- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
canım . evet mesgale bulman lazım . sevgili neden yok . çalıştığın yerde vs . yok mu hoşlandığın , hoşlanan . ya da ne biley im arkadaş çevrende.evet haklısın cnaım. elimden geldiğince pozitif olmaya çalışıyorum.
haftaya 34 doluyor canım. çalışıyorum. özel sektör, ofisteyim. bekarım, yalnızım, sevgili yok. ailem yanımda. ama herkes kendi derdinde.
evet haklısın cnaım. elimden geldiğince pozitif olmaya çalışıyorum.
haftaya 34 doluyor canım. çalışıyorum. özel sektör, ofisteyim. bekarım, yalnızım, sevgili yok. ailem yanımda. ama herkes kendi derdinde.
afiyet olsun . maşallah güzel kahvaltı olmuş anladığım kadarıyla.selam kızlar
dün ailecek kahvaltıya gittik yufka falan ne varsa yedim unutmuşum yemeyi resmen
çaylada kandil simiti yedim 3 adet kalori saymadım tabi
ama bugün başladım yediklerimi akşam üstü yazayım
görüşürüz kızlar
şekerliler böyle yediğin gramdan fazla kilo yapıyor işteMerhaba kızlar haftasonu tam 1 kg almışım şaşkınım iki günde o kadar alınır mı yaa yediğimde iki kalburabastı iki tane tulumba yedim davete gitmiştik bi de pilav yedim ama bu kadar olmaması lazım
Bir kg iki haftada anca veriyorum ama iki günde almışım aferin banaaşekerliler böyle yediğin gramdan fazla kilo yapıyor işte. çabucak gider umarım.
yok canım kimse. daha önce söz nişan olaylarına girmedim. zamanında kalbim kırıldı. şimdi istesem de birini sevemiyorum.canım . evet mesgale bulman lazım . sevgili neden yok . çalıştığın yerde vs . yok mu hoşlandığın , hoşlanan . ya da ne biley im arkadaş çevrende.
daha önce evlilik yolunda bi sevgilin oldu mu. o nedenle mi uzak duruyorsun
canım geçen hafta da ben öyle oldum . 2 günde 1 kilo aldım.Merhaba kızlar haftasonu tam 1 kg almışım şaşkınım iki günde o kadar alınır mı yaa yediğimde iki kalburabastı iki tane tulumba yedim davete gitmiştik bi de pilav yedim ama bu kadar olmaması lazım
canım . büyükler ya da arkadaşlar aracı olup da birileri ile tanıştırabilir aslında.
yok canım kimse. daha önce söz nişan olaylarına girmedim. zamanında kalbim kırıldı. şimdi istesem de birini sevemiyorum.
iş yerinde hiç olmadı. kimseye kafamı kaldırıp baktığım da yok. bana bakan da yoktur allah bilir
bi tane biraz beğendiğim biri var. uzak şehirde. aramaz sormaz. öyle olunca ben de konunun üzerinde durmuyorum.
mesaj tekrarı olmuş .
yok canım kimse. daha önce söz nişan olaylarına girmedim. zamanında kalbim kırıldı. şimdi istesem de birini sevemiyorum.
iş yerinde hiç olmadı. kimseye kafamı kaldırıp baktığım da yok. bana bakan da yoktur allah bilir
bi tane biraz beğendiğim biri var. uzak şehirde. aramaz sormaz. öyle olunca ben de konunun üzerinde durmuyorum.
Ben de senin gibi birkaç günde veririm inşallahcanım geçen hafta da ben öyle oldum . 2 günde 1 kilo aldım.
alınıyor . hatta burda arkadaşlar yorum yapmıştı. az almışsın . ben olsaydım 2 kilo almış olurdum diye söylediler .
aburcubur kaçamağım olmuştu benim .
aynen canımcım...ben de ösledim kısssaman canım döndünüz ya hayırlısı yavaş yavaş yaparsın diyetinede başlarsın ohh miss özledik kıs
oh oh afiyet olsun cicimselam kızlar
dün ailecek kahvaltıya gittik yufka falan ne varsa yedim unutmuşum yemeyi resmen
çaylada kandil simiti yedim 3 adet kalori saymadım tabi
ama bugün başladım yediklerimi akşam üstü yazayım
görüşürüz kızlar
ben de almışım 1 kilo ama bu kalıcı olmuyor canım hemen toparlarsak gidiyor merak etme ..tecrübeyle sabittir..bugün yarın menünü hafif tut 2 güne giderMerhaba kızlar haftasonu tam 1 kg almışım şaşkınım iki günde o kadar alınır mı yaa yediğimde iki kalburabastı iki tane tulumba yedim davete gitmiştik bi de pilav yedim ama bu kadar olmaması lazım
canım verirsin merak etme. sen veriyorsun zaten .Ben de senin gibi birkaç günde veririm inşallah
İnşallah canım sıkıldı tartıda fazla çıkıncaaynen canımcım...ben de ösledim kısss
oh oh afiyet olsun cicim
ben de almışım 1 kilo ama bu kalıcı olmuyor canım hemen toparlarsak gidiyor merak etme ..tecrübeyle sabittir..bugün yarın menünü hafif tut 2 güne gider
yok yok takma kafana hallederiz bizİnşallah canım sıkıldı tartıda fazla çıkınca
Merhaba kızlar haftasonu tam 1 kg almışım şaşkınım iki günde o kadar alınır mı yaa yediğimde iki kalburabastı iki tane tulumba yedim davete gitmiştik bi de pilav yedim ama bu kadar olmaması lazım
Geçici bgun kalorini düşür sabaha dönersin eskş kılonaİnşallah geçici bi kilodur birkaç günde geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?