- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Afiyet olsun canım.Gunaydin kizlar bugun istanbula gdiorum bikac gun gezmeye :) cok mutluyum sabah
2 yumurta ve bi kasik yulafla ekmek yaptim firina harika oldu hemde bol proeinli arasina hindi fume ki kalorisi cok cok az koydum azcik da peynirle yedim bugun degistirdim kahvaltiyi cok iyi oldu:)
Günaydın canım oh oh ne güzel insan emeklerinin karşılığını görünce ne kadar mutlu oluyor değilmi çok sevindim senin adınaKızlar Günaydın güzel bir gün olsun inşallahsabah kahvaltı da bir dilim etimek ve bir kupa yeşil çay içtim, bu arada 2 haftadır spor yapıyorum ya sabah kiyafetlerimi giyerken fark ettim de benim yan simitler bayağı azalmış yani %50 si gitmiş hatta daha fazlası SPOR'A DEVAMMMMM......
İnşallah canım : ) teşekkür ederimGünaydın canım oh oh ne güzel insan emeklerinin karşılığını görünce ne kadar mutlu oluyor değilmi çok sevindim senin adına
Inşallah hep böyle devam eder
canım ne kadar iyi . istanbul da nerelere gideceksin ve kaç gün kalacaksın .Gunaydin kizlar bugun istanbula gdiorum bikac gun gezmeye :) cok mutluyum sabah
2 yumurta ve bi kasik yulafla ekmek yaptim firina harika oldu hemde bol proeinli arasina hindi fume ki kalorisi cok cok az koydum azcik da peynirle yedim bugun degistirdim kahvaltiyi cok iyi oldu:)
amerikaya geldiklerinde mi seni anladılar seyla cım.eskiden bizimkiler kardeslerim falan anlayamiyolardi beni. surekli elestiriyorlardi. her gun hergun kebap mi yenir? birazda evde yemek yap. evin var mutfagin var, evde ye ne geregi var hergun disarda yiyosun israf diyolardi. birgun beni ziyarete geldiler ve 3 hafta kaldilar. sonra gittiklerinde 1 hafta disarda yemek yemisler. abla valla seni cok iyi anladik hakkini helal et dediler. artik beni hic elestirmiyolar hatta yemege davet ettiklerinde bile alip restauranta goturuyolar. dusunsenize sadece 3 haftada ne hale geldiler.
canım bugün nasılsın. ne yiyceksin . ya da ne yedinara
3 çilek
1 fincan sade türk kahvesi
sonra
1 kupa limonlu naneli yeşilçay
afiyet olsun canım. ağzın nasıl oldu.Günaydın kızlar
Kahvaltım
3 çatal yumurta
2 lokma tereyağ
Yarım dilim tb ekmeği
1 bardak ılık çay
Senin adına çok sevindim tebrikler canımKızlar Günaydın güzel bir gün olsun inşallahsabah kahvaltı da bir dilim etimek ve bir kupa yeşil çay içtim, bu arada 2 haftadır spor yapıyorum ya sabah kiyafetlerimi giyerken fark ettim de benim yan simitler bayağı azalmış yani %50 si gitmiş hatta daha fazlası SPOR'A DEVAMMMMM......
canım inşallah sakin olur o zaman .günaydııııınnnnn
bugün sakin bi gün olsun. bol bol topiğe girebileyim aminnn
1 Mayıs'a 10 gün var canım birkaç günlüğüne gidecekti sanırım haftasonunu katıp gider gelir :)canım ne kadar iyi . istanbul da nerelere gideceksin ve kaç gün kalacaksın .
1 mayıs ı mı değerlendireceksin.
Geçmiş olsun canım sonucu bize de ilet olur mucanım inşallah sakin olur o zaman .
kızlar ben öğlenden sonra kadın doğuma gidiyorum.
geçen hafta spral kontrolumde ebe . yaram olduğunu . ve smear yaptırmamı söyledi.
yaptırdım 3 ay önce dedim. yanlış sonuç olmuş olabilir . smearı tekrarlat dedi. en yakında bi kadın doğumcuya görün dedi. öyle iste. bugün gidiyorum . bakalım ne der .
geçmiş olsun canım şimdiden.. güzel haberlerini bekliyoruz inşallah..canım inşallah sakin olur o zaman .
kızlar ben öğlenden sonra kadın doğuma gidiyorum.
geçen hafta spral kontrolumde ebe . yaram olduğunu . ve smear yaptırmamı söyledi.
yaptırdım 3 ay önce dedim. yanlış sonuç olmuş olabilir . smearı tekrarlat dedi. en yakında bi kadın doğumcuya görün dedi. öyle iste. bugün gidiyorum . bakalım ne der .
Bende haftaya 3 günlüğüne Ankaraya gidecektim.. Ama dün bir tel ve 10 günlüğüne Antalya'ya eğitime gidiyorsun dediler.. önümüzdeki ptesiden itibaren yani..Eğitim dışındaki zamanımı spor salonu, havuz ve saunada geçirmeyi düşünüyorum.. döndüğümde tartıda inmiş olmayı hayal ediyorum... inşallah tabi..kesinlikle değer. ben de mutlaka değişik bişeyler yapıcam. 3 gün ayarlayamasam da bir gün çıkıp piknik yapmak bile olsa kafamın dağılması lazım.
şimdiden iyi tatiller iyi yolculuklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?