Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Afiyet olsun canım.
Iyi yolculuklar tatlım git tabi ne güzel değişiklik olur senin için.
Güzel vakit gecirmeler bol bol gezmeler

Günaydın canım oh oh ne güzel insan emeklerinin karşılığını görünce ne kadar mutlu oluyor değilmi çok sevindim senin adına
Inşallah hep böyle devam eder

canım ne kadar iyi . istanbul da nerelere gideceksin ve kaç gün kalacaksın .
1 mayıs ı mı değerlendireceksin.

amerikaya geldiklerinde mi seni anladılar seyla cım.
haklısındır . her gün yenir kebap o zaman

Senin adına çok sevindim tebrikler canım

günaydııııınnnnn

bugün sakin bi gün olsun. bol bol topiğe girebileyim aminnn
canım inşallah sakin olur o zaman .

kızlar ben öğlenden sonra kadın doğuma gidiyorum.
geçen hafta spral kontrolumde ebe . yaram olduğunu . ve smear yaptırmamı söyledi.
yaptırdım 3 ay önce dedim. yanlış sonuç olmuş olabilir . smearı tekrarlat dedi. en yakında bi kadın doğumcuya görün dedi. öyle iste. bugün gidiyorum . bakalım ne der .

Geçmiş olsun canım sonucu bize de ilet olur mu

geçmiş olsun canım şimdiden.. güzel haberlerini bekliyoruz inşallah..

kesinlikle değer. ben de mutlaka değişik bişeyler yapıcam. 3 gün ayarlayamasam da bir gün çıkıp piknik yapmak bile olsa kafamın dağılması lazım.

şimdiden iyi tatiller iyi yolculuklar.
Bende haftaya 3 günlüğüne Ankaraya gidecektim.. Ama dün bir tel ve 10 günlüğüne Antalya'ya eğitime gidiyorsun dediler.. önümüzdeki ptesiden itibaren yani..Eğitim dışındaki zamanımı spor salonu, havuz ve saunada geçirmeyi düşünüyorum.. döndüğümde tartıda inmiş olmayı hayal ediyorum... inşallah tabi..

A aaadddaaa canim iyi gezmeler güzel bir tatil olsun insallah planın nasıl. ugrayamazsin ozleriz seni
sabah kızımın okuluna gittim öğretmeni gözlerinde sıkıntı var dedi gözlük kullanıyor kızım acaba derecesi ilerlemiş olabilir mi.
dün bende biraz kalori hesabı yaptım da bende çok almiyormusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…