Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kısslar...eve döndük şükür.bolu yolu karlıydı ..tırtstım gelirken..malum lastikler yaz lastiği zincir falan yok yanımızda..ama şükür gerek kalmadı...Ankara da buzzzz gibiii bunlar rahmetli babaannemin tabiriyle sittisevir kapıyı çevir günlerii.yarın evdeyim ufaktan temizliğe başlarım ama salı nöbetçi olduğumdan fazla yapamam..belimi zorlayamam yanii..olsun da yavaş yavaş olsun...tatil kaçamaklı geçti yazmayayım..
Ama söz toparlanıcam artık..mazeretler bitti
 


Evet canm havalar soğudu birden
Haftasonunu bnde kaçamaklı gecrdim
Yediklerimi söylemiyim ama bugun 2000 kaloriyi geçtim
 
günaydın kızlar .

hafta sonu az kaçamaklı oldu şükür .
300 gr almışım hafta sonu.

dün yoğun kar yağışı ile uyandık. öğlene kadar lapa lapa kar yağdı.
ben yazı beklerken . tabi çok üzüldüm .
umarım havalar düzelir .
 
Canım benim olacak senin .inanıyorum. Gidecek kilocuklar gr gr
 
Canım benim olacak senin .inanıyorum. Gidecek kilocuklar gr gr
çok teşekkür ederim .

son haftalarda artan bir depresiflik var. depresyona girmekten çok korkuyorum (yeniden). bu da aşırı stres yapıyor şuan.

zaten streslenince birşeyler yiyen insanım. (şükür ki sizlerin motivasyonuyla) yemiyorum. ama bu kez de iyice mutsuz oluyorum.

arkadaşlarımla görüşüyorum. ailemle vakit geçiriyorum. tatil planları yapıyorum. kendime bakım yapıyorum. spora başlıycam. inşallah bunlar beni hastalanmadan iyi eder. umarım sadece mevsim geçişi sebepli bir ruh halidir.

yeniden bir depresyona heba edecek vakit yok ömrümde.
 
inşallah canım . yapabileceğin başka ne olabilir ki. kötü düşüncelerden uzak durman lazım . film , kitap , dizi giibi şeyler düşün . ne yapabilirsin.
 
inşallah canım . yapabileceğin başka ne olabilir ki. kötü düşüncelerden uzak durman lazım . film , kitap , dizi giibi şeyler düşün . ne yapabilirsin.
evet canım teşekkür ederim, ne kadar güzel aklıma getirdin, kitap okuyayım, yarım bıraktığım kitaplardan birini bitireyim.

kullanmadığım eşyalarımı evden çıkaracağım. kullanılabilir olanları ihtiyacı olanlara vereceğim. bu hafta her akşam bu şekilde bi yerleri toparlayacağım. odam ve evim ferahladıkça benim de ferahlayacağımı tahmin ediyorum.

kaç haftadır gitgide kötüleşen bir durum. şuan bir tökezlersem hastalığa yuvarlanacakmışım gibi hissediyorum.

1 mayıs doğum günüm.
mayıs ayı bana da hepimize de güzellik getirsin
 
canım . kaç yaşındaydın. hep soruyorum belki am a . bi ara çok gelenler oldu çorba oldu yine kafam. çok çalışıyordun demi sen.

hastalığa yuvarlanacakmış gibi düşünme. düşününce çağırırsın çünkü.. iyi düşün iyi olsun demişler. iyi düşünmeyi öğrenmeliyiz .
 
baya bi merak etmiştim canım iyi olmuş sönmüş yangın oranın teknolojisi bile yetmemiiş heralde
karnıyarıkta enfes görünüyo çok severim patlıcanı

aman canım döndünüz ya hayırlısı yavaş yavaş yaparsın diyetinede başlarsın ohh miss özledik kıs

canım doğum günün şimdiden kutlu olsun kendini motive edcek şeylerle uğraş atlatırsın canım inşallah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…