Haftaya Listeye Girecek Olanlara benide eklermisiniz :)
14 Nisan: 10 günlük maraton 2. gün
Toplam kalori: 600
253 gram yoğurt
250 gram lor
500 grama yakın taze fasulye
Bol su
Yeşilçay
Ben intermittent fasting yöntemi yapıyorum canım. Karatay'ında dediği açlık hormonu leptini salgılayıp yağ yakabilmek için günde 1 ya da en fazla 2 öğün yiyorum. Zaten öğlen 12de kalkıyorum akşam 7 gibi de yemek işini yapıyorum. Gün içerisinde acıkırsam ara öğün bol su yeşil çay.
Başta zordu şimdi alıştım baya hızlı kilo atıyorum böyle yapınca.
14 Nisan: 10 günlük maraton 2. gün
Toplam kalori: 600
253 gram yoğurt
250 gram lor
500 grama yakın taze fasulye
Bol su
Yeşilçay
Ben intermittent fasting yöntemi yapıyorum canım. Karatay'ında dediği açlık hormonu leptini salgılayıp yağ yakabilmek için günde 1 ya da en fazla 2 öğün yiyorum. Zaten öğlen 12de kalkıyorum akşam 7 gibi de yemek işini yapıyorum. Gün içerisinde acıkırsam ara öğün bol su yeşil çay.
Başta zordu şimdi alıştım baya hızlı kilo atıyorum böyle yapınca.
EceZ cim bu kalori sayma konusunda geçen bir makale okudum iki gruba bir deney yapmışlar bir gruba kalorinin fazlasını sabaha diğer öğünlere daha az vermişler diğer gruba ise tam tersi en fazla kaloriyi akşam öğününe vermişler ilk grup 10 kg ikinci grup 3 kg vermiş falan falan lafın kısası tek öğün onu da akşam yemeyi pek sağlıklı bulmuyorum iki öğün yap fazlasını sabah al akşam da kalan kalorini al bence daha sağlıklı benden demesi ...
Bacım ne işAmerika saatine göre falanBalım o deneyi ve o konuyu biliyorum sabah daha yoğun akşamı daha hafif geçirmek daha çok kilo verdiriyor ama ben işim gereği Amerika saatine göre çalışıyorum yani siz uyurken ben gece 4-5 hatta sabah 6'lara kadar oturmak zorunda kalıyorum. Akşam hafif yediğim zaman halimi düşün en az 12 saat aç kalıyorum ve uyanığım bu süre boyunca ve gece yani diyeti bozmamak elde değil.
Herkesin hayat şekli farklı o yüzden beslenme düzeninde kendimize uygun bir sistem oturtmamız lazım bende işim gereği çözümü akşam yemeğine yüklenerek buluyorum. Yoksa dediğin gibi rahat olsam günde 2 öğün yapar daha güzel kilo verirdim.
Bacım ne işAmerika saatine göre falan
Kızlar 73.7 kilo çıktım sabah :-(
İyi iyi neresi kötüKızlar 73.7 kilo çıktım sabah :-(
Tamam canım ben emziriyorum ya en iyisi 2 gün bunu deniyim vucut şaşırsın.Full yumurta ile beslenirsen 3 günün sonunda kabızlık başlıyor ben o diyet boyunca tavuk, yumurta, lor peyniri ağırlıklı beslendim. 3 gün bitimi kabız olunca bamya taze fasulye kuru fasulye ile devam ettim. Her öğüne 1 süt ürünü kullandım hemen hemen yoğurt ya da lor peyniri.
Yumurtayı da menemen şeklinde yada lor peyniri ile tükettim. Haşlama ve tavada pişirme usulleri ile. Bol bol baharat nane kekik. Tuz yok. Yağ yok.
Karabiber pul biber de çok aşırı tüketimi kabız yapıyormuş dozunda kullan canım onları.
Et, tavuk, yumurta, lor peyniri, yoğurt, süt, kefir ağırlıklı gidebilirsin. Ara ara da sebze.
