kızlar nöbetteyim gene ...umarım tartı yüzümüzü güldürür...yarın babamlara gidiyoruz..gitmeden bildirim yaparım... mesmeser
şimdiden kolay gelsin canım...geçen hafta gelenlerden listeye girmek isteyenler sadece başlangıç kilosu bildirecek..bilgin olsun canım..bana yeni mesaj atan yoktu en son...
Hepinize iyi akşamlar diliyorum:)
Yediklerime dikkat ediyorum fazla yediğimi düşününce duruyorum bakalım nasıl olursa:)))
Bugün cok düzgün beslenemedim, yarın tartıda eksi görmek dileğiyle
Geçmiş olsun @EceZ yarın dedem ameliyat olacak şu safra taşından biraz riskli inşallah sağsalim kurtulur ananem ağlayıp duruyo korkuyor kadın eee kaç senelik hayat arkadaşı 55 yıl olmuştur nerden baksan çok bağlılar birbirlerine
Geçmiş olsun @EceZ yarın dedem ameliyat olacak şu safra taşından biraz riskli inşallah sağsalim kurtulur ananem ağlayıp duruyo korkuyor kadın eee kaç senelik hayat arkadaşı 55 yıl olmuştur nerden baksan çok bağlılar birbirlerine
geçmiş olsun canım..Allah şifa versin inşallah...zor tabii..benim annem de babam ameliyata girerken çok stres yaptı..insan sevdiğini o halde görmek istemiyor...
geçmiş olsun canım..Allah şifa versin inşallah...zor tabii..benim annem de babam ameliyata girerken çok stres yaptı..insan sevdiğini o halde görmek istemiyor...