Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar
dün ailecek kahvaltıya gittik yufka falan ne varsa yedim unutmuşum yemeyi resmen
çaylada kandil simiti yedim 3 adet kalori saymadım tabi
ama bugün başladım yediklerimi akşam üstü yazayım
görüşürüz kızlar

canım . evet mesgale bulman lazım . sevgili neden yok . çalıştığın yerde vs . yok mu hoşlandığın , hoşlanan . ya da ne biley im arkadaş çevrende.
daha önce evlilik yolunda bi sevgilin oldu mu. o nedenle mi uzak duruyorsun

afiyet olsun . maşallah güzel kahvaltı olmuş anladığım kadarıyla.
dün ben de şu kebapçılardaki tandır ekmeğinden yaptım .ince oluyor da pişince kabarıyor ya.
tereyağı ile yedi çocuklar eşim .
3 tanesini biraz yağda kızarttım .ve üzerine pudra şekeri serptim biraz . çocuklar ona bayıldı yedi

Merhaba kızlar haftasonu tam 1 kg almışım şaşkınım iki günde o kadar alınır mı yaa yediğimde iki kalburabastı iki tane tulumba yedim davete gitmiştik bi de pilav yedim ama bu kadar olmaması lazım
şekerliler böyle yediğin gramdan fazla kilo yapıyor işte . çabucak gider umarım.

yok canım kimse. daha önce söz nişan olaylarına girmedim. zamanında kalbim kırıldı. şimdi istesem de birini sevemiyorum.

iş yerinde hiç olmadı. kimseye kafamı kaldırıp baktığım da yok. bana bakan da yoktur allah bilir

bi tane biraz beğendiğim biri var. uzak şehirde. aramaz sormaz. öyle olunca ben de konunun üzerinde durmuyorum.

Merhaba kızlar haftasonu tam 1 kg almışım şaşkınım iki günde o kadar alınır mı yaa yediğimde iki kalburabastı iki tane tulumba yedim davete gitmiştik bi de pilav yedim ama bu kadar olmaması lazım
canım geçen hafta da ben öyle oldum . 2 günde 1 kilo aldım.
alınıyor . hatta burda arkadaşlar yorum yapmıştı. az almışsın . ben olsaydım 2 kilo almış olurdum diye söylediler .
aburcubur kaçamağım olmuştu benim .

canım . büyükler ya da arkadaşlar aracı olup da birileri ile tanıştırabilir aslında.
kardeşim öyle evlendi.
hoşlandığı biri vardı. falan . olmadı.
illa görüş diye söyledikleri biri vardı. 1-2 yıldır.
hoşlandığı ile olmayınca . kabul etti. ve tanıştılar . evlendiler .
yani birileri ön ayak olacak . çünkü insan hayatında bi eksiklik oluyor bu zamanla.hayırlı bi kısmet olur da hayırlı , güzel bi evlilik yaparsın inşallah . çocuk çoluğa kavuşursun

mesaj tekrarı olmuş .

öğlen yemeği vakti geliyor şükür . acıktım

Ben de senin gibi birkaç günde veririm inşallah

aman canım döndünüz ya hayırlısı yavaş yavaş yaparsın diyetinede başlarsın ohh miss özledik kıs
aynen canımcım...ben de ösledim kısss

oh oh afiyet olsun cicim

ben de almışım 1 kilo ama bu kalıcı olmuyor canım hemen toparlarsak gidiyor merak etme ..tecrübeyle sabittir..bugün yarın menünü hafif tut 2 güne gider

İnşallah canım sıkıldı tartıda fazla çıkınca

Canm ödemdir belkı. Bugun dkkat et cumaya kadar 2 kg verma olarak geri dön :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…