iyi yaptın canım.
ben de bu ara balık yağına dikkat ediyorum. bi de b 12 ye. saçlarıma da kantaron yağı sürüyorum banyo öncesi aşırı kuru olan saçlarım baya nemlendi . her hafta yapıyorum . 2 hafta oldu başladım.
yeşil çayı ben de içerim.
ama su içme olayı biraz kötü benim . unutuyorum.
dün eve erken vardım. aburcubur çikolata tatlı yedim. ama çok su içtim. eğzersiz de yapınca susamışım. kendime şaştım.
bugün daha 1 bardak ancak içtim.
içiyorum hemen sayende sağ ol.
regl'im ya cnm ödem topladım
tebrikler haftada 600 gr. hem de bu dönemindefiliztoprak
g. hafta=73.5
bu hafta=72.9
fark=600 g
haftalık yüzde= % 0816
regl 3. günü çok şaşırdım hem reglim hemde kilo vermişim isteyince oluyor demekki şu kalori hesabı gerçekten işe yarıyoryazarhanim35 kolay gelsin canım
bilmiyordum canım.Çok ilginç bir şekilde ceviz yediğim zaman açlığım fazlasıyla kesiliyor. İçindeki yağ asitlerinden sanırım. Omega 3 6 falan var diyorlardı. Aynı yağ asitleri balık yağında da var sanırım belki bende denerim iştah kesmek için.
kurtardın hadi iyisin .Benim bugün bitti yeeeey
canım kesin sinamekiyi kestiğinden. sürekli kullanınca alışkanlık yapıyor, bağırsakları tembelleştiriyor diyorlar. ben sadece mecbur kalırsam ve sadece haftada bir yada iki fincan kadar içiyorum.iki gündür kabızlık çekiyorum en son çarşamba günü lavaboya çıktım karnım davul gibi ama çok şükür aynı çıktım korkudan bişey yiyemiyorum kayisi suya koydum akşamdan onu yedim ac karnına dün zencefil çayı yaptım yemeği resmen kokluyorum ama kabızlık olunca tikandm.
form çayın içine extradan sinameki atıyordum zararlı olduğu için onu biraktim ondan mi acaba
Hoşbuldummmm
evet katılıyorum . bağırsak tembelliğine neden oluryor.canım kesin sinamekiyi kestiğinden. sürekli kullanınca alışkanlık yapıyor, bağırsakları tembelleştiriyor diyorlar. ben sadece mecbur kalırsam ve sadece haftada bir yada iki fincan kadar içiyorum.mesmeser
darısı başıma :)Benim bugün bitti yeeeey
bilmiyordum canım.
ben sağlık açısından gerekli gördüm aldım içiyorum.
önceki aylarda multivitamin kullandım. 1 kutu.
dönüşümlü alıyorum bi şeyler
beni de yağlı tohumlar tok tutar. hatta bulantı yapar fazla kaçınca.
kurtardın hadi iyisin .
akşamları bi şey yemeden geçiştirmek istiyorum. belki halledebilirim .
700-800 kalori ile gün kapatabilirsem iyi.
canım noldu geçmiş olsun . hayır olsunmidem çok kötü stresli bir dönemden geçiyorum bir kaç kötü haberle başladım güne sözde serbest gün yapacaktım ama içtiğim ilaca kadr çıktı
bende açmıyor canım. hamileliklerde olsun doğum sonrası olsun hep kullandım. kilo sıkıntısı yaşamadım . depresyon ilaçları için de aynısını söylüyorlar . 2 yıl kullandım . cılız bi kadındım. kişiden kişiye değişiyor sanıyorumMultivitamin iştah açıyor canım dikkatli kullan. C vitamini özellikle feci iştah getirir.
ama ben erken yatıyorum canım .Ben gece acıktığım için akşam yemeğini 7 8 gibi yiyorum. Anca tutuyor. Akşam 5'te falan yesem ölürüm yani gece açlıktan kesin bozarım. -,-
sağol canım dert yine kardeşim. beyfendi okula diye çıkıp okula gitmiyormuş devamsızlıktan kaldı okuldan aradılar. stresten sinirden mideme vurducanım noldu geçmiş olsun . hayır olsun
bende açmıyor canım. hamileliklerde olsun doğum sonrası olsun hep kullandım. kilo sıkıntısı yaşamadım . depresyon ilaçları için de aynısını söylüyorlar . 2 yıl kullandım . cılız bi kadındım. kişiden kişiye değişiyor sanıyorum
ah canım ya. başını taşlara vurur ama geç olur . niye böyle yapıyor yahu.sağol canım dert yine kardeşim. beyfendi okula diye çıkıp okula gitmiyormuş devamsızlıktan kaldı okuldan aradılar. stresten sinirden mideme vurdu
akşamı , salata ya da ayran ya da cacık ile geçiştirebilirsin . havalar da ısınmaya başladı . iyi giderselamm...
357 kalorilik öğlen yemeğimle birlikte bugün toplamda 700 kcal ulaşmış bulunmaktayım.. Artık akşama Allah Kerim...
70 den 52.7 suan. 4 kg daha vericem
Verirsin canm basarırsın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?