üst uste gelmiş desene canım. tabi yemek yemeyince gitmiyor kilo vücutta önlemini alıyor kendini korumak için bol su içmeye dikkat canım bitki çayı falan da iç ödem çok iğrenç bişey balon gibi hissediyorum ben kendimi o zamanAyy harf hatası yapmışım başkasına gitmiş mesajhemen sildim
Iyiyim canım 2 gündür birşeyler yemeye başladım ama yarın tekrar gidicem dişçiye yine çekim yapar kesin. Gerçekten yemeyerek kilo verilmiyor yaa düzensiz olunca 1 haftadır sadece çorba ictim vücudum ödem yapti hemen.
Bu aralar hiç tartilmadim canım yürüyüş de yapamiyorum disin üstüne bide regl oldum regl olunca da yürüyüş yapılmıyor yarın biter herhalde tekrar başlarım.
yaşadığın şehir dışında oturan kardeşin falan yok mu canım birkaç gün gitsen evde oturmak insani gerçekten bunaltıyorCanım sıkkın bu aralar tatile ihtiyacım var kafa dinleyecek cinsten ahhh nerdee
Öyle yapmaya çalışıyorum canım evet suan kendimi balon gibi hissediyorum.üst uste gelmiş desene canım. tabi yemek yemeyince gitmiyor kilo vücutta önlemini alıyor kendini korumak için bol su içmeye dikkat canım bitki çayı falan da iç ödem çok iğrenç bişey balon gibi hissediyorum ben kendimi o zaman
Bende bu aralar çok sıkıldım ama malesef çocuğun okulu var okul olmasa eşim çalışıyor yazı beklemek zorundayım.Canım sıkkın bu aralar tatile ihtiyacım var kafa dinleyecek cinsten ahhh nerdee
hahahah. yani ben de geri geri gidiyorum mutfak kapısından .
hemen uyudum sayılır.
10 buçuk gibi yatmaya niyetlendim.
ortanca çocuk titriyordu. üşüyordu.
üstünü açmış uyumuş . dün dışarıda futbol oynamışlar. ki hava burda buz gibiydi dün
orada üşümüş sanırsam.
örttüm üstünü iyice.
sardım sarmaladım.
ateşi yoktu. ama çıkacak diye düşündüm ateş düşürücü verdim.
gece sık sık üstlerini kontrole gidiyorum. çok açıyorlar çünkü.
sabaha kaltığında bi şeyi yoktu.
nasıl olduğunu sordum. iyiyim dedi. bi yerin ağrıyor mu dedim. hayır dedi. çok şükür .
sabah portakal sıktım oğlanlara. okula gitmeden önce. akşam öyle olunca tırstım . nasipse ayvalık planımız var cuma günü yola çıkmayı planlıyoruz . korktum biraz .
tünaydın kızlar
sabah
1 fincan sade türk kahvesi
öğlen
salata
1 haşlanmış yumurta
1 dilim aç bitir salam
2 yk lor
sağol cnmafiyet olsun canım
canımcım. vallahi sanki aç yattım. aç da kalktım zatenİyi Şükür canımm ben herhalde çocuklara bakar gibi mutfağa da bakardım :))))))))))))))
akşam ne yiycen şekercimsağol cnm
bilmem birşey yemem sanırım cnm. bir arkadaşla buluşacağım kitap fuarı zamanı ya bizim yayıncı arkadaşlar vs. hep izmir de .dışarı çıkacağım yani ondan sonra kardeşimle buluşacağm herhalde yemem sanırım diye umut ediyorum :)akşam ne yiycen şekercim
o zaman bi şeyler içersin . zil aç durulur mu. sonra yemeklere saldırmayasın.bilmem birşey yemem sanırım cnm. bir arkadaşla buluşacağım kitap fuarı zamanı ya bizim yayıncı arkadaşlar vs. hep izmir de .dışarı çıkacağım yani ondan sonra kardeşimle buluşacağm herhalde yemem sanırım diye umut ediyorum :)
canımcım. vallahi sanki aç yattım. aç da kalktım zaten
59 idim cuma cnm cumadan sonra tartılmadım. kahve falan içerim bakarm kafama göre işte :) özkan yemek yiyelim diye zorlamazsa yemem de zaten. o manyak tutturur şimdi yemek de yemek diyeo zaman bi şeyler içersin . zil aç durulur mu. sonra yemeklere saldırmayasın.
kahve vs iç bari.
kaç kilosun. tartıldın mı. ben kaçırmışım seni cuma günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?