Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

14 Nisan: 10 günlük maraton 2. gün

Toplam kalori: 600
253 gram yoğurt
250 gram lor
500 grama yakın taze fasulye
Bol su
Yeşilçay

EceZ cim bu kalori sayma konusunda geçen bir makale okudum iki gruba bir deney yapmışlar bir gruba kalorinin fazlasını sabaha diğer öğünlere daha az vermişler diğer gruba ise tam tersi en fazla kaloriyi akşam öğününe vermişler ilk grup 10 kg ikinci grup 3 kg vermiş falan falan lafın kısası tek öğün onu da akşam yemeyi pek sağlıklı bulmuyorum iki öğün yap fazlasını sabah al akşam da kalan kalorini al bence daha sağlıklı benden demesi ...

14 Nisan: 10 günlük maraton 2. gün

Toplam kalori: 600
253 gram yoğurt
250 gram lor
500 grama yakın taze fasulye
Bol su
Yeşilçay

EceZ cim bu kalori sayma konusunda geçen bir makale okudum iki gruba bir deney yapmışlar bir gruba kalorinin fazlasını sabaha diğer öğünlere daha az vermişler diğer gruba ise tam tersi en fazla kaloriyi akşam öğününe vermişler ilk grup 10 kg ikinci grup 3 kg vermiş falan falan lafın kısası tek öğün onu da akşam yemeyi pek sağlıklı bulmuyorum iki öğün yap fazlasını sabah al akşam da kalan kalorini al bence daha sağlıklı benden demesi ...

Balım o deneyi ve o konuyu biliyorum sabah daha yoğun akşamı daha hafif geçirmek daha çok kilo verdiriyor ama ben işim gereği Amerika saatine göre çalışıyorum yani siz uyurken ben gece 4-5 hatta sabah 6'lara kadar oturmak zorunda kalıyorum. Akşam hafif yediğim zaman halimi düşün en az 12 saat aç kalıyorum ve uyanığım bu süre boyunca ve gece yani diyeti bozmamak elde değil.

Herkesin hayat şekli farklı o yüzden beslenme düzeninde kendimize uygun bir sistem oturtmamız lazım bende işim gereği çözümü akşam yemeğine yüklenerek buluyorum. Yoksa dediğin gibi rahat olsam günde 2 öğün yapar daha güzel kilo verirdim.

Bacım ne işAmerika saatine göre falan

Tamam canım ben emziriyorum ya en iyisi 2 gün bunu deniyim vucut şaşırsın.

Sonrada normal diyetime döneyim. Yeşilcay 2 fincan içiyorum . sanırı. Son kg olunca bıraz serbestim. Aslın dayansan 3 haftada verırım. Bogazımı tutmam lazm. Bugun sabahtan iyi gidiyordum annemler gelince döktürdüm yemekleri 2000 kalori aldım sanırım hepsını hesaplayamadım sen dusun

Ellerine sağlık elifcim

Afiyet olsun canım erimiştir onlar koşturmada

Arada çıkın tabii kuzum o da lazım, kolay şeyler atlatmadınız o da zamanla azalır inşallah canım

Arada benim de öyle patlamalarım oluyor. Salmamak bir yerden sonra devam etmek lazım. Benim sistemim şok diyet değil ama çok şok diyet yaptım zamanında sorsan hepsini ezbere bilirim yani

Kalori sayma işi rahat oluyor ideali 1200 kalori civarı. Ben 600 700 arası git gel yapıyorum genelde. Tam anlamıyla form koruma kısmına geçince 1200e çıkarıcam.

Sayınca bende yemeyi azalttım . kalorısıne bakıp en saglıklısını secıyorum yıyorum. Mesela bı kase yemekle bi paket kraker hemen hemen aynı kalorıde
Bu arada canım sen kaçtan düştün bu kıloya

ellerine sağlık canım 1.mizi ve burada olan herkezi kutluyorum

biraz hava alın canım teyzemide gezdirin o da bunalır kadıncağız allah sabırlar versin tez zamanda iyileşsin babacığın
aynen canım..annemi dün azıcık gezdirdim..pazarda çıkarırım..o da bunalıyor tabii..Aminn
Ellerine sağlık elifcim

Afiyet olsun canım erimiştir onlar koşturmada

Arada çıkın tabii kuzum o da lazım, kolay şeyler atlatmadınız o da zamanla azalır inşallah canım
sağol canım..aminn

Yeni gelen arkadaşlar ..Lütfen ama lütfen bana özelden mesaj atın veya beni etiketleyin..1 haftadan fazladır burada olup menü paylaşanlar yazsın..yeni başlayanlar 1 hafta düzenli menü bildirim, sonra başlangıç kilosu ile listeye katılıyor..yeni listenin altına kendinizi eklemekle olmuyor yanii..Liste sırasını ben yapıyorum,ve perşembeleri herkese ve liste yapacak arkadaşa hatırlatıyorum...

68 kilo ile başladım canım şuan yaklaşık 1 yıl olacak 53 kilo altıyım hep. Nadiren abartıp çıkıyorum sonra geri iniyorum ideal kilomdayım yani şu anda. Şimdi birkaç gündür abarttım şişkinlik oldu onu geçirmek için 10 günlük maraton hazırladım kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…