Canım dert ettiğimden değil be your self
dikkat edersen 2 kilo verirsin Cuma'ya kadar demesine karşı öyle dedim istesem de veremem dediğin gibi dert edilecek bi kilom da yok zaten 56 yı görmüşüm nasıl olsa geri alınca üzüldüm o kadar kiloyu korumak daha önemliymiş
Canım dert ettiğimden değil be your self
dikkat edersen 2 kilo verirsin Cuma'ya kadar demesine karşı öyle dedim istesem de veremem dediğin gibi dert edilecek bi kilom da yok zaten 56 yı görmüşüm nasıl olsa geri alınca üzüldüm o kadar kiloyu korumak daha önemliymiş
canım . büyükler ya da arkadaşlar aracı olup da birileri ile tanıştırabilir aslında.
kardeşim öyle evlendi.
hoşlandığı biri vardı. falan . olmadı.
illa görüş diye söyledikleri biri vardı. 1-2 yıldır.
hoşlandığı ile olmayınca . kabul etti. ve tanıştılar . evlendiler .
yani birileri ön ayak olacak . çünkü insan hayatında bi eksiklik oluyor bu zamanla.hayırlı bi kısmet olur da hayırlı , güzel bi evlilik yaparsın inşallah . çocuk çoluğa kavuşursun
Ben o kılodayken yavaslamıstı. Dedm ya degısıyor kişiden kişiye. 56 ya takılı kalmstm 1 ay boyunca. Sonra hızlıca verdm metobalızmam hozlandı sanırm. Sende canını skma. Bu gecici bi dönem.
Can'ım sen de alırsın.bende klasik de var. Seviyorum saat kullanmayı.
Bu erkek saati aslında .biraz takip oğlana veririm .o çok sevmiyor kullanmayı ama dışarı çıktığında şu saatte dön dediğimde ihtiyaç duyuyor. Belki sever oda .kullanmak ister. Alarmı varmış bunun telefon ıle aynı odada uyumak istemediğimden aldım birazda bu modeli.alarmını da kullanmak için