Benim 1 aya yakın sürdü ama sonra şaaak diye gitti dger kılolar . ıkı haftada 5 kg verdm nerdeyse
Cacık favorim bu ara...akşamı , salata ya da ayran ya da cacık ile geçiştirebilirsin . havalar da ısınmaya başladı . iyi gider
Günaydın canım...hoşgeldin...Günaydın kızlar, Cumanız mübarek kilonuz az olsun.
Rumuz:Seylanın günlüğü
Başlama tarihi: 15 ekim
Başlangıç kilom: 60.400
Geçen hafta: 52
Bu hafta : 51.300
Fark: 700
Yüzde: 1.346
Dayan canım inan gidiyor sabretaayyyy inşallah benimde öyle olur...2-3 kilo kadar verdim tahminimce..(tahminimce diyorum o zamanlar tartım yoktu çünkü tahmin üzerine konuşuyorum) sonra durdu...o kadar detoks felan deniyorum yok... patlama olacak diye bekliyorum.. öyle bi an gelecek ki tak taakkk inecek tartı aşağı.. İnşallah tabii
akşam babamla konuşacağız cnm babam uğraşsın artık yapacak birşey yok. sözde ergenlik dönemi hepimiz ergen oldukah canım ya. başını taşlara vurur ama geç olur . niye böyle yapıyor yahu.
üzüldüm. ama artık olacak şeylerin önüne geçmek de zor. daha önce canını kötü yaktı .yanaşma sen . erkek kuvveti . belli olmuyor
İnşallahhhh...Dayan canım inan gidiyor sabret
Maşallah canım yine çok güzel vermişsin verme artık sonra durduramayacaksın:)Günaydın kızlar, Cumanız mübarek kilonuz az olsun.
İnşallahhhh...
bu saate kadar 700 oldu.. akşam da hafif bişeylerle geçiştire bilirsem süper olur.. günlük 1100-1200 den fazla almamaya çalışıyorum ama bazen kaçıyor tabi...Canm kaç kalori alıyorsun
tebrikler canım .Günaydın kızlar, Cumanız mübarek kilonuz az olsun.
evet aile büyüğü ağırlığını koysun . seni dinlemiyor .akşam babamla konuşacağız cnm babam uğraşsın artık yapacak birşey yok. sözde ergenlik dönemi hepimiz ergen olduk
Canım eğer yağı çok az koyarsan sosu domates ve acı biberle yaparsan bol yoğurtlu az mantılı olunca kalorisi normal yemekler gibi düşüyor. Ben ayda 1 falan illaki yaparım. Ailecek çok seviyoruz çünkü.eline sağlık canım Allah kabul etsin insallah mantı yıllardır yemedim görünce canım istedi ne yalan söyleyim
İlk kullanmaya başlayınca açar sonra etkisi kalmaz. Ben yıllardır hergün multivitamin, balık yağı, D vitamini ve magnezyum alıyorum. Özellikle diyet yapanlar için mutlaka gerekli hepsi. Şu anda iştahıma hiç etkisi yok. Diyet yüzünden eksik kalan nutrisyonlarıda tamamlıyor.Multivitamin iştah açıyor canım dikkatli kullan. C vitamini özellikle feci iştah getirir.
Temmuz'a kadar devam edicem. Ne kadar verirsem kar. Sonra Türkiye'de en az 5 kilo alıyorum zaten.Maşallah canım yine çok güzel vermişsin verme artık sonra durduramayacaksın:)
canım ya özlüyorsun da ondan . mamalar özlenmez mi. tadı hiç bir yerdekine benzemez kanımca.Canım eğer yağı çok az koyarsan sosu domates ve acı biberle yaparsan bol yoğurtlu az mantılı olunca kalorisi normal yemekler gibi düşüyor. Ben ayda 1 falan illaki yaparım. Ailecek çok seviyoruz çünkü.
İlk kullanmaya başlayınca açar sonra etkisi kalmaz. Ben yıllardır hergün multivitamin, balık yağı, D vitamini ve magnezyum alıyorum. Özellikle diyet yapanlar için mutlaka gerekli hepsi. Şu anda iştahıma hiç etkisi yok. Diyet yüzünden eksik kalan nutrisyonlarıda tamamlıyor.
Temmuz'a kadar devam edicem. Ne kadar verirsem kar. Sonra Türkiye'de en az 5 kilo alıyorum zaten.Türkiye'deyken Kıtlıktan çıkmış gibi her gördüğümü yiyorum.
amin cnmevet aile büyüğü ağırlığını koysun . seni dinlemiyor .
Allah yardım etsin . dikbaşlı ergen ile uğraşmak zordur eminim
Bu sefer Türkiye ye geldiğinde çok kalorili şeyleri gündüz ye akşam hafif ye günlük spor da yaparsan fazla almazsınCanım eğer yağı çok az koyarsan sosu domates ve acı biberle yaparsan bol yoğurtlu az mantılı olunca kalorisi normal yemekler gibi düşüyor. Ben ayda 1 falan illaki yaparım. Ailecek çok seviyoruz çünkü.
İlk kullanmaya başlayınca açar sonra etkisi kalmaz. Ben yıllardır hergün multivitamin, balık yağı, D vitamini ve magnezyum alıyorum. Özellikle diyet yapanlar için mutlaka gerekli hepsi. Şu anda iştahıma hiç etkisi yok. Diyet yüzünden eksik kalan nutrisyonlarıda tamamlıyor.
Temmuz'a kadar devam edicem. Ne kadar verirsem kar. Sonra Türkiye'de en az 5 kilo alıyorum zaten.Türkiye'deyken Kıtlıktan çıkmış gibi her gördüğümü yiyorum.
bu saate kadar 700 oldu.. akşam da hafif bişeylerle geçiştire bilirsem süper olur.. günlük 1100-1200 den fazla almamaya çalışıyorum ama bazen kaçıyor tabi...
70 kiloyum ben..Canm k.bakma kilon kaçtı ?
Bende smdilik 300 kalori aldm aksam da 200 le kapatırım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?