- 30 Ocak 2013
- 29.562
- 44.114
- 798
Çok geçmiş olsun...Herkese kolay gelsin fıstıklarım anneannem rahatsızlanmış o yüzden dün bugün onun yanında kalıyorum refakat etmek için. O yüzden siteye giremiyorum şuandada telden yaziyorum. Diyette sorun yok foto paylaşamadım vakit olmadı dün kuru fasulye + yoğurt ile 600 kaloriyi tamamladım. Bugün daha bisey yemedim akşama eve geçersem evden foto atarım ama en geç yarın yine yanınızdayım. :*
Geçmiş olsun canm bende nerde bu kız diyordumHerkese kolay gelsin fıstıklarım anneannem rahatsızlanmış o yüzden dün bugün onun yanında kalıyorum refakat etmek için. O yüzden siteye giremiyorum şuandada telden yaziyorum. Diyette sorun yok foto paylaşamadım vakit olmadı dün kuru fasulye + yoğurt ile 600 kaloriyi tamamladım. Bugün daha bisey yemedim akşama eve geçersem evden foto atarım ama en geç yarın yine yanınızdayım. :*
evet canım kaçamak yok verdim gibi arada tartılıyorum sağol canımGayet iyi gidiyorsun canımCumaya kesin vermiş olursun
sağol canım sıkıyorum bu seferçok iyi canım . harikasın
ne kkadar zaman da fark ediyor canım2 kaşık yoğur yarım kaşık pulbiber yarım limon suyu karıstr ye canm. Ben acıyı evdgm için pulbiber bi kasık koyuyordum
sefan olsun canım o kadar dikkat ediyorsunki hak ettin memleketin lezzetleriniburanin yemekleri cok daha yagli ve kalorili. genelde zeytinyagi kulturu yok. sebze yagi diye cok sagliksiz igrenc bir yag kullaniyorlar. ustelik kizartma agirlikli bir kulturleri var ama ben sevmedigim ve yemedigim icin sorun yok cok sukur. evde hafif yemekler yapiyorum ailecek cok zayifiz o yuzden. disarda nadiren mecbur kalinca yiyoruz.
Turkiyede tam tersi genellikle disarda yiyoruz hem ozledigimiz icin hemde genelde gezdigimiz evde durmadigimiz icin. dolaysiyla pide, kebap, lahmacun, kofte ve kokorec yiyoruz hergun.
Gerci esim pazara gidip sebze meyve almaya bayilir. kendisi yabanci diye pazarcilar cok ilgi gosteriyorlar eniste diye cagiriyorlar, sariliyolar beraber resim cekiyolar, ikramlar izzetler oda zaten oyle ilgiye alakaya bayiliyor. malum burda oyle samimi ilgi alaka yok. evime geldim kocaman bir ailem var diyor cok mutlu oluyor saatlerce pazardan eve getiremiyorum.
Temmuz gelsin kendimizi vatanimiza atalimda kilo almak umrumuzda bile degil. veririz sonra.
super menu afiyet olsun.
ben oglen icin bisey getirmedim evden Whole Food a gidip corba alirim sanirim.
baya almışın kıs kilo ama şimdi daha bilinçli gideceksin öyle olmaz bu seferesim cok zayif seviyor bende zayif halimi daha cok begeniyorum.
birde Turkiyede cok yiyorum ve kilo aliyorum. gitmeden verirsem dondugumde cok kotu olmam diye dusunuyorum. 48-49 kiloyla gitsem 6 haftada 4 kilo alsam en fazla 52-53 kilo olurum onuda cabucak veririm. gecen yaz tedbirimi almadim 60.5 kiloyla dondum Turkiyeden
abowww kıs yazık kardeşlerineeskiden bizimkiler kardeslerim falan anlayamiyolardi beni. surekli elestiriyorlardi. her gun hergun kebap mi yenir? birazda evde yemek yap. evin var mutfagin var, evde ye ne geregi var hergun disarda yiyosun israf diyolardi. birgun beni ziyarete geldiler ve 3 hafta kaldilar. sonra gittiklerinde 1 hafta disarda yemek yemisler. abla valla seni cok iyi anladik hakkini helal et dediler. artik beni hic elestirmiyolar hatta yemege davet ettiklerinde bile alip restauranta goturuyolar. dusunsenize sadece 3 haftada ne hale geldiler.
offfff ne güzel gider anca hayel ederizekmek peynir mi yesem yoksa çorba ile çiğ köfte mi yesem diye düşündüm diğerleri ağır bastı :) ama canım nasıl ekmek arası tereyağ ve peynir istiyor anlatamam
güle güle git canım tadını çıkarGunaydin kizlar bugun istanbula gdiorum bikac gun gezmeye :) cok mutluyum sabah
2 yumurta ve bi kasik yulafla ekmek yaptim firina harika oldu hemde bol proeinli arasina hindi fume ki kalorisi cok cok az koydum azcik da peynirle yedim bugun degistirdim kahvaltiyi cok iyi oldu:)
gel canım takıl bizegünaydııııınnnnn
bugün sakin bi gün olsun. bol bol topiğe girebileyim aminnn
geçmiş olsun canım olumlu haberler alırsın inşallah bekliyoruzcanım inşallah sakin olur o zaman .
kızlar ben öğlenden sonra kadın doğuma gidiyorum.
