Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Amin insallah. Eritrimiyim eritmezmiyim bu Cuma belli olur.

Amin insallah.
Kizlar iftar icin fikirlere acigim. izgara tavuk salata falan mi yapsam. ?
Can'ım Can'ın ne çekerse pişir
Ben akşam gelince kabak mücveri yaptım
Çocuklar için
Kendime kabak pişirdim .1 yumurta yedim.

Yazlari hamsi olmuyor canim olanda guzel olmuyor. gecen yaz yedim zehirlendim. 3 gun hasta yattim. Neyseki kokorec her mevsim var.
biliyorum olmuyor haklısın..sadece dondurulmuş oluyor ve lezzetli olmaz..hele de bayatsa aman diyiim Allah korumuş senin başına gelen..kokoreç candır cannnn
Amin insallah. Eritrimiyim eritmezmiyim bu Cuma belli olur.

Amin insallah.
Kizlar iftar icin fikirlere acigim. izgara tavuk salata falan mi yapsam. ?
ızgara tavuk güzel fikir bence..yanına da cacık..oh misss

akşam yemeğim

şinitzel
mercimekli sebze çorbası
yoğurt
salata

bu arada bizimkiler çorbaya bayıldı..tabii içinde kabak ve karnabahar olduğunu söylemedim

yeşil mercimeği ayrı haşladım sonra suyunu süzdüm
2-3 kaşık kırmızı mercimek
1 küçük kabak
1 küçük havuç
20 cm kadar pırasa
2-3 çiçek karnabahar(brokoli bulamadım)
tavuk suyu
ekledim kaynattım blender dan geçirdim üstüne de yağda kızdırdığım kırmızı toz biber döktük..ohh misss

cumartesi gnü kitap fuarı başladı dün fuara gittim bir sürü kitap almışım çok şeker insanlarla tanıştım :) sevdiğim bir yazarın imza gününe gittim sımsıkı sarıldım adama ama halen yorgunluğu üzerimden atamadım desem yeridir :)

Kizlarrr slm sizi cokozledim istanbulda tlfonumu caldirdim o yuzden goremedim hicbiseyi gecmisi de okuyamadim esimin tlfonumdn griorum diyey istanbulda zordu ama 600 gram yag almisim kalani odem ins bu hafta atarim tlfonum bikac gune gelir kizlar ins o zaman dha sik yazarim

Canım ya geçmiş olsun.
Nasıl insafsızlık bu .harama el uzatıyorlar. Allah çıkarsın onlardan ,başkalarının canı yanmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…