3 sekerden 1 e zor alistim sadece icmem yurek ister suan zamanla ins : )sade içiyorum ben şekerli içemiyorum :)
yanında kuru kayısı kuru incir vs ile alışabilirsin aslında3 sekerden 1 e zor alistim sadece icmem yurek ister suan zamanla ins : )
Evet deneyeyim iyi fikir.yanında kuru kayısı kuru incir vs ile alışabilirsin aslında
Sanırım beni unuttunuz ya da diğer hafta ekleyeceksiniz yine de yazayım unutmus olma ihtimalinize karşıKilo Verenler
tezbitsin %2.254
@ozlemm1990 %1.714
Seylanin Gunlugu %1.346
Z zeze_35 %1.052
izole e 0.81
@filiz toprak %0.816
Kilo Alanlar
@Nslhn001 +0.400
Aynı Kalanlar
yazarhanim35
mesmeser
Haftaya Listeye Girecek Olanlar
sersum 82.00
be your self 52.7
unuttuklarım varsa kendini hatırlatsın lütfen.
Veren arkadaşları tebrik eder alanlar ve aynı kalanlara başarılar dilerim :)
tek başına etki etmez canım hiç bir şeyEvet deneyeyim iyi fikir.
Peki simdi ben bu 5 kilo verme baslangicimda hangi bitki caylarini iceyim.hic aram yoktur bitki cayi ile ama etki eden bir seyler varsa icerim elbette
benim de metoyu cakistirio o canmevet katılıyorum . bağırsak tembelliğine neden oluryor.
türk kahvesinin kabızlık yaptığını düşünüyorum. artık içmiyorum bi kaç haftadır . canım çekiyor ama korkuma içemiyorum. bi ara öyle kötü oldum ki. wc de oturmaktan bacaklarım tutmadı ertesi günü. 1 saat kadar wc de kaldım . geberdim .
hosgeldin cnm verirsin ins dert etme:)Ben de gruba katılmak istiyorum. Vermem gereken altı kilo var
canım ellerine sağlık ama tezbitsin haftaya listede dün paylaştığım listede kırmızıyla yazmıştım yani asıl 1.mizKilo Verenler
tezbitsin %2.254
ficans % 1.768
@ozlemm1990 %1.714
Seylanin Gunlugu %1.346
Z zeze_35 %1.052
izole 0.81
@filiz toprak %0.816
Kilo Alanlar
@Nslhn001 +0.400
Aynı Kalanlar
yazarhanim35
mesmeser
Haftaya Listeye Girecek Olanlar
sersum 82.00
be your self 52.7
B beyazisik 67.1
tabiki cnm hosgeldin biraz kendinden bahseder misinBende katılabilir miyim?
bende bundan sonra daha dikkatli icecem canımcanım kesin sinamekiyi kestiğinden. sürekli kullanınca alışkanlık yapıyor, bağırsakları tembelleştiriyor diyorlar. ben sadece mecbur kalırsam ve sadece haftada bir yada iki fincan kadar içiyorum.mesmeser
haklısın canimmesmeser form çay alışkanlık yapıyor cnm içiyorsan ara ara iç. ben her gün içiyordum şimdi 2 günde 1 falan
Canm boyun kaçYarım litre yeşil çayımı içtim.
1.5 litre suyumu içtim.
Vitaminlerimi aldım.
Akşam 7 gibi de yemek işine girişeceğim. Taze fasulye var dünden kalan. Onu yerim yanına da protein bir şeyler bakarım. Bulgur pilavı var yemek istemiyorum karbonhidrat diye. Şehriye çorbası da aynı şekilde. Sanırım fasulye yanına peynirli yumurta gibi bir şey yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?