geçen hafta spral kontrolumde ebe . yaram olduğunu . ve smear yaptırmamı söyledi.
yaptırdım 3 ay önce dedim. yanlış sonuç olmuş olabilir . smearı tekrarlat dedi. en yakında bi kadın doğumcuya görün dedi. öyle iste. bugün gidiyorum . bakalım ne der .
ne otu canım bu adı ne bende görüyorum pazarlarda almdım hiçEki Görüntüle 1984842
benim otlar bu kızlar birazdan yıkayıp az bu zeytinyagiyla kavuracam acılı yaparım bir kase yogurtla yerim. çok güzel metabolizma çalıştırıyor
çok geçmiş olsun canımHerkese kolay gelsin fıstıklarım anneannem rahatsızlanmış o yüzden dün bugün onun yanında kalıyorum refakat etmek için. O yüzden siteye giremiyorum şuandada telden yaziyorum. Diyette sorun yok foto paylaşamadım vakit olmadı dün kuru fasulye + yoğurt ile 600 kaloriyi tamamladım. Bugün daha bisey yemedim akşama eve geçersem evden foto atarım ama en geç yarın yine yanınızdayım. :*
havalardan sanırım canım
Canım çok geçmiş olsunHerkese kolay gelsin fıstıklarım anneannem rahatsızlanmış o yüzden dün bugün onun yanında kalıyorum refakat etmek için. O yüzden siteye giremiyorum şuandada telden yaziyorum. Diyette sorun yok foto paylaşamadım vakit olmadı dün kuru fasulye + yoğurt ile 600 kaloriyi tamamladım. Bugün daha bisey yemedim akşama eve geçersem evden foto atarım ama en geç yarın yine yanınızdayım. :*
2 haftada canmevet canım kaçamak yok verdim gibi arada tartılıyorum sağol canım
sağol canım sıkıyorum bu sefer
ne kkadar zaman da fark ediyor canım
sefan olsun canım o kadar dikkat ediyorsunki hak ettin memleketin lezzetlerini
enişteye gelince bende çok seviyorum yabancıların pat küt konuşmasını çok sevimli oluyor
3 ay gibi kaldı canım nasıl olsa sen verirsin aldğın kiloları
baya almışın kıs kilo ama şimdi daha bilinçli gideceksin öyle olmaz bu sefer
seyla ramazanda kilo allıyorum ben şu an iyi gidiyorum ilk kez ramazan geldiğii iiççiin tedirgiinim çok severim manevi havasını ibadeti ama kilo ollayı morallimi bozuyo nasıl yemek lazım iştahı bastırmak lazım
şu anda midem alıştı çok az yemeye ama oruçluyken iftarda sapıtırım diye korkuyorum açıkcası su mu içelim mideyi nasıl doldurmalı arda yaz kıs sen nasıl yapıyon
abowww kıs yazık kardeşlerine
offfff ne güzel gider anca hayel ederiz
güle güle git canım tadını çıkar
gel canım takıl bize
geçmiş olsun canım olumlu haberler alırsın inşallah bekliyoruz
ne otu canım bu adı ne bende görüyorum pazarlarda almdım hiç
çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsunEceZ yarın dedem ameliyat olacak şu safra taşından biraz riskli inşallah sağsalim kurtulur ananem ağlayıp duruyo korkuyor kadın eee kaç senelik hayat arkadaşı 55 yıl olmuştur nerden baksan çok bağlılar birbirlerine
Selam kizlar.
Kahvaltim Cay,ekmek,zeytin. 175 kalori
oglen dunden kalma yarim tavuklu sandvicim var cok az da corba artmisti.
bugun reglimin 2. gunu hala istahim yok.
aksama ne yemek yapayim bilmiyorum aklima hic bisey gelmiyor istahim olmadigi icin.
Selam kizlar.
Kahvaltim Cay,ekmek,zeytin. 175 kalori
oglen dunden kalma yarim tavuklu sandvicim var cok az da corba artmisti.
bugun reglimin 2. gunu hala istahim yok.
aksama ne yemek yapayim bilmiyorum aklima hic bisey gelmiyor istahim olmadigi icin.
ooo selam soyle istanbula benden. lalerin tadini cikar.Gunaydin kizlar bugun istanbula gdiorum bikac gun gezmeye :) cok mutluyum sabah
2 yumurta ve bi kasik yulafla ekmek yaptim firina harika oldu hemde bol proeinli arasina hindi fume ki kalorisi cok cok az koydum azcik da peynirle yedim bugun degistirdim kahvaltiyi cok iyi oldu:)
Gecmis olsunAllah acil sifalar versin.Herkese kolay gelsin fıstıklarım anneannem rahatsızlanmış o yüzden dün bugün onun yanında kalıyorum refakat etmek için. O yüzden siteye giremiyorum şuandada telden yaziyorum. Diyette sorun yok foto paylaşamadım vakit olmadı dün kuru fasulye + yoğurt ile 600 kaloriyi tamamladım. Bugün daha bisey yemedim akşama eve geçersem evden foto atarım ama en geç yarın yine yanınızdayım. :*
Dolmalik malzemem yoookafiyet olsun canım. dolma yap dolma iyidir dolma
Domatesli bulgur
Sabzeli Tavuk yemeği
Patates bezelye havuç yemeği
Köfte
Kuru fasülye
Nohut
Fırında kebep
Balık
Seç canm cocuklar yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?