Her gün mutlaka yeşil çay iç ben sabahları yarım litre içiyorum her gün.
Kilo Verenler
tezbitsin %2.254
ficans % 1.768
@ozlemm1990 %1.714
Seylanin Gunlugu %1.346
Z zeze_35 %1.052
izole 0.81
@filiz toprak %0.816
Kilo Alanlar
@Nslhn001 +0.400
Aynı Kalanlar
@sabahvesen
mesmeser
Haftaya Listeye Girecek Olanlar
sersum 82.00
be your self 52.7
B beyazisik 67.1
canım ellerine sağlık ama tezbitsin haftaya listede dün paylaştığım listede kırmızıyla yazmıştım yani asıl 1.mizficans ...hepinizi kutluyorum biz böyle devam edersek her şeyi başarırız.
selam kızlar...yemeğimi yedim geldim
nöbet halleri
sabah
2 dilim çavdar
1 kaysı yumurta
peynir zeytin
yeşillik
öğlen ve akşam aynı
mercimek çorba
2 kaşık pilav
2 şiş(6 adet kuşbaşı)tavuk
ayran
pilavı yemeyecektim aslında ama doymadım
nasılsa çalışıyorum eritirim
yarın eşimle kışlık lastikleri değiştirtip oradan da kahvaltıya gideceğiz..hastalıklar yüzünden evde durmak iyice geriyor arada çıkmam lazım..babam iyi çok şükür ama sürekli şikayette..hastalık psikolojisi..bizim de modumuzu düşürüyor..offf offf..Allah başka dert vermesin ne diyeyim...Bu günümüzü aratmasın...
Tamam canım ben emziriyorum ya en iyisi 2 gün bunu deniyim vucut şaşırsın.
Sonrada normal diyetime döneyim. Yeşilcay 2 fincan içiyorum . sanırı. Son kg olunca bıraz serbestim. Aslın dayansan 3 haftada verırım. Bogazımı tutmam lazm. Bugun sabahtan iyi gidiyordum annemler gelince döktürdüm yemekleri 2000 kalori aldım sanırım hepsını hesaplayamadım sen dusun
Kilo Verenler
tezbitsin %2.254
ficans % 1.768
@ozlemm1990 %1.714
Seylanin Gunlugu %1.346
Z zeze_35 %1.052
izole 0.81
@filiz toprak %0.816
Kilo Alanlar
@Nslhn001 +0.400
Aynı Kalanlar
EceZ
@sabahvesen
mesmeser
Haftaya Listeye Girecek Olanlar
sersum 82.00
be your self 52.7
B beyazisik 67.1
aquamarinea 75.2
Arada benim de öyle patlamalarım oluyor. Salmamak bir yerden sonra devam etmek lazım. Benim sistemim şok diyet değil ama çok şok diyet yaptım zamanında sorsan hepsini ezbere bilirim yani
Kalori sayma işi rahat oluyor ideali 1200 kalori civarı. Ben 600 700 arası git gel yapıyorum genelde. Tam anlamıyla form koruma kısmına geçince 1200e çıkarıcam.
aynen canım..annemi dün azıcık gezdirdim..pazarda çıkarırım..o da bunalıyor tabii..Aminnellerine sağlık canım1.mizi ve burada olan herkezi kutluyorum
biraz hava alın canım teyzemide gezdirin o da bunalır kadıncağız allah sabırlar versin tez zamanda iyileşsin babacığın
sağol canım.Ellerine sağlık elifcim
Afiyet olsun canım erimiştir onlar koşturmada
Arada çıkın tabii kuzum o da lazım, kolay şeyler atlatmadınız o da zamanla azalır inşallah canım
Sayınca bende yemeyi azalttım . kalorısıne bakıp en saglıklısını secıyorum yıyorum. Mesela bı kase yemekle bi paket kraker hemen hemen aynı kalorıde
Bu arada canım sen kaçtan düştün bu kıloya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?