Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hahah aynen o yüzden yemedim birşey Allah tan acıkmadım şişirdi beni sonra uyudum ztn :)
canım anladım.
ben de akşam kabak pişirdim . pul biber ile. ve en son pişince üzerine 1 yumurta kırdım . bol nane.
öyle yedim . ama acıktım tabi. 3 tane küçük kabaktı ama koca bi tabak yemek oldu. aç yattım gibi hissettim kendimi. yemek sonrası 1 su bardaığı türk kahve içtim şekersiz .

ooo mükemmel olmuştur pulbiber ve nane yemeklerde bayılırım :) hemen uyusaydın sende :)) ben mutfak kapısına uğramamaya çalışıyorum
hahahah. yani ben de geri geri gidiyorum mutfak kapısından .
hemen uyudum sayılır.
10 buçuk gibi yatmaya niyetlendim.
ortanca çocuk titriyordu. üşüyordu.
üstünü açmış uyumuş . dün dışarıda futbol oynamışlar. ki hava burda buz gibiydi dün
orada üşümüş sanırsam.
örttüm üstünü iyice.
sardım sarmaladım.
ateşi yoktu. ama çıkacak diye düşündüm ateş düşürücü verdim.
gece sık sık üstlerini kontrole gidiyorum. çok açıyorlar çünkü.
sabaha kaltığında bi şeyi yoktu.
nasıl olduğunu sordum. iyiyim dedi. bi yerin ağrıyor mu dedim. hayır dedi. çok şükür .

aynı tarifin yumurta yerine yoğurt ile yapılanına bayılırım. nane ve pul biberin yanına sumak da eklerim.

yumurtalı da deniycem.

aynı tarifin yumurta yerine yoğurt ile yapılanına bayılırım. nane ve pul biberin yanına sumak da eklerim.

yumurtalı da deniycem.
ye canımcım. canım öyle istedi. bu aralar japonların yemeklerini takip ediyorum. her bir şeye yumurta kırıyorlar . sanıyorum ondan canım çekti.

bugün öğlen menüm yoğurt 300 ml
1 kaşık kuru üzüm . 1 kaşık yulaf ezmesi, 1 kaşık chia, 2 kaşık müsli karıştıracağım .

akşama ıspanaklı yumurta yemeyi düşünüyorum .

hepinize günaydın kızlar üç gündür yoktum fark eden de olmamış ya.
umarım hepiniz iyisinizdir hafta sonu yeşillik ve bol protenli beslendim.
ben de hafta sonu yoktum. dün geldim . ve dün kimseler yazmadı öyle taaa akşama kadar kimse yoktu. tek tük yazan olmuş . ben farketmedim o yüzden canım.

Sabah 2 yumurta ve tahıllı lavaş la sarılmış krem peynir, salatalık ve çeri domates.
Az önce yulaf ezmesinden tatlı yaptım. İçine doğranmış kuru yemiş ile bir kaşık bal koydum 4 kase çıktı. Bakalım nasıl olacak ilk defa denemedim.
Öğlen meydana incem arkadaşımla buluşuncam yemek yiycez adana kebap yada lahmacun yemeyi düşünüyorum bakalım ne olur.
Herkese kolay gelsin kızlar. .

günaydınnnn

ooh mis gibi de boyun ağrısıyla uyandım, aman da ne güzel
Ayy deli kız bende ohh misi okuyunca hava ne güzel falan yazacaksin sandım
Geçmiş olsun tatlım boyun ağrısı da kötü yaa ben 4 gün çekmiştim bir ara

hepinize günaydın kızlar üç gündür yoktum fark eden de olmamış ya.
umarım hepiniz iyisinizdir hafta sonu yeşillik ve bol protenli beslendim.
Canım ben sana özelden mesaj atmıştım gelmemişmi mesajım
Seni merak ettim diye yazmıştım

yok canım mesaj gelmemiş nasilsin gorusmeyeli kilo verebildinmi bu hafta

yok canım mesaj gelmemiş nasilsin gorusmeyeli kilo verebildinmi bu hafta
Ayy harf hatası yapmışım başkasına gitmiş mesaj hemen sildim
Iyiyim canım 2 gündür birşeyler yemeye başladım ama yarın tekrar gidicem dişçiye yine çekim yapar kesin. Gerçekten yemeyerek kilo verilmiyor yaa düzensiz olunca 1 haftadır sadece çorba ictim vücudum ödem yapti hemen.
Bu aralar hiç tartilmadim canım yürüyüş de yapamiyorum disin üstüne bide regl oldum regl olunca da yürüyüş yapılmıyor yarın biter herhalde tekrar başlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…