Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

çünkü vermen gereken büyük kiloların yok . 50 küsürlerdesin yahu. neden dert ediyorsun . daha bebek küççükken üstelik .
Canım dert ettiğimden değil be your self dikkat edersen 2 kilo verirsin Cuma'ya kadar demesine karşı öyle dedim istesem de veremem dediğin gibi dert edilecek bi kilom da yok zaten 56 yı görmüşüm nasıl olsa geri alınca üzüldüm o kadar kiloyu korumak daha önemliymiş

öğlen 270 kalori almışım .
bakalım akşama doğru neler yerim . bilemiyorum .
kahve içebilirim .

yanıma başka bir şey almadım .

sabah 280 kalori

toplam 550 kalori

tamam canım . görmemişim ben onun mesajını

haklısın . korumak zor . özellikle hemen verdikten sonra korumak zor. ama koruma olayını bi halledersek . sonra alışkanlık olur .

çok teşekkür ederim bu güzel dileklerin için

hayırlısı neyse o olsun

Canım ben günde 700 kalori alıp emzirdiğim halde haftada 500 600 gr anca veriyorum :)

Ben o kılodayken yavaslamıstı. Dedm ya degısıyor kişiden kişiye. 56 ya takılı kalmstm 1 ay boyunca. Sonra hızlıca verdm metobalızmam hozlandı sanırm. Sende canını skma. Bu gecici bi dönem.

Saatin yakışmış güle güle kullan canım ben saatler baya bi klasik hiç spor saatim yok
Can'ım sen de alırsın.bende klasik de var. Seviyorum saat kullanmayı.
Bu erkek saati aslında .biraz takip oğlana veririm .o çok sevmiyor kullanmayı ama dışarı çıktığında şu saatte dön dediğimde ihtiyaç duyuyor. Belki sever oda .kullanmak ister. Alarmı varmış bunun telefon ıle aynı odada uyumak istemediğimden aldım birazda bu modeli.alarmını da kullanmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…