Hayırlı olsun canım güle güle kullanSaatimin biri elime ulaştı.
Kızına da hayırlı olsun canımKızımızın ayakkabıları da geldi .
Güzel günlerde giydirmek nasip olur inşallah
Afiyet olsun tatlım
Simdi den afiyet olsun canım. Bende aynı çorbadan yapacağım.merhaba kızlar hafta sonu bol bol kaçamaktan sonra ben geldim :)
tartılmadım ne durumdayım bilmiyorum bugünden sonra diyete tam gaz devam :)
öğleden önce
1 fincan sade türk kahvesi
öğlen
1.5 su bardağı ayran
biraz önce
akşama da ton balıklı salata ve terbiyeli tavuk suyu çorba yapacağım
Saatinin biraz küçük boyutu bende de var çok nadir kullanıyorumEki Görüntüle 1986673 Ben spor saat sevmiyorum bi de saati çok kullanamıyorum en sevdiğim saatimi atayım klasik o da
Güle güle kullan canımSaatinin biraz küçük boyutu bende de var çok nadir kullanıyorum
sağol canım size de afiyet olsunAfiyet olsun tatlım
Simdi den afiyet olsun canım. Bende aynı çorbadan yapacağım.
Bende dun herseye saldirdim. Allahtan az yiyince doyuyorum cok fazla yiyemiyorum.selam kızlar
dün ailecek kahvaltıya gittik yufka falan ne varsa yedim unutmuşum yemeyi resmen
çaylada kandil simiti yedim 3 adet kalori saymadım tabi
ama bugün başladım yediklerimi akşam üstü yazayım
görüşürüz kızlar
Offf hamsi bugulama cok ozledim afiyet olsun.
merhaba kızlar hafta sonu bol bol kaçamaktan sonra ben geldim :)
tartılmadım ne durumdayım bilmiyorum bugünden sonra diyete tam gaz devam :)
öğleden önce
öğlen
1.5 su bardağı ayran
biraz önce
akşama da ton balıklı salata ve terbiyeli tavuk suyu çorba yapacağım
güzelmiş canım. güle güle kullan . benzeri bende de var kullanıyorum . altın renk olanı 6-7 ay önce almıştım.Eki Görüntüle 1986673 Ben spor saat sevmiyorum bi de saati çok kullanamıyorum en sevdiğim saatimi atayım klasik o da
ahh canım kıyamam..sen gelene kadar kalır inşallah da yersin Türkiye'ye gelince..sağol..Bende dun herseye saldirdim. Allahtan az yiyince doyuyorum cok fazla yiyemiyorum.
Topikce cilgin bir haftasonu gecirip bol bol kacamak yapmisiz. Uyumumuz bir harika gercekten.
maşallah dönüşün hızlı oldu canım . maşallah.1 km markete gitti geldim 2.5 km de yürüyüş bandı ..3.5 km cepte..yavaş yavaş başlıyorum..beli zorlamamak lazımm
Allah kabul etsin canım...eritirsin sen onları eminimBen geldiim.
Uzun zamandan sonra bende bir suru kacamak yaptim dun.
Misafirlerim vardi 350-400 kalorilik kahvaltinin ardinadn teknede barbeku yaptik. kofte ve et yedim. sanirim 350-400 de o vardir.
Aksam misir gevregi yedim ama diyet olanindan degil oda sanirim 300 kalori. sahilde 30 dk yurudum ama kumda yurumek zor o yuzden cok kalori yakamadim. muhtemelen kilo olarak geri doner.
dun Mirac kandiliydi o yuzden bugun orucluyum. sahurda fazla yiyemedim. 1 yumurta 1 dilim kaymakli recelli ekmek yedim. aksama hafif bir iftar yapmam lazim daha karar vermedim.
canım bugün oruçsun . Allah kabul etsinBen geldiim.
Uzun zamandan sonra bende bir suru kacamak yaptim dun.
Misafirlerim vardi 350-400 kalorilik kahvaltinin ardinadn teknede barbeku yaptik. kofte ve et yedim. sanirim 350-400 de o vardir.
Aksam misir gevregi yedim ama diyet olanindan degil oda sanirim 300 kalori. sahilde 30 dk yurudum ama kumda yurumek zor o yuzden cok kalori yakamadim. muhtemelen kilo olarak geri doner.
dun Mirac kandiliydi o yuzden bugun orucluyum. sahurda fazla yiyemedim. 1 yumurta 1 dilim kaymakli recelli ekmek yedim. aksama hafif bir iftar yapmam lazim daha karar vermedim.
canım sen nasılsın . yoktun sabah beriTriplimelek Megi sana da afiyet olsun canım :)
sağol canım başlamak lazım, geç bile kaldım..Ama olsun sağlık olsun da gerisini hallederiz beraber...maşallah dönüşün hızlı oldu canım . maşallah.
hahah evet öyle cnm çok uyumluyuz :)Bende dun herseye saldirdim. Allahtan az yiyince doyuyorum cok fazla yiyemiyorum.
Topikce cilgin bir haftasonu gecirip bol bol kacamak yapmisiz. Uyumumuz bir harika gercekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?