Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar aksama kadar 300 kalori aldım. Akşam yemegimde 600 e yakın almışımdır. 10 kaşık prinç pilavı..
Bı kase mercımek corbası..
Bı kase kuru fasulye..
Ve salata..

Yemiş bulundum

tabiki cnm hosgeldin biraz kendinden bahseder misin

Teşekkürler hoşbuldum :)

19 yaşında 1.68 boyunda 75.2 kilodayım. 2 yıl önce Karatay diyeti ile 83 kilodan 68 e düşmüştüm. Daha sonra sınav dolayısıyla motivasyon kaybı yaşadım ve bugün ölçümün sonucunda 75.2 ye dayanmışım. Hedefim şimdilik 65 kilo. Sonra ise 60 /58.
Uygulayacağım diyet her şeyden azar azar yemek olacak.

Bir şey merak ettim grup olarak hepiniz kalori diyeti mi uyguluyorsunuz?

amin cnm babana hak verin cok agir bisey atlatti hastanede skildi uzuldu ama tabi siz de baya yoruldunuz cnm hastayi alttan almak daha makbul:)

bazilari oye bazilari karatay dikan tarzi ben diyetisyene gdiorum oyle ama genelde kalori sayiyolar cnm

amin cnm babana hak verin cok agir bisey atlatti hastanede skildi uzuldu ama tabi siz de baya yoruldunuz cnm hastayi alttan almak daha makbul:)

bazilari oye bazilari karatay dikan tarzi ben diyetisyene gdiorum oyle ama genelde kalori sayiyolar cnm
Canım tabii alttan alıyoruz ona belli etmiyoruz sadece sizinle dertleşmek adına yazdım. ..ölümlerden döndü ve şikayet ettiği şeyler hep olması gereken normal şeyler. .Dr da dedi ..ama biz de strese giriyoruz psikolojimiz bozuluyor haliyle..

Evet balım çoğumuz kalorimizi sayarak ilerliyoruz öyle iyi oluyor kendini bilme açısından.:)

Ben intermittent fasting yöntemi yapıyorum canım. Karatay'ında dediği açlık hormonu leptini salgılayıp yağ yakabilmek için günde 1 ya da en fazla 2 öğün yiyorum. Zaten öğlen 12de kalkıyorum akşam 7 gibi de yemek işini yapıyorum. Gün içerisinde acıkırsam ara öğün bol su yeşil çay.

Başta zordu şimdi alıştım baya hızlı kilo atıyorum böyle yapınca.

Bende yarın baslayayım bari sen öğünlerini bildir

Bende seni takıp edeym . son 4 kg kaldı

Bende yarın baslayayım bari sen öğünlerini bildir

Bende seni takıp edeym . son 4 kg kaldı

En son yapışımda 6 günde 4 kilo civarı verdim. Hızlı verdiriyor ama proteini bol tutman lazım ben ilk 3 gün yuımurta yemiştim paso. Bugün de o yüzden dikkat etmişsindir lor ve yoğurt yaptım ekmek pilav makarna olayım yok yani hiç

Tamam canm ben yarın sabah yumurta yerım aksamda yumırta salatası olur dimi.

Tamam canm ben yarın sabah yumurta yerım aksamda yumırta salatası olur dimi.

Full yumurta ile beslenirsen 3 günün sonunda kabızlık başlıyor ben o diyet boyunca tavuk, yumurta, lor peyniri ağırlıklı beslendim. 3 gün bitimi kabız olunca bamya taze fasulye kuru fasulye ile devam ettim. Her öğüne 1 süt ürünü kullandım hemen hemen yoğurt ya da lor peyniri.

Yumurtayı da menemen şeklinde yada lor peyniri ile tükettim. Haşlama ve tavada pişirme usulleri ile. Bol bol baharat nane kekik. Tuz yok. Yağ yok.

Karabiber pul biber de çok aşırı tüketimi kabız yapıyormuş dozunda kullan canım onları.

Et, tavuk, yumurta, lor peyniri, yoğurt, süt, kefir ağırlıklı gidebilirsin. Ara ara da sebze.

Her gün mutlaka yeşil çay iç ben sabahları yarım litre içiyorum her gün.

tebrikler haftada 600 gr. hem de bu döneminde
filiztoprak

ellerine sağlık canım 1.mizi ve burada olan herkezi kutluyorum

biraz hava alın canım teyzemide gezdirin o da bunalır kadıncağız allah sabırlar versin tez zamanda iyileşsin babacığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…