Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Benim 1 aya yakın sürdü ama sonra şaaak diye gitti dger kılolar . ıkı haftada 5 kg verdm nerdeyse

aayyyy inşallah benimde öyle olur...2-3 kilo kadar verdim tahminimce..(tahminimce diyorum o zamanlar tartım yoktu çünkü tahmin üzerine konuşuyorum) sonra durdu...o kadar detoks felan deniyorum yok... patlama olacak diye bekliyorum.. öyle bi an gelecek ki tak taakkk inecek tartı aşağı.. İnşallah tabii

Dayan canım inan gidiyor sabret

akşam babamla konuşacağız cnm babam uğraşsın artık yapacak birşey yok. sözde ergenlik dönemi hepimiz ergen olduk

Günaydın kızlar, Cumanız mübarek kilonuz az olsun.
Rumuz:Seylanın günlüğü

Başlama tarihi: 15 ekim

Başlangıç kilom: 60.400

Geçen hafta: 52

Bu hafta : 51.300

Fark: 700

Yüzde: 1.346
Maşallah canım yine çok güzel vermişsin verme artık sonra durduramayacaksın:)

eline sağlık canım Allah kabul etsin insallah mantı yıllardır yemedim görünce canım istedi ne yalan söyleyim
Canım eğer yağı çok az koyarsan sosu domates ve acı biberle yaparsan bol yoğurtlu az mantılı olunca kalorisi normal yemekler gibi düşüyor. Ben ayda 1 falan illaki yaparım. Ailecek çok seviyoruz çünkü.
Multivitamin iştah açıyor canım dikkatli kullan. C vitamini özellikle feci iştah getirir.
İlk kullanmaya başlayınca açar sonra etkisi kalmaz. Ben yıllardır hergün multivitamin, balık yağı, D vitamini ve magnezyum alıyorum. Özellikle diyet yapanlar için mutlaka gerekli hepsi. Şu anda iştahıma hiç etkisi yok. Diyet yüzünden eksik kalan nutrisyonlarıda tamamlıyor.
Maşallah canım yine çok güzel vermişsin verme artık sonra durduramayacaksın:)
Temmuz'a kadar devam edicem. Ne kadar verirsem kar. Sonra Türkiye'de en az 5 kilo alıyorum zaten. Türkiye'deyken Kıtlıktan çıkmış gibi her gördüğümü yiyorum.

canım ya özlüyorsun da ondan . mamalar özlenmez mi. tadı hiç bir yerdekine benzemez kanımca.

Bu sefer Türkiye ye geldiğinde çok kalorili şeyleri gündüz ye akşam hafif ye günlük spor da yaparsan fazla almazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…