Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

üst uste gelmiş desene canım. tabi yemek yemeyince gitmiyor kilo vücutta önlemini alıyor kendini korumak için bol su içmeye dikkat canım bitki çayı falan da iç ödem çok iğrenç bişey balon gibi hissediyorum ben kendimi o zaman

Öyle yapmaya çalışıyorum canım evet suan kendimi balon gibi hissediyorum.
Inşallah düzene girecek bakalım.

Canım sıkkın bu aralar tatile ihtiyacım var kafa dinleyecek cinsten ahhh nerdee
Bende bu aralar çok sıkıldım ama malesef çocuğun okulu var okul olmasa eşim çalışıyor yazı beklemek zorundayım.
Mesmeserin de dediği gibi şehir dışı olabilir senin için iyi gelir.
Ayy bazen insan tek başına 1 saat gezip dolaşsa bile çok iyi geliyor. Kafa dinliyor çocuklara bakacak birileri varsa öyle de yapabilirsin.

öğlen yemeğim 500 kalori.

yoğurt , yulaf ezmesi. kuru üzüm. chia, müsli. karıştırdım yedim .üstüne 1 paket etiformm. yedim.

İyi Şükür canımm ben herhalde çocuklara bakar gibi mutfağa da bakardım :))))))))))))))

sabah portakal sıktım oğlanlara. okula gitmeden önce. akşam öyle olunca tırstım . nasipse ayvalık planımız var cuma günü yola çıkmayı planlıyoruz . korktum biraz .

bende nasipse cuma günü tatile çıkıcam hayırlısı bakalım bol yürüyüşlü tatil olacak benim için :)

sabah kahvaltım;

yarım litre su içtim tam kahvaltımı ısırıklıyordum ki bir müşteri geldi tartıştık aldığım 2 ısırık sadece kahvaltım

öğlen yemeğimide şimdi yedim

1 çorba
salata
2 dilim patates haşlaması

şimdi 1 bardak çay içtim sabah ağladım sinirden başım ağrıyor

evde lor bitti. almam lazım .
eşim geçen taze lor getirdi ama baya kötü olmuştu. geri götürcekti bugün . işin kötü tarafı taze lor yiyceğim için çok mutlu olmuştum. tadı acıydı. taze lor bi kaç gün dayanıyor . 2-3 güne tüketmek gerekiyor

o zaman bi şeyler içersin . zil aç durulur mu. sonra yemeklere saldırmayasın.
kahve vs iç bari.
kaç kilosun. tartıldın mı. ben kaçırmışım seni cuma günü

o zaman bi şeyler içersin . zil aç durulur mu. sonra yemeklere saldırmayasın.
kahve vs iç bari.
kaç kilosun. tartıldın mı. ben kaçırmışım seni cuma günü
59 idim cuma cnm cumadan sonra tartılmadım. kahve falan içerim bakarm kafama göre işte :) özkan yemek yiyelim diye zorlamazsa yemem de zaten. o manyak tutturur şimdi yemek de yemek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…