- 10 Nisan 2017
- 1.376
- 2.818
- 48
tabiki cnm hosgeldin biraz kendinden bahseder misin
amin cnm babana hak verin cok agir bisey atlatti hastanede skildi uzuldu ama tabi siz de baya yoruldunuz cnm hastayi alttan almak daha makbul:)selam kızlar...yemeğimi yedim geldim
nöbet halleri
sabah
2 dilim çavdar
1 kaysı yumurta
peynir zeytin
yeşillik
öğlen ve akşam aynı
mercimek çorba
2 kaşık pilav
2 şiş(6 adet kuşbaşı)tavuk
ayran
pilavı yemeyecektim aslında ama doymadım
nasılsa çalışıyorum eritirim
yarın eşimle kışlık lastikleri değiştirtip oradan da kahvaltıya gideceğiz..hastalıklar yüzünden evde durmak iyice geriyor arada çıkmam lazım..babam iyi çok şükür ama sürekli şikayette..hastalık psikolojisi..bizim de modumuzu düşürüyor..offf offf..Allah başka dert vermesin ne diyeyim...Bu günümüzü aratmasın...
bazilari oye bazilari karatay dikan tarzi ben diyetisyene gdiorum oyle ama genelde kalori sayiyolar cnmTeşekkürler hoşbuldum :)
19 yaşında 1.68 boyunda 75.2 kilodayım. 2 yıl önce Karatay diyeti ile 83 kilodan 68 e düşmüştüm. Daha sonra sınav dolayısıyla motivasyon kaybı yaşadım ve bugün ölçümün sonucunda 75.2 ye dayanmışım. Hedefim şimdilik 65 kilo. Sonra ise 60 /58.
Uygulayacağım diyet her şeyden azar azar yemek olacak.
Bir şey merak ettim grup olarak hepiniz kalori diyeti mi uyguluyorsunuz?
Canm boyun kaç
Canım tabii alttan alıyoruz ona belli etmiyoruz sadece sizinle dertleşmek adına yazdım. ..ölümlerden döndü ve şikayet ettiği şeyler hep olması gereken normal şeyler. .Dr da dedi ..ama biz de strese giriyoruz psikolojimiz bozuluyor haliyle..amin cnm babana hak verin cok agir bisey atlatti hastanede skildi uzuldu ama tabi siz de baya yoruldunuz cnm hastayi alttan almak daha makbul:)
bazilari oye bazilari karatay dikan tarzi ben diyetisyene gdiorum oyle ama genelde kalori sayiyolar cnm
Akşam bi tabak ısırgan otu yemeği, yoğurt, salata yedim. Uyuyana kadar kendimi tutmam lazım
Teşekkürler hoşbuldum :)
19 yaşında 1.68 boyunda 75.2 kilodayım. 2 yıl önce Karatay diyeti ile 83 kilodan 68 e düşmüştüm. Daha sonra sınav dolayısıyla motivasyon kaybı yaşadım ve bugün ölçümün sonucunda 75.2 ye dayanmışım. Hedefim şimdilik 65 kilo. Sonra ise 60 /58.
Uygulayacağım diyet her şeyden azar azar yemek olacak.
Bir şey merak ettim grup olarak hepiniz kalori diyeti mi uyguluyorsunuz?
Acıkınca mı. Sütlü kahve miTarçınlı kahve iç canım iyi gelir.
Acıkınca mı. Sütlü kahve mi
Aksama kadarmı
14 Nisan: 10 günlük maraton 2. gün
Toplam kalori: 600
253 gram yoğurt
250 gram lor
500 grama yakın taze fasulye
Bol su
Yeşilçay
Acıkınca pişirelim sevdim bunuSütlü de olabilir uyku getirir. Sütsüz sek nescafe yapıyorum ben gold ile.Şekersiz bol tarçınlı canım.
Aksama kadarmı
Bende yarın baslayayım bari sen öğünlerini bildirBen intermittent fasting yöntemi yapıyorum canım. Karatay'ında dediği açlık hormonu leptini salgılayıp yağ yakabilmek için günde 1 ya da en fazla 2 öğün yiyorum. Zaten öğlen 12de kalkıyorum akşam 7 gibi de yemek işini yapıyorum. Gün içerisinde acıkırsam ara öğün bol su yeşil çay.
Başta zordu şimdi alıştım baya hızlı kilo atıyorum böyle yapınca.
Bende yarın baslayayım bari sen öğünlerini bildir
Bende seni takıp edeym . son 4 kg kaldı
Tamam canm ben yarın sabah yumurta yerım aksamda yumırta salatası olur dimi.En son yapışımda 6 günde 4 kilo civarı verdim. Hızlı verdiriyor ama proteini bol tutman lazım ben ilk 3 gün yuımurta yemiştim paso.Bugün de o yüzden dikkat etmişsindir lor ve yoğurt yaptım ekmek pilav makarna olayım yok yani hiç
Tamam canm ben yarın sabah yumurta yerım aksamda yumırta salatası olur dimi.
ellerine sağlık canımKilo Verenler
@tezbitsin %2.254
@ozlemm1990 %1.714
@Seylanin Gunlugu %1.346
@zeze_35 %1.052
@izolee 0.81
@filiz toprak %0.816
Kilo Alanlar
@Nslhn001 +0.400
Aynı Kalanlar
@sabahvesen
@mesmeser
Haftaya Listeye Girecek Olanlar
sersum 82.00
be your self 52.7
unuttuklarım varsa kendini hatırlatsın lütfen.
Veren arkadaşları tebrik eder alanlar ve aynı kalanlara başarılar dilerim :)
biraz hava alın canım teyzemide gezdirin o da bunalır kadıncağız allah sabırlar versin tez zamanda iyileşsin babacığınselam kızlar...yemeğimi yedim geldim
nöbet halleri
sabah
2 dilim çavdar
1 kaysı yumurta
peynir zeytin
yeşillik
öğlen ve akşam aynı
mercimek çorba
2 kaşık pilav
2 şiş(6 adet kuşbaşı)tavuk
ayran
pilavı yemeyecektim aslında ama doymadım
nasılsa çalışıyorum eritirim
yarın eşimle kışlık lastikleri değiştirtip oradan da kahvaltıya gideceğiz..hastalıklar yüzünden evde durmak iyice geriyor arada çıkmam lazım..babam iyi çok şükür ama sürekli şikayette..hastalık psikolojisi..bizim de modumuzu düşürüyor..offf offf..Allah başka dert vermesin ne diyeyim...Bu günümüzü aratmasın...
Haftaya Listeye Girecek Olanlara benide eklermisiniz :)Evet balım çoğumuz kalorimizi sayarak ilerliyoruz öyle iyi oluyor kendini bilme açısından.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?