- 10 Nisan 2017
- 1.376
- 2.818
- 48
kilo bildiriminde bulunmayan kaldı mı kızlar. ona göre listeyi yapayım diyorum
70 kiloyum ben..yaş 37..
evlımısın cocuk varmı canm70 kiloyum ben..yaş 37..
bu hafta sadece kg'n yazılacak canım haftaya alanlar verenler yada aynı kalanlarda olacaksın :)Ben hafyaya yazacagm degılmı?
Haftaya birinci benimde o yuzden seeyettm
Gunde kac defa kahve iciyorsunuz.
Bnde 70 le basladm. Kalorin cok iyi. 1000 e dsürmeye calıs canım. Ben suan durdum oyızden kalorım dusuk yyorum . bu arada 70 den 52.7 oldum. Emziriyorum bide ama yemekte yiyor bebegım oyuzden fazla skıntı yok
bu hafta sadece kg'n yazılacak canım haftaya alanlar verenler yada aynı kalanlarda olacaksın :)
Canım az yersen etkılemezÖğlen yemeğimi iş yerinde yiyorum.. tek sıkıntım o benim.. 1-2 hafta daha geçsin evden getireceğim yemeğimi.. soğuk yiyebileceğim zeytinyağlı, salata veya yoğurtlu bişeyler mesela.. o zaman düşürebilirim.. Yemekhanede çıkan yemeklerde seçme yapıyorum tabiki ama yine de esaslı yemekler çıkıyor. 1-2 haftaya tam düzeni oturtmuş olurum..
Yok kız..evli de değilim haliyle çocukta yok..evlımısın cocuk varmı canm
Yok kız..evli de değilim haliyle çocukta yok..
yaaa bazen dayanılmaz şeyler oluyor tabi.. şimdilik pialv olayını kestim mesela..pirinç pilavını hiç yemiyorum. Bulguruda az miktarda tüketiyorum. evde hiç yapmıyorum artık.. pilav makarna yok..haftada 2-3 kere tatlı oluyor bazen yemekhane de.. öyle ağır açma tatlılardan değil tabii.. o zaman dayanamaya biliyorum sanki...Canım az yersen etkılemez
Ama dayanamıyoon dimi
şart tabii... çocuk istiyorum ben...Olsun canım evlilik şartmi hıh
yaaa bazen dayanılmaz şeyler oluyor tabi.. şimdilik pialv olayını kestim mesela..pirinç pilavını hiç yemiyorum. Bulguruda az miktarda tüketiyorum. evde hiç yapmıyorum artık.. pilav makarna yok..haftada 2-3 kere tatlı oluyor bazen yemekhane de.. öyle ağır açma tatlılardan değil tabii.. o zaman dayanamaya biliyorum sanki...
Ay hadı hayırlısı olsun canım nasip işleri bunlar. .şart tabii... çocuk istiyorum ben...evleneceğim sanırım 2-3 ay içinde belli olur ...
Ben hafyaya yazacagm degılmı?
Haftaya birinci benimde o yuzden seeyettm
yaaa iradem güçlüdür benim..şuan güzel konsantre olmuş durumdayım zaten.. özellikle bu sayfaya katıldıktan sonra daha bi güzel gidiyor sanki..Bi hafta dayanırsan alısır gıdersın canım
Afiyet olsun canımKızlar bir kase mercimek çorbası içtim . aksamda annemler bizde yemek yapacagım . ama ben yıne bi kase corbayla kapatacagım . ara öğün olarak da simdi türk kahvesi içecegım
Amin kız amiinnn... verdi çok şükür kalbime göre buldum inşallah...Ay hadı hayırlısı olsun canım nasip işleri bunlar. .
Allahım kalbıne gore versın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?