bugünkü grup arkadaşım sensin o zamangünaydın kızlar herkes bildirim yaparsa 2 gibi listeyi yaparım
rumuz:sabahvesen
başlangıç tarihi:17 mart 2016
başlangıç kg:63
geçen hafta:59
bu hafta:59
fark:0
yüzde:0
regl olduğum için gitmemiş dahi
tebrikler özlemin bak ne güzel indin 6 ya bende üç gündür kabızlık var yoksa hafta başı 68.7 falan olmuştum neyse gecsinde bu durum haftaya verenler listesinde olurum insallahSelam kızlar
Kilo bildirimim
Rumuz : ozlemm1990
Baş tarihi: 14 kasım 2016
Baş kilo: 84
Geçen hafta: 70
Bu hafta : 68.8
Fark: - 1.200
% : 1.714
Diyet : karışık
Spor: yürüyüş
2 hafta sonunda şükür kırdım zincirleri
Bu hafta çok dikkat ettim sayılmaz metoyu sasirtayim dedim işe de yaradı. Bu hafta çok fazla hareket halindeydim malûm sonucu görünce çok mutlu oldum
Kilo veren arkadaşları tekrar tebrik ederim
EceZ bu konuda çok benziyoruz. benim de aynen böyle bakım tablolarım var. alınacak vitamin destekleri, saç bakımı ...
bir şeyi yapıp tabloya tik attıkça mutlu ve motive oluyorum.
şuanda da spor konusunda bir tablo oluşturma planım var. yürüyüş rahat geldi, egzersize bir türlü başlamadım. tabloyla motive olup bu konuda kendini düzene sokmalıyım.
Teşekkür ederim canım evet çok şükür düştüm valla 6 ya :))bugünkü grup arkadaşım sensin o zaman
tebrikler özlemin bak ne güzel indin 6 ya bende üç gündür kabızlık var yoksa hafta başı 68.7 falan olmuştum neyse gecsinde bu durum haftaya verenler listesinde olurum insallah
Herkese günaydın dünya güzelleri dün diyetimi hiç bozmadan bitirdim sadece gece çok geç saatte acıktığım için 1 ceviz içi yedim o da yetti. Bugün 2. günüm 10 günlük maratonda tam gaz devam
Herkese günaydın dünya güzelleri dün diyetimi hiç bozmadan bitirdim sadece gece çok geç saatte acıktığım için 1 ceviz içi yedim o da yetti. Bugün 2. günüm 10 günlük maratonda tam gaz devam
canım tebrik ederim . süper vermişsin. iyi gidiyorsun maşallah . istikrarlısın.Teşekkür ederim tatlım
senden vermiş olmanı umuyordum. menülerin gayet sağlıklı ve azdı.inşallah canım. ödem topluyor vücut regl iken ben veremiyorum şişiyorum hatta.
inşallah canım yarın sadece yoğurt yicem mesela bugün free gün yaptım yarın yoğurt günü yapıcam :) metoyu şaşırtıcam
haftaya ekleriz listeye senide :)
hoş geldin ne maratonu bu 10 günlük olan.Herkese günaydın dünya güzelleri dün diyetimi hiç bozmadan bitirdim sadece gece çok geç saatte acıktığım için 1 ceviz içi yedim o da yetti.
Bugün 2. günüm 10 günlük maratonda tam gaz devam
Teşekkür ederim canım evet asla vazgecmeyi düşünmüyorum.canım tebrik ederim . süper vermişsin. iyi gidiyorsun maşallah . istikrarlısın.
senden vermiş olmanı umuyordum. menülerin gayet sağlıklı ve azdı.
hoş geldin ne maratonu bu 10 günlük olan.
öğlen yoğurtlu yulaflı müslili tarçınlı zencefil ve zerdeçal lı . kuru üzümlü karışımı yedim.
Bir kitap okudum, orda da bir davete dışarı yemeğe gitmeden önce sıkı bir kemer veya belinize ip bağlayın yazıyor bluzun altında kalsın siz farkedin ve yemeyi bırakın diyorBel bolgeme yapildi benimde.memnunum hala korse takiyorum.kaldirdigim butun kotlar oluyor artik.korse olunca azda yiyorum farkettim
Ben hiç içmiyorum sevmiyorum kahveyi maalesefGunde kac defa kahve iciyorsunuz.
Selam hoşgeldinHedefim 50-52 ama ilk olarak 58 diyelim :) sizin hedefiniz kaç, ne kadar vermeniz gerekiyor
SüüpeerSelam kızlar
Kilo bildirimim
Rumuz : ozlemm1990
Baş tarihi: 14 kasım 2016
Baş kilo: 84
Geçen hafta: 70
Bu hafta : 68.8
Fark: - 1.200
% : 1.714
Diyet : karışık
Spor: yürüyüş
2 hafta sonunda şükür kırdım zincirleri
Bu hafta çok dikkat ettim sayılmaz metoyu sasirtayim dedim işe de yaradı. Bu hafta çok fazla hareket halindeydim malûm sonucu görünce çok mutlu oldum
Kilo veren arkadaşları tekrar tebrik ederim
Evet bence de süpperrBir kitap okudum, orda da bir davete dışarı yemeğe gitmeden önce sıkı bir kemer veya belinize ip bağlayın yazıyor bluzun altında kalsın siz farkedin ve yemeyi bırakın diyor
Ben hiç içmiyorum sevmiyorum kahveyi maalesef
Selam hoşgeldin
Ben grubun en şişkosuyum, tek şişko hatta
Geçen pazartesi 90.9 kg ile başladım. İsmim döne.
Hep kilo sorunum oldu hiç çok zayıf olmadım ama hep kendi kendime mücadele ettim bazen de saldım çayıra oldu tabiŞimdi doğum sonrası bana yapışıp kaderimmiş gibi sanılan kiloları vermeye çalışıyorum işte...
Sana da başarılar dilerim. Doğru yerdesin. Bu grubun motivasyonu süperdir :)
Süüpeer
canım tebrik ederim . süper vermişsin. iyi gidiyorsun maşallah . istikrarlısın.
öğlen yoğurtlu yulaflı müslili tarçınlı zencefil ve zerdeçal lı . kuru üzümlü karışımı yedim.
iyi yaptın canım.Öyle kendi kendimi motive etmek için beyaz tahtaya tablo hazırladım canım 10 gün hiç bozmadan her görevi yerine getireceğim su içmek yeşil çay içmek günlük kalori alımını kısıtlamak saç bakımı yapmak vitamin almak gibi gibi. Bir nevi kendine bakım yapma da diyebiliriz.
benim normal canımSite çok yavaşladı cuma diye mi acaba
regl'im ya cnm ödem topladımcanım tebrik ederim . süper vermişsin. iyi gidiyorsun maşallah . istikrarlısın.
canım en son tartıldığını yaz istersentartılamadım bu sabahyarın sabah tartılsam olurmu
tebriklerrrHerkese günaydınlar kızlar
Başlangıç kilom:90.9
Geçen cuma:88.7
Bu sabah:86.7
1 haftada eksi 2 kilo gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?