küçük aklı ermiyor daha tiksinmeyi bilmiyor denedim ama yüzünü burusturup geri almaya çalıştı memeyiBenim oglani 3.5 yasina kadar emzirdim son cocuk oldugu icin biraktirmadim. biraktirmaya karar verince acili sirkeli tursu suyu surdum. oyle tiksindiki bi daha yanima bile yaklasmadi. huysuzluk bile yasamadim ama seninki daha kucuk huysuzluk yapmasi normal tabiiki bebek sayilir daha.
Amin canımburda da öğrenciler birbirlerini bıçaklayıp duruyorlar. japonya'da ciddi kurallar getirilmiş. tüm dünyada olaylar artıyor. insanların ruh halinde bir problem var. allah hepimizi esirgesin. özellikle de çocuklarımızı.
Offf çok zor canım yaa söz konusu çocuklar nasıl bu kadar serbestlik var anlamadım. Allah yar ve yardımcınız olsun Allahım korusun yavrularıofff yine ilkokula silahli saldiri 2 kisi olmus 2 cocuk yarali durumlari kritik. mideme kramplar giriyor bunlari gorunce.3 cocugumda okulda su an rabbim korusun evlatlarimizi. okullara girmek bu kadar kolay olmamali cok sacma bir sistem var. ben istedigim zaman elimi kolumu sallayarak giriyorum sinifa. okullar tek kat ve her sinifin disardan kapisi var. guvenlik kontrolu hic yok. tek girisi olan bir bina icinde degil siniflar. bu kadar cok olay oluyor koskoca amerika bisey yapmiyor buna bir cozum bulmalari lazim.
allah yardımcın olsun cnm. sabır taşı diye birşey duydum o fayda eder mi ki acabaCanım kızıma memeyi biraktiriyorum. Daha aklı ermedigi için zor oluyor maalesef.
Evet canım daha küçük aklı ermiyor daha tiksinmeyi bilmiyor denedim ama yüzünü burusturup geri almaya çalıştı memeyi
Çok fazla sabır işi annem geldi sağolsun o yardimci oluyor
Bende denemiştim o yaşlarda 5 gün dayanabildim kıyamadım verdim tekrar. İçim parçalanıyordu çok seviyordu memeyi sonra eşim uzun süre emzirmenin benim için çok faydalı olduğunu meme ve rahim kanserinden koruduğunu söylemişti. Bende icazet almış gibi hevesle yeniden başlamıştım. Ayyy şimdi o günleri hatırladım. Allah yardımcın olsun annelik çok meşakkatli inşallah gönlüne göre olsun.Canım kızıma memeyi biraktiriyorum. Daha aklı ermedigi için zor oluyor maalesef.
Evet canım daha küçük aklı ermiyor daha tiksinmeyi bilmiyor denedim ama yüzünü burusturup geri almaya çalıştı memeyi
Çok fazla sabır işi annem geldi sağolsun o yardimci oluyor
günaydın adacim Dunderdir yoktum doktora gittim ikindiden sonra geldim akşam yemeği kızımın ödevi falan ancak geldim.Kizlarmesmeser ve ozlem.nerelerde acaba
adiyaman kervansaray kahvesi mi o çok güzel ya ben de çok alirimBir markanın kahvesini keşfetmiş eşim içinde yok yok has sahlep mahlep tarçın keçiboynuzu krema Türk kahvesi damla sakızı bunlar aklıma gelenler tadı enfesss
geçmiş olsun canım nasıl esin neyi var
Allah yardımcınız olsun canım ne biçim bir yaşam tarzı nasıl okula bu şekil giriyorlarofff yine ilkokula silahli saldiri 2 kisi olmus 2 cocuk yarali durumlari kritik. mideme kramplar giriyor bunlari gorunce.3 cocugumda okulda su an rabbim korusun evlatlarimizi. okullara girmek bu kadar kolay olmamali cok sacma bir sistem var. ben istedigim zaman elimi kolumu sallayarak giriyorum sinifa. okullar tek kat ve her sinifin disardan kapisi var. guvenlik kontrolu hic yok. tek girisi olan bir bina icinde degil siniflar. bu kadar cok olay oluyor koskoca amerika bisey yapmiyor buna bir cozum bulmalari lazim.
gecmis olsun cnm neyin vardi ins onemli bisey degildirgünaydın adacim Dunderdir yoktum doktora gittim ikindiden sonra geldim akşam yemeği kızımın ödevi falan ancak geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?