Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bnde 70 le basladm. Kalorin cok iyi. 1000 e dsürmeye calıs canım. Ben suan durdum oyızden kalorım dusuk yyorum . bu arada 70 den 52.7 oldum. Emziriyorum bide ama yemekte yiyor bebegım oyuzden fazla skıntı yok

Öğlen yemeğimi iş yerinde yiyorum.. tek sıkıntım o benim.. 1-2 hafta daha geçsin evden getireceğim yemeğimi.. soğuk yiyebileceğim zeytinyağlı, salata veya yoğurtlu bişeyler mesela.. o zaman düşürebilirim.. Yemekhanede çıkan yemeklerde seçme yapıyorum tabiki ama yine de esaslı yemekler çıkıyor. 1-2 haftaya tam düzeni oturtmuş olurum..

bu hafta sadece kg'n yazılacak canım haftaya alanlar verenler yada aynı kalanlarda olacaksın :)

Verenlere al beni dgerlerıni begenmedim

O zaman benı 52.7 diye kaydet canım.
Cok iyi motive oldum sayenızde cok sagolun

Buraya girdikçe yemiom

Tutuyorum kendimi çünkü ben kazanıcim

Canım az yersen etkılemez
Ama dayanamıyoon dimi

Canım az yersen etkılemez
Ama dayanamıyoon dimi
yaaa bazen dayanılmaz şeyler oluyor tabi.. şimdilik pialv olayını kestim mesela..pirinç pilavını hiç yemiyorum. Bulguruda az miktarda tüketiyorum. evde hiç yapmıyorum artık.. pilav makarna yok..haftada 2-3 kere tatlı oluyor bazen yemekhane de.. öyle ağır açma tatlılardan değil tabii.. o zaman dayanamaya biliyorum sanki...

Bi hafta dayanırsan alısır gıdersın canım

Bi hafta dayanırsan alısır gıdersın canım
yaaa iradem güçlüdür benim..şuan güzel konsantre olmuş durumdayım zaten.. özellikle bu sayfaya katıldıktan sonra daha bi güzel gidiyor sanki.. ama hafta sonu kahvaltı olayını seviyorum ben.. akşam yine aynı düşük kalorili takılıyorum ama sabah sağlam yiyorum.. kahvaltıyı seviyorum

Ay hadı hayırlısı olsun canım nasip işleri bunlar. .
Allahım kalbıne gore versın inşallah
Amin kız amiinnn... verdi çok şükür kalbime göre buldum inşallah...
herşey güzel gidiyor çok şükür.. eeeee çocukta değiliz artık.. evlenelim dimi...? 1,5 yıl oldu yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…