Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hepinize günaydın kızlar üç gündür yoktum fark eden de olmamış ya.
umarım hepiniz iyisinizdir hafta sonu yeşillik ve bol protenli beslendim.
Cogumuz yoktuk ondan buralar bombostu.
Adana kebap ye simdiden afiyet olsun.
öğlen yemeğim 500 kalori.

yoğurt , yulaf ezmesi. kuru üzüm. chia, müsli. karıştırdım yedim .üstüne 1 paket etiformm. yedim.
Masallah afiyet olsun.
bende nasipse cuma günü tatile çıkıcam hayırlısı bakalım bol yürüyüşlü tatil olacak benim için :)
Ayvalik cok guzel tadini cikarin.

bende yogurtla yaptigimi sevmedim dun tekrar sutle yaptim cok guzel oldu sabah kahvaltida yedim. yaklasik 10 gun dayaniyor buzdolabinda ama dedigin gibi cabuk tuketmek gerek.

BU HAFTA VERDİNMİ SEN CANIM ?
canım hafta sonu aldım tabiki 300-400 gr civarı . hatırlamıyorum . hafizamda sıkıntı var . ama yeni bi şey değil bu. bazen kendimden korkuyorum ama işte. sanıyorum yoğun kafam ondan . daha da ciddileşmez umarım.

yani aldım hafta sonu ama bu sabah tartıldım vermişim aldığım kiloyu. 1 günde.
diyete sıkı sıkıya bağlı kalmak lazım bu aşamada. 1 kaçamak mahvediyor çünkü tartıyı. motivasyonu

bugün öğlen 500 kalori aldım . şimdi 73 kalori kahve içiyorum. akşama ıspanak düşünüyordum ama yumurta kırmayabilirim içine. çünkü fazla almışım bugün .

canım bu taze lor ricotta peyniri gibi olan . o çok dayanmıyor .taze iken yemek lazım .

yoğurttan yaptığın eksi düşer . ama sütten yaptığın öyle keskin ekşi olmaz demi. ondan galiba.

ben de yaptım çünkü yoğıurttan . zorla yedim

hava açtı şükür .
çocuklar dışarı çıktı yine. telefon açtılar .halı sahaya gitmişler. hastalanmazlar umarım . güneş olsa da poyraz var .

ayvalıktan bolca enginar getiririz inşallah . buralarda yok . yetişmiyor . marketlerde buruşuk oluyor .
bir de yine taze lor . izmir tulum . her gidiş geliş aynı . buzluk ile gidiyoruz . doldurup getiriyoruz .
bir de çerez alırız oradan.güzel oluyor . daha uygun oluyor kilo ile alınca.

bugün kumaş aldım yine.
geçen hafta diktiğim elbisenin resmini atamadım. giymedim daha çünkü. dolapta duruyor. bu aldığım kumaştan da elbise düşünüyorum .

Organik ev yogurdundan yaptigim cok kuru ve tatsiz oldu neden olsu anlamadim. o kadar kotu olmamaliydi. tam yagli organik sutten yaptigim cok guzel oluyor. hem lezzetli hemde cok kuru degil tam peynir kivaminda.
markette satilan ricotta peyniri beni hasta ediyor neden bilmiyorum. zaten ailecek midelerimiz cok hassas.

bugün kumaş aldım yine.
geçen hafta diktiğim elbisenin resmini atamadım. giymedim daha çünkü. dolapta duruyor. bu aldığım kumaştan da elbise düşünüyorum .
Masallah ne kadar beceriklisin. ben sokugumu dikmekten baska bisey bilmiyorum.

ben batı karadeniz turu yapıcam canım turla gidiyorum demirleke gidiyor ayvalığa :)

Saat 1 de 1.5 adana kebap yedim kızlar sadece 1 dilim lavaş la beraber.
Az öncede yulaf ezmesi tatlımı yedim bugünü tamamladım. Yulaf baya bi şisirdi beni. Muzda almıştım üstüne dilimlerim tatsız olursa diye ama gerek kalmadı meyveler yeterince tat vermiş yetti bana. Hatta bugün kebaptan sonra baklava getirdiler baktım çatalla dokundum ama nefsime hakim oldum ve yemedim.

bende aşırı unutkanımmm yaaa iyi canısı harikasınn takip edebiliyosu en azından

ben batı karadeniz turu yapıcam canım turla gidiyorum demirleke gidiyor ayvalığa :)
Hmmm Bati Karadeniz benim seyahat listemde ama daha olmadi. bende cok istiyorum. ozellikle esim gorsun istiyorum. en son 25 sene once gitmistim.

Ohh afiyet olsun.
bende dun aksamdan kalan sarma ve dolmalari getirdim oglen olsada yesem cok aciktim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…