Evet Can'ım .acıkmazsın umarım.yarım karam götürmüşsünBugünü süt le bitiriyorum acikirSam direk uyucam
Kokoreç kokusu çok harika .ama iş yemeye gelince mümkün değil ağzıma sokamambiliyorum olmuyor haklısın..sadece dondurulmuş oluyor ve lezzetli olmaz..hele de bayatsa aman diyiim Allah korumuş senin başına gelen..kokoreç candır cannnn
ızgara tavuk güzel fikir bence..yanına da cacık..oh misss
Seni bi anlayabilsem şekercim.cumartesi gnü kitap fuarı başladı dün fuara gittim bir sürü kitap almışımçok şeker insanlarla tanıştım :) sevdiğim bir yazarın imza gününe gittim sımsıkı sarıldım adama ama halen yorgunluğu üzerimden atamadım desem yeridir :)
Kesinliklecanım .birlikte yaparız burdasağol canım başlamak lazım, geç bile kaldım..Ama olsun sağlık olsun da gerisini hallederiz beraber...
İftara ne yaptın SeylacımAmin insallah. Eritrimiyim eritmezmiyim bu Cuma belli olur.
Amin insallah.
Kizlar iftar icin fikirlere acigim. izgara tavuk salata falan mi yapsam. ?
Saat kullanmayı sevmiyorsun sanırsamSaatinin biraz küçük boyutu bende de var çok nadir kullanıyorum
Geçmiş olsun canım benim sağlık olsun. Cana bişey olmasın. Sadaka yerine geçsin inşallah. İnsanlarda hiç insaf kalmadı. Haram helal umurlarında değil. Allah başka bir şekilde bunu onların yanına bırakmaz merak etme ilahi adalet var. Aklıma geldi Geçen gün New York da 13 yaşında bir kız çocuğu telefonunu metro rayına düşürmüş sonrada almaya kalkmış öldü çok feci. Cana bişey olmasın telefon gelir.Kizlarrr slm sizi cokozledim istanbulda tlfonumu caldirdim o yuzden goremedim hicbiseyi gecmisi de okuyamadim esimin tlfonumdn griorum diyey istanbulda zordu ama 600 gram yag almisim kalani odem ins bu hafta atarim tlfonum bikac gune gelir kizlar ins o zaman dha sik yazarim
Ayyy herşey bi yana kokoreç bi yana. Ben Amerikalı kocamı bile alıştırdım öyle seviyorki kokoreç diye canı gidiyor.Kokoreç kokusu çok harika .ama iş yemeye gelince mümkün değil ağzıma sokamam
Zeytinyağlı Kuru patlıcan dolması ve yaprak sarması yaptım pişti. Ev mis gibi koktu.İftara ne yaptın Seylacım
Sağol canımAz öz .afiyet olsun
Geçmiş olsun canım cok kotu olmuş yaa malesef.Kizlarrr slm sizi cokozledim istanbulda tlfonumu caldirdim o yuzden goremedim hicbiseyi gecmisi de okuyamadim esimin tlfonumdn griorum diyey istanbulda zordu ama 600 gram yag almisim kalani odem ins bu hafta atarim tlfonum bikac gune gelir kizlar ins o zaman dha sik yazarim
Çok nadir kullanırım canım özel biyere gidince falan onun dışında pek takmiyorum.Saat kullanmayı sevmiyorsun sanırsam
Allah kabul etsin canımGeçmiş olsun canım benim sağlık olsun. Cana bişey olmasın. Sadaka yerine geçsin inşallah. İnsanlarda hiç insaf kalmadı. Haram helal umurlarında değil. Allah başka bir şekilde bunu onların yanına bırakmaz merak etme ilahi adalet var. Aklıma geldi Geçen gün New York da 13 yaşında bir kız çocuğu telefonunu metro rayına düşürmüş sonrada almaya kalkmış öldü çok feci. Cana bişey olmasın telefon gelir.
Ayyy herşey bi yana kokoreç bi yana. Ben Amerikalı kocamı bile alıştırdım öyle seviyorki kokoreç diye canı gidiyor.
Zeytinyağlı Kuru patlıcan dolması ve yaprak sarması yaptım pişti. Ev mis gibi koktu.
Şimdide tavuk kıymayla sulu köfte yapıyorum.
oy oy . mayışılır tabi.Herşey çok nefis olmuştu. Yaklaşık 600 kalorilik iftardan sonra mayıştım.
eline sağlık.Geçmiş olsun canım benim sağlık olsun. Cana bişey olmasın. Sadaka yerine geçsin inşallah. İnsanlarda hiç insaf kalmadı. Haram helal umurlarında değil. Allah başka bir şekilde bunu onların yanına bırakmaz merak etme ilahi adalet var. Aklıma geldi Geçen gün New York da 13 yaşında bir kız çocuğu telefonunu metro rayına düşürmüş sonrada almaya kalkmış öldü çok feci. Cana bişey olmasın telefon gelir.
Ayyy herşey bi yana kokoreç bi yana. Ben Amerikalı kocamı bile alıştırdım öyle seviyorki kokoreç diye canı gidiyor.
Zeytinyağlı Kuru patlıcan dolması ve yaprak sarması yaptım pişti. Ev mis gibi koktu.
Şimdide tavuk kıymayla sulu köfte yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?