Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sonunda 56 göründüü haftaya 55.9 :))
maşallah canım .
ben de gördüm 55 küsürü. aynıyız galiba seninle . ben 55 küşürüm. 55.3 dü dün . bu sabah 55.6 dün abarttım. yani ben artık rahatladım. öyle kilo vereyim vs sıkıntım yok artık. rahat olunca daha sağlıklı besleniliyor . inşallah yani . dün abarttım abır cuburu ama arada o da lazım diye düşünüyorum

Aynen canım vereyim diye sıkmıyorum kendimi ama her hafta gidiyor duraksamadım hiç sağlıklı besleniyorum zaten bu hafta laf aramızda salı günü sufle bile yedim eşimle dışarı çıkınca kaçınılmaz oluyor kasmıcam gerek yok zaten bebiş de var gr gr gitsin sorun değil

Ama evde o kadar şey yaptım hamurişi azkalorili olanı yiyorum at sadece tadına bakıyorum bir Bircan tatlım vardı yemedim arkadaşım kurabiye getirmiş yemedim

Canım 8 aydır diyetteyım. Ama düzenli olarak degıl. Mesela ıkı hafta yapıyorum 3kg gitti sonra bozdum yedım istedgmi gunde 3 gofret tatlı meyva suyu falan yıyordm. Sonra bi kg almıs olarak tekrar basladm. Baslayınca 5 kg verdım. Sonra yıne aynı yedım bi kg aldım geri verdm.. Cunku dayanamıyordum. En sonunda son 2 aydır sekeri bıraktım ve sabahları turk kahvesi yatmadanda yogurt pulbıber yıyorm. Toplam 8 ayda 17 kg verdm. Tabi uymadm uysaydım daha fazla verrdm

günaydın kızlar herkes bildirim yaparsa 2 gibi listeyi yaparım

rumuz:sabahvesen
başlangıç tarihi:17 mart 2016
başlangıç kg:63
geçen hafta:59
bu hafta:59
fark:0
yüzde:0

regl olduğum için gitmemiş dahi
Bende 59da takılıp kalmıstım sakın pes etme . kalorını ya yukselt yada baya düşür sasırt yani. Ben o rakamdan düşünce dewami hemen geldi. Zinciri kır kardeşim

Çeyrek simit de çok değil 1 dilim ekmeğe denk geliyor ama hergğn yenmez aynı kaloriye azıcık peynir zeytin domates koysan akşamdan ufak bi saklama kabına onları götürsen mesela
İşyerinin ortamını da bilemiyorum tabi bazı tipler uyuz uyuz bakarlar evden getirenlere de

Evdeyim çalışmıyorum. Ikı bebek annesiyim. Yaş 23, boy 1.64.
Kilom 52.7
70 den düştüm
Vaaay 23 yaşında 2 çocuk oh oh maşallah maşallah ne güzel arkadaş gibi olursunuz büyüdüklerinde

zezeeeee süpersiiiin canım

Son düzenleme:
Sagol canım beraber büyüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…