maşallah canım .Sonunda 56 göründüü haftaya 55.9 :))
Aynen canım vereyim diye sıkmıyorum kendimi ama her hafta gidiyor duraksamadım hiç sağlıklı besleniyorum zaten bu hafta laf aramızda salı günü sufle bile yedim eşimle dışarı çıkınca kaçınılmaz oluyor kasmıcam gerek yok zaten bebiş de var gr gr gitsin sorun değilmaşallah canım .
ben de gördüm 55 küsürü. aynıyız galiba seninle . ben 55 küşürüm. 55.3 dü dün . bu sabah 55.6 dün abarttım. yani ben artık rahatladım. öyle kilo vereyim vs sıkıntım yok artık. rahat olunca daha sağlıklı besleniliyor . inşallah yani . dün abarttım abır cuburu ama arada o da lazım diye düşünüyorum
maşallah . iyi olmuş . olsun .
Allah ömür versin hepsine.
bravo cnm cok guzel
aslinda davetlerden once ke dinizi ac birakmayin normal yiyin ki zararli seyleri az yiyebilirsiniz die oneriolar cnm ozellikle o gunlerde ogun atlamayin diolar
brova canm ne kadar zamanda nasil verdin o kiloyu biraz bahseder misin
Olsun haftaya inşallah.günaydın kızlar herkes bildirim yaparsa 2 gibi listeyi yaparım
rumuz:sabahvesen
başlangıç tarihi:17 mart 2016
başlangıç kg:63
geçen hafta:59
bu hafta:59
fark:0
yüzde:0
regl olduğum için gitmemiş dahi
Bende 59da takılıp kalmıstım sakın pes etme . kalorını ya yukselt yada baya düşür sasırt yani. Ben o rakamdan düşünce dewami hemen geldi. Zinciri kır kardeşimgünaydın kızlar herkes bildirim yaparsa 2 gibi listeyi yaparım
Çeyrek simit de çok değil 1 dilim ekmeğe denk geliyor ama hergğn yenmez aynı kaloriye azıcık peynir zeytin domates koysan akşamdan ufak bi saklama kabına onları götürsen meselaKızlar Günaydınnnnn
Çalıştığım için malesef kahvaltım hep hazır şeyler oluyorbugün de çeyrek simitle bir bardak çay içtim,aslında çok değil ama hamur işi olduğu için sıkıntı
Vaaay 23 yaşında 2 çocuk oh oh maşallah maşallah ne güzel arkadaş gibi olursunuz büyüdüklerindeEvdeyim çalışmıyorum. Ikı bebek annesiyim. Yaş 23, boy 1.64.
Kilom 52.7
70 den düştüm
zezeeeee süpersiiiin canım
günaydın kızlar herkes bildirim yaparsa 2 gibi listeyi yaparım
Kilon kaç boy yaş
Kendini tanıyabilirsiniz ayrıca başlangıç kilon
Hoş bulduk :) Az evvel tartıldımYeni gelen arladaşlar tek tek yazamadım
Herkes hoşgeldi
Sagol canım beraber büyüyoruzÇeyrek simit de çok değil 1 dilim ekmeğe denk geliyor ama hergğn yenmez aynı kaloriye azıcık peynir zeytin domates koysan akşamdan ufak bi saklama kabına onları götürsen mesela
İşyerinin ortamını da bilemiyorum tabi bazı tipler uyuz uyuz bakarlar evden getirenlere de
Vaaay 23 yaşında 2 çocuk oh oh maşallah maşallah ne güzel arkadaş gibi olursunuz büyüdüklerinde
zezeeeee süpersiiiin canım
Hedef kılon kaç canmHoş bulduk :) Az evvel tartıldım
Başlangıç Tarihim 14.04.2017(BUGÜN)
Başlangıç Kilom 67.1
Kahvaltıyı biraz geç yaptım
5 zeytin, 1 dilim peynir, 1 dilim kadar ekmek
Çok az tereyağı, şekersiz çay
Beraber küçülüyoruz diyeliiiiim artııııkSagol canım beraber büyüyoruz
Hahaha evet ya doğruBeraber küçülüyoruz diyeliiiiim artıııık
yaaa bende takıldım kaldım uzun süredir..bu takılma ortalama kaç gün olursa normal kabul edebiliriz?Bende 59da takılıp kalmıstım sakın pes etme . kalorını ya yukselt yada baya düşür sasırt yani. Ben o rakamdan düşünce dewami hemen geldi. Zinciri kır kardeşim
ye kız arada...güzellik yapmak lazım..Bugün şımardım kahvaltıda
1 tam, 1 yumurtanın da beyazı ile yereyağda omlet, 1.5 dilim köy ekmeği, 100 gr beyaz peynir, 1 zeytin, şekersiz çay
Yedim içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?