Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

biliyorum olmuyor haklısın..sadece dondurulmuş oluyor ve lezzetli olmaz..hele de bayatsa aman diyiim Allah korumuş senin başına gelen..kokoreç candır cannnn
ızgara tavuk güzel fikir bence..yanına da cacık..oh misss
Kokoreç kokusu çok harika .ama iş yemeye gelince mümkün değil ağzıma sokamam

Seni bi anlayabilsem şekercim.

Çok şükür yaa cumadan beri siteye girmeye çalışıyorum.. benim internet de mj sıkıntı var yoksa sitede mı anlamadım.

Geçmiş olsun canım benim sağlık olsun. Cana bişey olmasın. Sadaka yerine geçsin inşallah. İnsanlarda hiç insaf kalmadı. Haram helal umurlarında değil. Allah başka bir şekilde bunu onların yanına bırakmaz merak etme ilahi adalet var. Aklıma geldi Geçen gün New York da 13 yaşında bir kız çocuğu telefonunu metro rayına düşürmüş sonrada almaya kalkmış öldü çok feci. Cana bişey olmasın telefon gelir.
Kokoreç kokusu çok harika .ama iş yemeye gelince mümkün değil ağzıma sokamam
Ayyy herşey bi yana kokoreç bi yana. Ben Amerikalı kocamı bile alıştırdım öyle seviyorki kokoreç diye canı gidiyor.

İftara ne yaptın Seylacım
Zeytinyağlı Kuru patlıcan dolması ve yaprak sarması yaptım pişti. Ev mis gibi koktu.
Şimdide tavuk kıymayla sulu köfte yapıyorum.

Geçmiş olsun canım cok kotu olmuş yaa malesef.
Bu arada özledim seni yaa telefon dışında tatil iyi geçmiştir umarım.

Saat kullanmayı sevmiyorsun sanırsam
Çok nadir kullanırım canım özel biyere gidince falan onun dışında pek takmiyorum.

Allah kabul etsin canım
Afiyet olsun

eline sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…