canım bi kontrole götürceksin sanıyorum .@aaadddaaa canim iyi gezmeler güzel bir tatil olsun insallah planın nasıl. ugrayamazsin ozleriz seni
sabah kızımın okuluna gittim öğretmeni gözlerinde sıkıntı var dedi gözlük kullanıyor kızım acaba derecesi ilerlemiş olabilir mi.
dün bende biraz kalori hesabı yaptım da bende çok almiyormusum
canım sen peyniri nasıl tuketiyorsun benimki koy peyniri ev yapımı diyetkoliteki peynir kalorisi ev yapımı yoktu hep hazır peynirKahvaltım klasik 280 kalori tereyağ bal yok
haftaya götüreceğiz canım randevu alalımcanım bi kontrole götürceksin sanıyorum .
Canım ben arada köy peyniri kayınvalidemin yaptığı arada lor tüketiyorum genelde hazırlar 100 gr 200 küsur kalori o kadar yemezsin sanırim kalorisepeti .com da 50 gr köy peyniri 49 kalori ortalama ne kadar yendiğine göre baz alcanım sen peyniri nasıl tuketiyorsun benimki koy peyniri ev yapımı diyetkoliteki peynir kalorisi ev yapımı yoktu hep hazır peynir
yumurtalı kavurmasını yap.. hem diyet içinde çok ideal.. hemde çok lezzetliii...Akşama neyapsam ıspanağım var yemeğini eşim yemeyebilir başka ne yapsam ıspanaktan??
Eşime gözleme yapayım kendime de kavurmasını aklımız bir şekerim :)yumurtalı kavurmasını yap.. hem diyet içinde çok ideal.. hemde çok lezzetliii...
böyle karabiberli, pul biberli felan....
Afiyet olsun...Eşime gözleme yapayım kendime de kavurmasını aklımız bir şekerim :)
Börek yap ama sen yeme :)Akşama neyapsam ıspanağım var yemeğini eşim yemeyebilir başka ne yapsam ıspanaktan??
klasik tabirle bir kibrit kutusu kadar ancak vardır canimCanım ben arada köy peyniri kayınvalidemin yaptığı arada lor tüketiyorum genelde hazırlar 100 gr 200 küsur kalori o kadar yemezsin sanırim kalorisepeti .com da 50 gr köy peyniri 49 kalori ortalama ne kadar yendiğine göre baz al
Börek yağlı olur eşimin de midesi hassas bu aralarBörek yap ama sen yeme :)
Tesekkurler canım. Biraz daha iyi gibi arada kanıyor sadece ilaçları kullanıyorum bakalım zamanla düzelir inşallahafiyet olsun canım. ağzın nasıl oldu.
Inşallah iyi sonuçlar alırsın canım geçmiş olsuncanım inşallah sakin olur o zaman .
kızlar ben öğlenden sonra kadın doğuma gidiyorum.
geçen hafta spral kontrolumde ebe . yaram olduğunu . ve smear yaptırmamı söyledi.
yaptırdım 3 ay önce dedim. yanlış sonuç olmuş olabilir . smearı tekrarlat dedi. en yakında bi kadın doğumcuya görün dedi. öyle iste. bugün gidiyorum . bakalım ne der .
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 1984874
öğlen yemegim
sağol canım ağzın nasıl olduTesekkurler canım. Biraz daha iyi gibi arada kanıyor sadece ilaçları kullanıyorum bakalım zamanla düzelir inşallah
Inşallah iyi sonuçlar alırsın canım geçmiş olsun
Afiyet olsun canım
Arada kanıyor yerleri ister istemez mecburen birşeyler yiyorum hemen kanıyor. Ilaclari kullanıyorum bakalım zamanla düzeleceksağol canım ağzın nasıl oldu
Eki Görüntüle 1984775
Çok canın istediyse kahvaltıda ye. Yazık sanaaa
Bende akşam sadece küçük bir kase karnabahar yedim üzerine iki kaşık yoğurt koydum.
en sevdgim sey ekmek arasi tereyg ve peynir gecen yemistim bnde
gözünü bile kirpma canım tadını çıkar insallah bir sıkıntı olmazsa tatilin güzel gecer
az kaldi çok iddialisin bakıyorum
kiz üç sıkım çiğköfte nasıl kesiyor seni anlamadım ben çok seviyorum herhalde 10 sıkım yiyorumdur
keşke bende sevmesem canım bulgurlu yemeklere bayliyorum inan biraz pilav yesem tok tutuyor.
canım bugün nasılsın. ne yiyceksin . ya da ne yedin
yazarhanim35 hasta mısın. geçmiş olsun
hadi ben kaçıyorum. işler beni bekliyor. moralim yüksek olur inşallah. amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?