Evet Can'ım .acıkmazsın umarım.yarım karam götürmüşsün.ama akşama dengelemişsin
canım anladım.hahah aynen o yüzden yemedim birşey Allah tan acıkmadım şişirdi beni sonra uyudum ztn :)
hahahah. yani ben de geri geri gidiyorum mutfak kapısından .ooo mükemmel olmuştur pulbiber ve nane yemeklerde bayılırım :) hemen uyusaydın sende :)) ben mutfak kapısına uğramamaya çalışıyorum
yarım karam 150 kalori falan ediyo galiba dimiii?hahah aynen o yüzden yemedim birşey Allah tan acıkmadım şişirdi beni sonra uyudum ztn :)
aynı tarifin yumurta yerine yoğurt ile yapılanına bayılırım. nane ve pul biberin yanına sumak da eklerim.canım anladım.
ben de akşam kabak pişirdim . pul biber ile. ve en son pişince üzerine 1 yumurta kırdım . bol nane.
öyle yedim . ama acıktım tabi. 3 tane küçük kabaktı ama koca bi tabak yemek oldu. aç yattım gibi hissettim kendimi. yemek sonrası 1 su bardaığı türk kahve içtim şekersiz .
ye canımcım. canım öyle istedi. bu aralar japonların yemeklerini takip ediyorum. her bir şeye yumurta kırıyorlar . sanıyorum ondan canım çekti.aynı tarifin yumurta yerine yoğurt ile yapılanına bayılırım. nane ve pul biberin yanına sumak da eklerim.
yumurtalı da deniycem.
evet netten baktım . öyleymiş. ben önceden karamları ikişer ikişer yerdim yahu. kalori olaylarına girmeden önce habarım yoktuyarım karam 150 kalori falan ediyo galiba dimiii?
ben de hafta sonu yoktum. dün geldim . ve dün kimseler yazmadı öyle taaa akşama kadar kimse yoktu. tek tük yazan olmuş . ben farketmedim o yüzden canım.hepinize günaydın kızlar üç gündür yoktum fark eden de olmamış ya.
umarım hepiniz iyisinizdir hafta sonu yeşillik ve bol protenli beslendim.
harika beslenmişsin . yeşillik ve protein . neler yedin . anlat.hepinize günaydın kızlar üç gündür yoktum fark eden de olmamış ya.
Canımcım farketmez olur muyuz dün yazacaktım nerde diye araya kaynadı aklımdaydı unutmuşumhepinize günaydın kızlar üç gündür yoktum fark eden de olmamış ya.
bahcemdeki nane maydanoz büyümüş hergün bir deste topluyorum aksama kadar her yemeğin yanına yiyorum et çok yedim yumurta bol limonla çok rüzgar var kaç gündür bogazim kötü olmuşharika beslenmişsin . yeşillik ve protein . neler yedin . anlat.
Ayy deli kızgünaydınnnn
ooh mis gibi de boyun ağrısıyla uyandım, aman da ne güzel
Canım ben sana özelden mesaj atmıştımhepinize günaydın kızlar üç gündür yoktum fark eden de olmamış ya.
yok canım mesaj gelmemiş nasilsin gorusmeyeli kilo verebildinmi bu haftaAyy deli kızbende ohh misi okuyunca hava ne güzel falan yazacaksin sandım
Geçmiş olsun tatlım boyun ağrısı da kötü yaa ben 4 gün çekmiştim bir ara
Canım ben sana özelden mesaj atmıştımgelmemişmi mesajım
Seni merak ettim diye yazmıştım
geçmiş olsun canım boyun ağrısı çok zor baş ağrısına da sebep oluyorgünaydınnnn
ooh mis gibi de boyun ağrısıyla uyandım, aman da ne güzel
Ayy harf hatası yapmışım başkasına gitmiş mesajyok canım mesaj gelmemiş nasilsin gorusmeyeli kilo verebildinmi bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?