Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım ben kilo koruyorum listede olmama gerek var mı yani kilo verme durumum yok paylaşım yapıyorum sadece motivasyon için.

Canım ben kilo koruyorum listede olmama gerek var mı yani kilo verme durumum yok paylaşım yapıyorum sadece motivasyon için.
yok canım zorunlu değil tabii..sabahvesen seni eklemiş ben sayfana baktım eskisin diye birşey demedim..istersen sadece paylaşım yapabilirsin tabii..biz herşeye varız

Boyunda uzun sende nasl şişkinlik oldu aceba

Kızlar saat 6.30 gibi akşam yemeği yedim, mercimek çorbası ve patates salatası çok az da ekmek. Daha sonra bişey yemedim sadece su içtim, 2 saat önce de 40 dk tempolu yürüyüş ve bölgesel zayıflama egzersizleri yaptım. Az önce tartıldım ve 66.6 şu durumda 900 gr vermiş mi oluyorum yoksa akşam yemeğini erken yediğim için mi bu kadar fark oldu bilmiyorum ama baskülde 900 gr eksik görmek güzel

Selam kızlar saat 22:00 burda şimdi eve geldik.
Sabah kahvaltıdan sonra Güney Miamiye (Key Largo) gittik. Yolda Burger kingte yemek zorunda kaldık.
Dönüşte Peru restautürantına gittik. Midyeli salata ve kızarmış kalamar yedim.
Miktarlarını az yemeye çalıştım ama çok sağlıksız beslendim, bitki çayı bile içemedim bugün o yüzden kendimi çok suçlu hissediyorum.
İnşallah yarın öncelikle dengeli ve sağlıklı az kalorili öğünler yemeyi planlıyorum. Belki kahvaltıya biraz yüklenebilirim malum haftasonu. Birde burda Easter diye bi bayram kutluyolar Pazartesi okullar tatil 3 gün evdeyim. Hem yediklerime dikkat edebilirim hemde bol bol yürüyüş yapabilirim inşallah.

Bu sefer Türkiye ye geldiğinde çok kalorili şeyleri gündüz ye akşam hafif ye günlük spor da yaparsan fazla almazsın
Haklısın aslında öyle yapmam lazım ama geceleri ev gezmelerinde yediklerim sonra kokoreç ve pastaneler offf her gece pastanelere gidip oturup yiyip içiyoruz. En sevdiğimiz şey üstelik burda hiç yapamadığım bişey. Ayrıca komşu gezmelerini falanda çok özlediğim için davet edildiğim her yere gidiyorum ve öyle lezzetli şeyler ikram ediyorlar ki hayır diyemiyorum. Kabul günlerine bile gidip sarma börek çörek ne varsa götürüyorum. Allahtan dağda bayırda köyde yaylada gezip tozarken çok yürüyorum yoksa 5 değil 10 kilo alırım.

Kızlar aksama kadar 300 kalori aldım. Akşam yemegimde 600 e yakın almışımdır. 10 kaşık prinç pilavı..
Bı kase mercımek corbası..
Bı kase kuru fasulye..
Ve salata..

Yemiş bulundum
10 kaşık pirinç pilavı ! Hmmmmm

hayırlı sabahlar kızlar bu hafta full saldım yaaaa tartılmayıda unuttum gerçi tartılmasam daha iyiydi :))) regl öncesi olduğumdan çok şişimm önümüzdeki hafta tam gaz devam edeceğimmm inşaallah 2 hafta sonra kısa bir tatile çıkacağım orada da dağ bayır gezicem ztn iyi bir spor olacak inşaallah :)

Kusura bakmayın bilmiyordum.

Evet

Günaydııın herkese
Hafta sonu grup çok kalabalık olmuyor gerçi de olsun

Ara sıra canımızın istediği bir şeyi yemek lazım yoksa diyet devam etmiyor, nefis meselesi iiin içine giriyor, nefsi biraz olsun arada kandırmak lazım. Bir kitapta da okudum, çok canınız çektiyse 1 şeyden 3 ısırık alıp bırakın demiş, haklı bence.
O yüzdeeen arada kaçamak iyidir bence dee
Ooov süper süper ya tebrikler ela

Ah o kahvaltılar yok mu zaten özellikle pazar günleriii

Ayy ne güzel açık havada yürümek çiçekler ağaçlar kuşlar...yalnız açık hava beni acıktırır...

Kusura bakmayın bilmiyordum.
Alınmaaa burda herkes pozitif iyi niyetli. Bilmediğin doğru yeni geldiğin için, sersum hatırlatma yapıyor. Alınırsan motivasyonunu kaybedersin bize de küsersin bak sonra olmaaaz

ben daha fazla su içip yakıyorum yaaa yaktığımı hissediyorum normalde masabaşı olduğum için hep oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…