Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

merhaba kızlar hafta sonu bol bol kaçamaktan sonra ben geldim :)

tartılmadım ne durumdayım bilmiyorum bugünden sonra diyete tam gaz devam :)

öğleden önce

1 fincan sade türk kahvesi

öğlen

1.5 su bardağı ayran

biraz önce

1 fincan sade türk kahvesi

akşama da ton balıklı salata ve terbiyeli tavuk suyu çorba yapacağım

Saatimin biri elime ulaştı.
Hayırlı olsun canım güle güle kullan

Kızımızın ayakkabıları da geldi .
Güzel günlerde giydirmek nasip olur inşallah
Kızına da hayırlı olsun canım

öğlen

hamsi buğulama
1 kupa ayran

@demirleke güle güle kullan cicilerinizi...
Afiyet olsun tatlım

Simdi den afiyet olsun canım. Bende aynı çorbadan yapacağım.

Ben geldiim.
Uzun zamandan sonra bende bir suru kacamak yaptim dun.
Misafirlerim vardi 350-400 kalorilik kahvaltinin ardinadn teknede barbeku yaptik. kofte ve et yedim. sanirim 350-400 de o vardir.
Aksam misir gevregi yedim ama diyet olanindan degil oda sanirim 300 kalori. sahilde 30 dk yurudum ama kumda yurumek zor o yuzden cok kalori yakamadim. muhtemelen kilo olarak geri doner.
dun Mirac kandiliydi o yuzden bugun orucluyum. sahurda fazla yiyemedim. 1 yumurta 1 dilim kaymakli recelli ekmek yedim. aksama hafif bir iftar yapmam lazim daha karar vermedim.

Bende dun herseye saldirdim. Allahtan az yiyince doyuyorum cok fazla yiyemiyorum.
öğlen

hamsi buğulama
1 kupa ayran

@demirleke güle güle kullan cicilerinizi...
Offf hamsi bugulama cok ozledim afiyet olsun.

Topikce cilgin bir haftasonu gecirip bol bol kacamak yapmisiz. Uyumumuz bir harika gercekten.

Eki Görüntüle 1986673 Ben spor saat sevmiyorum bi de saati çok kullanamıyorum en sevdiğim saatimi atayım klasik o da
güzelmiş canım. güle güle kullan . benzeri bende de var kullanıyorum . altın renk olanı 6-7 ay önce almıştım.
bu yeni saatimle birlikte bi saat daha aldım o daha gelmedi.
daha artık saat almam . büyük konuşmayayım.

Bende dun herseye saldirdim. Allahtan az yiyince doyuyorum cok fazla yiyemiyorum.

Offf hamsi bugulama cok ozledim afiyet olsun.

Topikce cilgin bir haftasonu gecirip bol bol kacamak yapmisiz. Uyumumuz bir harika gercekten.
ahh canım kıyamam..sen gelene kadar kalır inşallah da yersin Türkiye'ye gelince..sağol..

Allah kabul etsin canım...eritirsin sen onları eminim

canım bugün oruçsun . Allah kabul etsin
Triplimelek Megi sana da afiyet olsun canım :)
canım sen nasılsın . yoktun sabah beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…